• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۷۱۵۸
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۷
اقتصادی » مسکن
آغاز عملیات اجرایی ساخت مسکن فرهنگیان

تاکید وزیر راه بر حفظ منزلت فرهنگیان

وزیر راه و شهرسازی: شناسایی فرهنگیان واجد شرایط به صورت دقیق در سطح کشور انجام شد.

تاکید وزیر راه بر حفظ منزلت فرهنگیانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمد اسلامی در مراسم آغاز عملیات اجرایی ساخت ۱۴ هزار و ۵۶۴ واحد مسکونی فرهنگیان که امروز با حضور معاون اول رئیس جمهور و محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که آذر سال گذشته بین وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش به امضا رسید، مهمترین رویکرد و نگاه این بود که تولید مسکن در سراسر کشور به جریانی پایدار تبدیل شود.
وی با تاکید بر اینکه تولید مسکن بویژه برای فرهنگیان باید به جریانی پایدار در کشور تبدیل شود، افزود: در دولت جریانی را پایه گذاری کردیم تا در دولت‌های بعدی نیز جریان تولید مسکن ادامه یابد. 
اسلامی افزود: عملیاتی شدن تولید مسکن ملی، جریانی است که در تعاملی دو طرفه بین نهاد‌های مختلف به پیش خواهد رفت و امروز این تعامل بین وزارت راه و شهرسازی با وزارت آموزش و پرورش ایجاد شده است.
وزیر راه افزود: در اجرای این تفاهم نامه، بخشی از اراضی وزارت راه و شهرسازی و همچنین بخشی از اراضی مازاد وزارت آموزش و پرورش به احداث مسکن فرهنگیان اختصاص خواهد یافت.
وی ادامه داد: هدف مجموعه اقدامات وزارت راه و شهرسازی در تعامل با وزارتخانه‌ها و سازمان ها، تحرک بخشیدن به بازار تولید مسکن است، چون این اقدامات، از یک سو باعث مولد شدن دارایی‌ها می‌شود و از سوی دیگر معیشت و منزلت فرهنگیان را تامین می‌کند.
وزیر راه و شهرسازی همچنین گفت: نکته مهم برای وزارت راه و شهرسازی، شناسایی دقیق فرهنگیان واجد شرایط بود که در سطح کشور با دقت انجام شد.
وی در خصوص زمان انجام این کار، افزود: معتقدیم که چنانچه متقاضیان واجد شرایط و جامعه هدف دریافت مسکن در شهر‌های گوناگون دقیق شناسایی نمی‌شدند، سرمایه گذاری‌های انجام شده و در دست انجام برای این جامعه، در سمت و سوی مناسب خود به جریان نمی‌افتاد و به همین منظور، شناسایی دقیق جامعه هدف اندکی زمانبر شد که خوشبختانه پالایش و شناسایی دقیق انجام شد.
به گفته وزیر راه و شهرسازی، انطباق جامعه هدف با طرح‌های تعریف شده در احداث مسکن فرهنگیان مورد توجه و تاکید بوده است.
گفتنی است در مراسم امروز عملیات احداث بیش از ۱۴ هزار واحد مسکونی به این شرح آغاز شد:
در استان تهران شهر جدید پرند ۵۰۰ واحد، در استان فارس برای شهر‌های قیر، پاسارگاد و شهر جدید صدرا در مجموع ۱۱۲۰ واحد و در استان خوزستان برای شهر‌های دزفول، خرمشهر، شوشتر، بهبهان، رامشیر، شهر جدید شیرین شهر و شهر جدید رامین ۱۸۴۰ واحد، در استان آذربایجان شرقی برای شهر جدید سهند ۱۰۰۰ واحد، در استان اصفهان برای شهر جدید فولادشهر ۳۰۰۰ واحد، و در استان کهگیلویه و بویراحمد برای شهر‌های یاسوج، دهدشت، گچساران و باشت از محل اراضی آموزش و پرورش در مجموع ۷۲۱ واحد آغاز عملیات اجرایی خواهند داشت.
 
