• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۰۲۵۸
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰
شاخص بیانات

شاخص یابی آراء و اندیشه های اقتصادی رهبر معظم انقلاب در سال 98

این پژوهش، با توجه به شعار سال یعنی جهش تولید و با توجه به اینکه جهش تولید مکمل و تداوم بخش رونق تولید است، به بررسی دیدگاه ها، توصیه ها و تاکیدهای اقتصادی رهبر معظم انقلاب در سال 98 (سال رونق تولید) و به منظور ارائه مبنا و نقشه ای برای حرکت اقتصادی کشور در سال 99 (سال جهش تولید) می پردازد.

پژوهش خبری صدا وسیما: این پژوهش، با توجه به شعار سال یعنی جهش تولید و با توجه به اینکه جهش تولید مکمل و تداوم بخش رونق تولید است، به بررسی دیدگاه ها، توصیه ها و تاکیدهای اقتصادی رهبر معظم انقلاب در سال 98 (سال رونق تولید) و به منظور ارائه مبنا و نقشه ای برای حرکت اقتصادی کشور در سال 99 (سال جهش تولید) می پردازد.
کلیدواژه بیانات اقتصادی رهبر انقلاب در سال 98 "رونق تولید" بود که در این باره محورها و شاخص های اقتصادی مهمی از جمله "اهمیت و‌ فوریت مسئله‌ اقتصاد در اوضاع فعلی کشور"،‌ "ظرفیّت های بسیار آماده کشور برای شکوفایی اقتصاد"، "ارزش بودن افزایش ثروت ملی و تأمین عدالت اجتماعی در اسلام"، "بیماری های مزمن و اولویت های اقتصاد کشور"،‌‌ "ضرورت ها و بایسته های بهبود اوضاع اقتصادی کشور" و "توصیه‌های اقتصادی مهم" استخراج شد.
مسائلی از قبیل "ایجاد تحول در بخش‌های مختلف"، "افزایش اشتغال"، "حل مشکلات معیشتی"، "اصلاح نظام بانکی"، "افزایش ارزش پول ملی" و "توازن بودجه‌ای کشور" در چارچوب شاخص ها و محورهای فوق قابل ارزیابی است.
رهبر انقلاب همچنین بر تلاش و خستگی‌ناپذیری در کار، اخلاص در کار، پیداکردن راه‌های صحیح با موازین علمی و با شیوه‌ دقیق،‌ ضرورت احاطه مدیریّت های جهادی بر مسائل اقتصادی کشور،‌ استفاده از ظرفیّت های آماده کشور برای شکوفایی اقتصاد و مدیریّت نقدینگی و تبدیل آن به سرمایه‌گذاری تاکید کردند.
بایدهای رونق تولید موضوع دیگری بود که در بیانات رهبر معظم انقلاب، برجسته بود. رهبر انقلاب مهم ترین "بایدهای رونق تولید" را برنامه ریزی دولت و مجلس و آحاد مردم برای رونق تولید،‌ کمک به تولیدکننده و سرمایه‌گذار و فعّالان اقتصادی،‌ ضرورت مراقبت مسئولان درخصوص سوءاستفاده‌ها، جلوگیری از واردات بی‌رویّه و بهبود فضای کسب و کار با قوانین و روش های لازم ‌بر شمردند.
تاثیرات رونق تولید نیز نکته مهم دیگری بود که رهبر انقلاب در بیانات خود در سال 98 به آنها اشاره کردند. تأثیر در اشتغال و حل مشکل بیکاری و فقر،‌ تأثیر در بالا رفتن ارزش پول ملّی و افزایش قدرت خرید مردم و مستغنی شدن از بیگانگان و دشمنان از جمله تاثیرات رونق تولید است که از بیانات رهبر انقلاب استخراج شد.
برخورد قاطعانه با عوامل مخرب در بخش های گوناگون اقتصادی نظیر قاچاق،‌ دلالی‌ و خریدهای خیانت‌کارانه ارزاق عمومی و احتکار،‌ شرطی نکردن اقتصاد به مسائل خارج از اختیار خود،‌ جبران مدیریّت های نارسا در زمینه‌ مسائل اقتصادی،‌ مقاومت در برابر فشارهای اقتصادی و تحریم ها و نقش آفرینی مردم در حل مسائل اقتصادی از جمله نکات دیگری بود که رهبر انقلاب درباره شکوفایی اقتصاد و رونق تولید به آنها اشاره کردند.


شاخص یابی آراء و اندیشه های اقتصادی رهبر معظم انقلاب در سال 98

متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است

پژوهشگر: امید جلوداریان
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمبود ذخایر خون استان اصفهان
حضور فعال دختران هرمزگانی در اردو‌های کارآفرینی طرح ملی یاس
جریمه پلیس راهور اصفهان در انتظار متخلفان به طرح زوج و فرد
اجرای لایروبی اروند در مدت ۳ سال
آیین اقتدار بسیج در مصلای امام خمینی رحمت‌الله علیه خوی
اولویت یافتن ایمن‌سازی دام سبک در مقابل تب برفکی
یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان وصول شد
اجتماع باشکوه بسیجیان یاسوج در حسینیه ثارالله
هفدهمین سازش پرونده قتل عمد آذربایجان غربی به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
نقدینگی و تسهیلات، شایع‌ترین مشکل صنایع
درد و رنج آوارگان فلسطینی در فصل سرما
همایش بسیجیان در خوروبیابانک برگزار شد
نقش بسیج در همه دوران‌های انقلاب اسلامی بی بدیل هست
آبرسانی به ۳۰ روستای لرستان در هفته بسیج
سازش پرونده معدنی ۵۰ میلیارد ریالی در حوزه قضایی بهاباد
جنگ غزه، دستاورد ۶۹ سال توسعه را از بین برد
همایش اقتدار بسیجیان شهرستان مرزی پلدشت
تسریع عملیات مرمت پل تاریخی سلطان در بوکان
مصاف چادرملوی اردکان با رازین پلیمر
پیک آنفولانزا در کشور و توصیه‌های پزشکی برای پیشگیری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)