• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۲۰۱۱
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۰
بین الملل » غرب آسیا
در رسانه های مختلف بین المللی

پخش زنده و بازتاب سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی

شبکه های تلویزیونی بین المللی، سخنرانی تلویزیونی مقام معظم رهبری به مناسبت سی و یکمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) را به صورت زنده پخش کردند.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره؛ آیت الله سید علی خامنه‌ای رهبر انقلاب (اسلامی) ایران گفت آنچه پلیس آمریکا در برخورد با جوانی که او را کشت انجام داد، همان کاری است که آمریکا در برخورد با مردم در سوریه و دیگر کشور‌ها انجام می‌دهد.
آیت الله سید علی خامنه‌ای در سی و یکمین سالروز ارتحال امام خمینی (ره) تاکید کرد که مردم آمریکا از رفتار دولت کنونی خود احساس شرم می‌کنند، زیرا ملت خود را می‌کشد و در عین حال از جنایاتی که مرتکب می‌شود، عذرخواهی نمی‌کند. وی افزود آمریکا امروزه در وضعی متزلزل قرار دارد و آنچه در این کشور رخ می‌دهد، آشکار شدن حقایق آن است. مردم در آمریکای امروز که در آن جو خفقان حاکم شده است، شعار می‌دهند که می‌خواهیم نفس بکشیم.
آیت الله سید علی خامنه‌ای در مورد شیوع کرونا در آمریکا هم گفت ناتوانی دولت آمریکا در برخورد با ویروس کرونا باعث شده است که تلفات و زیان‌های این کشور بیش از دیگر کشور‌ها شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
فرانس پرس/ مقام معظم رهبری: مرگ جورج فلوید، ماهیت ظالمانه آمریکا را فاش کرد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از تهران‏، آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم ایران روز چهارشنبه اعلام کرد مرگ جورج فلوید از «ماهیت آمریکا» و شیوه این کشور در ظلم به مردم دنیا و همچنین مردم خود پرده برداشت. آیت الله خامنه‌ای در سخنرانی که به طور مستقیم از تلویزیون ایران پخش شد گفت «زانو زدن پلیس بر روی گردن یک سیاهپوست و فشار دادن آن تا جان باختن شخص و تماشای این صحنه از طرف چند پلیس دیگر، چیز جدیدی نیست».
خبرگزاری فرانسه افزود: رهبر ایران گفت «این ماهیت آمریکا است. این کاری است که آمریکا با کشور‌های جهان از جمله افغانستان، عراق، سوریه و همچنین دیگر کشور‌ها و قبل از همه ویتنام انجام داد. این خط مشی آمریکا و ماهیت رژیم آنهاست. این‌ها واقعیت‌هایی است که همواره پنهان و مخفی نگهداشته شدند و چیز‌های جدیدی نیستند. آنچه امروز در آمریکا رخ می‌دهد همانند لجن‌های ته حوض است که بالا آمدند».
وی افزود «آنچه امروز آشکار و به شعار «بگذارید ما نفس بکشیم» همه مردم آمریکا تبدیل شده است، حرف مردم تحت ظلم آمریکا از مدت‌ها پیش است».
رهبر معظم ایران درباره جان باختن بیش از ۱۶۰ هزار نفر بر اثر کرونا در آمریکا بر اثر مدیریت ضعیف دولتمردان آمریکایی، گفت «به لطف خدا‏‎، (مقامات آمریکایی) با رفتارهایشان در دنیا رسوا شده اند. مدیریت ضعیف آن‌ها در مهار کرونا آن‌ها را در دنیا بی اعتبار کرده است».
آیت الله خامنه‌ای با محکوم کردن فساد موجود در هیئت حاکمه آمریکا، گفت «این شیوه آن‌ها در رفتار با مردم است. آن‌ها آشکارا جنایت می‌کنند و هرگز برای جنایات خود عذرخواهی نمی‌کنند». 
 