 آغاز عملیات اجرایی ساخت واحد‌های مسکونی فرهنگیان 
عملیات احداث مسکن فرهنگیان ۶ استان کشور، پیش از ظهر امروز با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزرای راه و شهرسازی و آموزش و پرورش از طریق ویدئو کنفرانس آغاز شد.
بر اساس تفاهمنامه‌ای که وزرای آموزش و پرورش و راه و شهرسازی در سال گذشته منعقد کردند، قرار است ۱۷۰ هزار واحد مسکونی ظرف مدت دو سال برای فرهنگیان کشور ساخته شود.
در مراسم امروز، عملیات اجرایی احداث ۱۴ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در شش استان تهران، فارس، خوزستان، آذربایجان شرقی، اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد از طریق ویدئو کنفرانس با دستور آقای اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور آغاز شد.
قرار است ۱۷۰ هزار واحد مسکونی ظرف دو سال آینده در ۱۱ استان کشور ساخته شود و علاوه بر ۶ استانی که امروز عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شد، استان‌های سمنان، مرکزی، بوشهر، زنجان و خراسان رضوی در طرح اقدام ملی تامین مسکن فرهنگیان حضور دارند.
علاوه بر فرهنگیان، بازنشستگان فرهنگی هم می‌توانند در این طرح مشارکت داشته باشند و تاکنون از مجموع ۳۰۹ هزار فرهنگی ثبت نام کرده، ۷۵ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و ۱۴۵ هزار نفر دیگر فاقد شرایط آیین نامه مقرر بوده و حذف شده اند.
بر اساس این طرح، فرهنگیان واجد شرایط با آورده‌ای حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان به عنوان آورده اولیه و دریافت تسهیلات بانکی می‌توانند تا دو سال بعد، صاحب خانه شوند.
اعضای طرح‌هایی که کلنگ احداث آن‌ها امروز به زمین زده شد به مرور و تا ۱۰ روز آینده به بانک‌ها معرفی شده و حساب بانکی برای این دسته از متقاضیان بازگشایی می‌شود.
تخفیف ۵۰ درصدی عوارض پروانه ساخت و خدمات مهندسی ساختمان و مصالح ساختمانی اقساطی از جمله تدابیری است که تلاش شده برای کاهش قیمت تمام شده واحد‌های مسکونی فرهنگیان درنظر گرفته شود.
خبر‌های تکمیلی متعاقبا ارسال می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
تلف شدن ببر در الیمالات
درخواست پارلمان روسیه برای محکومیت حضور نظامی آمریکا در کارائیب
اجرای هزار و ۹۸۰ اردوی جهادی از ابتدای سال تاکنون در خراسان جنوبی
مهلت معرفی نامزد‌های جایزه مصطفی (ص) تا اول اسفند۱۴۰۴
اجرای پویش مردمی مهرگردون و تأمین اقلام توان‌بخشی ویژه افراد توان‌خواه در خراسان شمالی 
تصویب ۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای حفظ میراث آبی کهن خراسان شمالی
ضرورت بازنگری در رشته‌های دانشگاهی و نیاز بازار کار
معدوم‌سازی بیش از سه‌هزار لیتر آبلیموی فاقد مشخصات بهداشتی در مهریز
بحران پنهان شمار فزاینده افراد گم شده در انگلیس
استمرار آلودگی هوا در جنوب غرب خوزستان
حماس: سلاح مقاومت پیش از تشکیل کشور فلسطین قابل مذاکره نیست
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
هشدار آلودگی سطح زرد در استان یزد
اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
مردی که جانش را فدای استقلال ایران کرد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیستم آبان ۱۴۰۴)
تقویم روز و اوقات شرعی بیستم آبان به افق آبادان و خرمشهر
الحاق ایران به موافقتنامه‌های وین و استراسبورگ در حوزه مالکیت معنوی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)