• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۲۶۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵
اقتصادی » آب و انرژی
مراسم بهره برداری از طرح‌های برقابی

۳ هزار مگاوات برق امسال وارد مدار می‌شود

وزیر نیرو با اشاره به پویش هر هفته الف ب ایران: ۱۸ واحد نیروگاهی با ظرفیت بیش از ۳ هزار مگاوات امسال وارد مدار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای رضا اردکانیان در مراسم بهره برداری از طرح‌های ملی استان‌های بوشهر و آذربایجان غربی با گرامیداشت سالگرد ارتحال امام راحل و شهدای ۱۵ خرداد افزود: همان گونه که امام راحل تاکید کردند در همه ۱۵ خرداد‌ها در عزای خون‌های به ناحق ریخته‌ای هستیم که از آن زمان به پای نهال جمهوری اسلامی ایران و البته در پاسداشت ثمره خون ها، مجاهدت‌ها در کسب استقلال و پایداری سیاسی و اقتصادی کشور ریخته شد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وزیر نیرو همچنین در ادامه به سفر روز گذشته خود به کشور عراق اشاره کرد و گفت: روز گذشته به عراق که سال‌ها میزبان امام راحل بود برای انجام مذاکرات در بخش صنعت نیرو سفر کردم که در مجموع گفتگو‌های خوبی انجام شد.
آقای اردکانیان با اشاره به پویش هر هفته الف ب ایران به منظور افتتاح طرح‌های مختلف صنعت نیرو در نقاط مختلف کشور افزود: امروز شاهد افتتاح طرح‌هایی در کرانه‌های خلیج فارس، استان بوشهر و منطقه عسلویه و همچنین در بخش کرانه دریاچه ارومیه شهرستان اشنویه از استان آذربایجان غربی خواهیم بود.
وی با اشاره به افتتاح طرح‌های برق در استان بوشهر اظهار داشت: در سال ۵۷ حدود ۷ هزار مگاوات ظرفیت نصب شده داشتیم که در ابتدای دولت تدبیر و امید و نیمه سال ۹۲ به ۶۷ هزار مگاوات رسیدیم که به طور متوسط با احتساب سال‌های جنگ تحمیلی که امکان اجرای طرح‌ها نبود سالانه هزار و ۷۰۰ مگاوات تولید صنعت برق و ظرفیت ایجاد شده در کشور می‌باشد.
وزیر نیرو با بیان این که از نیمه سال ۹۲ تاکنون ۸۳ هزار مگاوات ظرفیت کامل ما است ادامه داد: در این فاصله زمانی حدود ۱۶ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شده است.
وی با اشاره به فعال بودن پویش هر هفته الف ب ایران ادامه داد: امسال ۱۸ واحد نیروگاهی با بیش از ۳ هزار مگاوات وارد مدار خواهد شد و از ابتدای اردیبهشت در تهران، پرند، لرستان و امروز نیز در عسلویه و بوشهر شاهد افتتاح طرح‌های صنعت برق هستیم.
وزیر نیرو یادآور شد: به طور متوسط در این سال‌ها ۴۰ هزار میلیارد تومان از منابع خصوصی و دولتی در این بخش سرمایه گذاری شده است.
آقای اردکانیان با اشاره به کاهش تلفات در توزیع برق کشور گفت: توانستیم سال گذشته کاهش تلفات را تک رقمی کنیم و به ۹ و ۷۶ صدم درصد رسیدیم که نسبت به سال قبل ۷ دهم درصد یعنی کمتر از یک درصد کاهش یافته است.
وی افزود: کاهش تلفات به عبارتی دیگر یعنی معادل ۵۰۰ میلیون متر مکعب گاز مصرفی نیروگاه‌ها و معادل کاهش یک میلیون تن دی اکسید کربن هوای کشور و صرفه جویی ۲۴۰ میلیون یورویی در احداث نیروگاه‌های جدید است.
وزیر نیرو با اشاره به شرایط کرونایی و ایجاد موج گرمای زودتر از موعد گفت: افزایش اوج بار گرما در سال ۹۸ نسبت به ۹۷ یک درصد بود، اما براساس آخرین گزارش‌ها در ۱۲ خرداد سال جاری نسبت به سال قبل ۲۳ درصد افزایش بار مصرفی برق داشته ایم که نگران کننده است و باید آن را مدیریت کنیم.
آقای اردکانیان ادامه داد: در صورت مدیریت و صرفه جویی مردم تابستان بدون وقفه‌ای را در مسیر صنعت و تولید با آرامش سپری خواهیم کرد و از سویی مردمی که این موضوع را رعایت کنند در کنار آن پاداش نقدی قابل ملاحظه‌ای مانند سال گذشته دریافت خواهند کرد.
وی در پاسخ به سوال رئیس جمهور که مصرف بالای گفته شده در بخش صنعتی است یا خانگی گفت: خوشحالیم که گزارش‌های عمده کشور‌های صنعتی دنیا به دلیل شرایط کرونایی حاکی از کاهش مصرف آنهاست و بیش از ۲۰ درصد کاهش دارند و این برای ما علامتی دلگرم کننده در سال جهش تولید است، اما بدمصرفی را نباید فراموش کنیم.
وزیر نیرو گفت: بیش از ۲۰ هزار مگاوات ظرفیت نصب شده ما به دستگاه‌های مصرفی متصل است و اگر مردم رعایت کنند تابستان آرامی را سپری خواهیم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)