• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۸۹۲۶
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۳
بین الملل » آمریکا
افول جایگاه رئیس جمهوری آمریکا

حدود ۸۰ درصد مردم آمریکا ترامپ را فردی خودمحور می دانند

براساس نظر سنجی موسسه پیو تنها ۳۲ درصد از مردم آمریکا ترامپ را از نظر اخلاقی شریف و قابل اعتماد می‌دانند.

حدود ۸۰ درصد مردم آمریکا ترامپ را فردی خودمحور می دانندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما , شبکه سی ان ان در پایگاه اینترنتی خود در تحلیلی به قلم گلوریا بورگر نوشت: دونالد ترامپ به شدت تلاش می‌کند اوضاع کشور را عادی و خوب جلوه دهد در حالی که چنین نیست.

کابوس رئیس جمهوری آمریکا

برای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، ستایش مانند اکسیژن است؛ بنابراین روز یکشنبه زیر نگاه آبراهام لینکلن (در کنار مجسمه آبراهام لینکلن) آزادانه سخن گفتن درباره موفقیتش در مبارزه با ویروس کرونا، حتما احساس خوبی به وی داده است.

ترامپ وظیفه‌ای دارد و باید به وظیفه اش عمل کند و مردم را متقاعد کند که با وجود بدترین شرایط به علت شیوع بیماری کووید-۱۹, کشور را ماهرانه هدایت کرده است، به سرعت درمانی برای این بیماری پیدا خواهد کرد، کشور به طور معجزه آسایی تجدید قوا خواهد کرد و زندگی به حالت عادی بازخواهد گشت. اما این کار باید برای ترامپ سخت باشد. وی فقط می‌خواهد همه این مشکلات از بین بروند، اما متقاعد کردن مردم درباره این که این اتفاق خواهد افتاد دشوار است. برای مثال ترامپ تلاش می‌کند که بگوید: چین مقصر اصلی است و وی آن را ثابت خواهد کرد.
او تلاش می‌کند که بگوید اگر برای سرزنش دنبال کسی می‌گردید، آن فرمانداران ایالت‌ها و روسای جمهور قبل از وی هستند.
ترامپ به ما گفت که وی یک مشوق است که در واقع به معنی آن است که وی خواستار کسب اعتبار از اخبار خوب است و هیچ مسئولیتی را در قبال اخبار بد نمی‌پذیرد. او در ذهن خودش یک ناجی است.

براساس نظر سنجی موسسه پیو  حدود ۸۰ درصد از مردم وی را فردی خودمحور و فقط ۳۲ درصد او را از نظر اخلاقی شریف می‌دانند.


با توجه به نشست‌های خبری ترامپ درباره ویروس کرونا، موسسه پیو در نظرسنجی اخیر خود نشان داد که حدود ۸۰ درصد از مردم وی را فردی خودمحور و فقط ۳۲ درصد او را از نظر اخلاقی شریف می‌دانند. در حالی که مردم آمریکا عزیزان خود را از دست داده اند، ترامپ دائما از لطمات اقتصادی خود صحبت می‌کند. این‌ها به راحتی فراموش نمی‌شوند.

به خصوص که بر اساس اسنادی که به دست نیویورک تایمز رسیده است، دولت ترامپ پیش بینی کرده است تا اوایل ژوئن حدود ۳۰۰۰ نفر در روز از ویروس کرونا می‌میرند. اگر این پیش بینی درست باشد، ترامپ تحسین‌ها و ستایش‌ها را از دست می‌دهد؛ بنابراین وی وانمود می‌کند که همه چیز عالی است وقتی که عالی نیست.

 

کاهش مستمر مقبولیت ترامپ
نتیجه نظرسنجی جدید دانشگاه مانموث نشان می‌دهد: با گذشت ماه ها، آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ در مقابله با بیماری کووید ۱۹ رضایت کمتری دارند.
مجله ویک در گزارشی در پایگاه اینترنتی خود نوشت: از ماه مارس که دانشگاه مانموث نظرسنجی درباره عملکرد دولت ترامپ در پاسخ به شیوع بیماری کووید ۱۹ را آغاز کرد، مقبولیت ترامپ از ۵۰ درصد به ۴۶ در ماه آوریل و ۴۲ درصد در ماه مه کاهش یافت. همچنین برای نخستین بار، بیش از نیمی از شرکت کنندگان در نظرسنجی معتقدند که ترامپ «بد عمل می‌کند.»
میزان رضایت از کنگره در این خصوص نیز در این نظرسجی سه درصد کاهش یافته است، این در حالی است که میزان رضایت از عملکرد رسانه‌ها و فرمانداران ایالت‌ها در این شرایط، تغییری نکرده است. با این همه، بزرگترین برنده این نظرسنجی، مردم آمریکا هستند. در دو نظرسنجی قبلی، تنها ۳۸ درصد پاسخ دهندگان از پاسخ همنوعان خود به این بیماری همه گیر راضی بودند، اما این رقم در نظرسنجی اخیر به ۵۱ درصد رسید.
دانشگاه مانموث این نظرسنجی را از تاریخ ۳۰ آوریل تا چهار مه به صورت تلفنی از ۸۰۸ شهروند ساکن آمریکا به عمل آورد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزیده شدن ۳۳ اثر صنایع دستی گیلان برای دریافت مهر اصالت ملی
جزئیات تشییع شهدای گمنام در خراسان شمالی
رطوبت ۸۳ درصدی هوا در آبادان و خرمشهر
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و پنجم آبان به افق آبادان و خرمشهر
ایران جوان (جایزه جوانی جمعیت)
نشستی برای افزایش مشارکت
صعود پسران ایران به مرحله یک شانزدهم نهایی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
گلایه شهروندان شوط از قطع درختان ۳۰ ساله
صدور هشدار نارنجی بارندگی برای برخی استان‌های غربی
کسب یک طلا و دو برنز در روز هشتم برای ایران
لزوم صرفه جویی
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۵ آبان ۱۴۰۴
پویش ملی ایثار
مراقبت از ۱۱ هزار بیمار دیابتی در مراغه
برتری ایران «الف» مقابل کانادا «ب»
آغاز به کار ششمین جایزه نشان اردیبهشت
ملی‌پوش تفنگ ایران به فینال رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
عاقبت مرغ های تریاکی
رطوبت ۷۸ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)