بازتاب بیانات مقام معظم رهبری در روزنامه قطری العربی الجدید
روزنامه العربی الجدید چاپ لندن در گزارشی از تهران نوشت: (آیت الله) خامنه‌ای رهبر معظم ایران در سخنرانی تلویزیونی به مسیری که (امام) خمینی (ره) آغاز کرد و به انقلاب ایران انجامید به صورت مشروح پرداخت و خواستار تحول در زمینه‌های مختلف در کشورش و در صدر آن اقتصاد و نیز قطع وابستگی به نفت شد.
(آیت الله) خامنه‌ای ابراز امیدواری کرد حوادث جهان به نفع ایران تمام شود و گفت شکست قدرت‌های بزرگ امکان پذیر است و آنان شکست پذیر هستند و به فروپاشی شوروی سابق و نیز اعتراضات این روز‌ها در آمریکا اشاره کرد و گفت این اعتراضات نشانگر وضع متزلزل آمریکاست.
او درباره اعتراضات آمریکا گفت نمایانگر حقایقی است که پنهان بود و تازگی ندارد و رفتار پلیس آمریکا که جورج فلوید را کشت نیز نمایانگر ماهیت رژیم آمریکاست. دولت آمریکا همین شیوه را نیز در رفتار با ملت‌های جهان به کار گرفته است و ملت آمریکا امروز از رفتار دولت‌های آمریکا شرمگین است.
(آیت الله) خامنه‌ای همچنین از «ایرانی‌های مدافع آمریکا در داخل و خارج» انتقاد کرد و گفت: «آن‌ها از شرمندگی نمی‌توانند سرشان را بلند کنند.»
العربی الجدید افزود: رهبر ایران، دولت آمریکا را به ضعف در مدیریت بحران کرونا متهم کرد و گفت این ضعف باعث شده است خساراتش از سایر کشور‌ها بیشتر باشد و افزود: دولت آمریکا خودش را به دست خودش رسوا کرد.
 
پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب از شبکه های بین المللی
شبکه‌های تلویزیونی الجزیره مباشر، المنار، المیادین، الاتجاه، العالم و پرس تی وی به طور زنده، تصاویری از سخنرانی حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به مناسبت سی و یکمین سالروز رحلت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی را پخش کردند.
پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب از شبکه های بین المللی
شبکه العالم به نقل از رهبری معظم انقلاب: تغییر و تحول یک کار عمقی است و باید به دور از بی پروایی باشد. هر جامعه زنده‌ای نیاز به تحول دارد؛ تحول خواهی به معنای اعتراض نیست بلکه گرایش مستمر به سمت بهتر شدن است. تحول به معنای این است که به داشته‌های خود اکتفا نکنیم.
پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب از شبکه های بین المللی
تلویزیون الجزیره به نقل از بیانات مقام معظم رهبری: ایران هم اکنون در جهان جایگاهی با اعتبار در زمینه صنایع دفاعی دارد.
پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب از شبکه های بین المللی
المیادین به نقل از بیانات مقام معظم رهبری: هر گونه تغییر و تحولی نیازمند پشتوانه فکری است. امام خمینی (ره) به ملت ایران عزت داد.
پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب از شبکه های بین المللی
المنار به نقل از رهبر معظم انقلاب اسلامی: امام خمینی (ره) به معنای واقعی «امام تحول» بود. امام خمینی (ره) روحیه تسلیم شدن را در مردم ایران تغییر داد و آن را به روحیه انقلابی تبدیل کرد.
پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب از شبکه های بین المللی
همچنین سخنرانی رهبر معظم انقلاب در شبکه‌های تلویزیونی عراق به صورت زنده پخش شد. شبکه الاتجاه به نقل از بیانات مقام معظم رهبری: امروز ایران از نظر توانمندی دفاعی، از جایگاهی بزرگ برخوردار است. اغلب شبکه‌های رسمی و محلی عراق، به طور زنده سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی را پوشش دادند.
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تضاد استقلال طلبی ملت ایران با سیاست‌های سلطه جویانه امریکا
شهر مقدس قم سوگوار ایام شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌هایی از بررسی روند اجرای طرح جی نف در سمنان
انعکاس مشکلات آسفالت معابربرخی مناطق استان کرمان
ششمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند فردا توسط معاون رئیس‌ جمهور افتتاح می‌ شود
تأکید وزیر صمت بر خوداتکایی صنعت فولاد در تأمین انرژی
الگو‌های برتر طرح «اسوه» معرفی شدند
توزیع ۱۰ هزار بسته پوشینه بزرگسال برای مدجویان اصفهان
اعزام ورزشکاران آباده‌ای به مسابقات قهرمانی بوکس آبادان
توزیع بیش از هزار و ۶۰۰ بسته جیره غذایی میان دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه عراق
 تبعید امام در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ریشه بیداری ملت ایران و نهضت انقلابی بود
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای سکه‌های تقلبی در شهرستان ری
واگن سازی زرند ظرفیتی برای توسعه حمل و نقل ریلی استان
تخریب ورودی خانه دکتر نمازی در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آبان ۱۴۰۴
شهرستان ری آماده برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
تسریع تحویل واگن‌های متروی قم و آغاز نوسازی صنایع
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
برنامه ریزی برای ساماندهی بازار میوه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)