• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۳۴۳۶
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۴
سیاسی » مجلس
با جایگزینی سرفصل منابع به جای منابع نفتی

اصلاح ساختار بودجه، نخستین گام تحول در اقتصاد کشور

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس: با اصلاح ساختار بودجه می‌توان تحول عظیمی در شرایط اقتصادی کشور ایجاد کرد.

اصلاح ساختار بودجه، نخستین گام تحول در اقتصاد کشوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از خانه ملت، آقای محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تحول گرایی، گفت: مقام معظم رهبری در سخنانی روز ۱۴ خرداد موضوعی تحت عنوان تحول درمجموعه مدیریت را بیان کردند و به مصادیق حوزه اقتصادی اشاره داشتند، به طور مثال به عدم وابستگی بودجه عمومی به نفت، چه در شرایط عادی چه در شرایط تحریمی تاکید داشتند، در شرایط تحریمی الزامات ایجاب می‌کند در شرایط عادی هم منطق و دیدگاه کارشناسی و استدلال علمی ایجاب می‌کند که این اتفاق رقم بخورد.
آقای پورابراهیمی تصریح کرد: باید در مجلس یازدهم و در مجلس گام دوم انقلاب، موضوعات مهم کشور در حوزه اقتصادی را پیگیری کنیم، در شرایط جنگ اقتصادی تمام قد نیازمند تحولات اساسی در فصل‌های عملکردی اقتصاد کشور خواهیم بود.
وی گفت: یکی از این تحولات اصلاح ساختار بودجه بوده که محور اصلی آن جایگزینی سرفصل منابع به جای منابع نفتی در بودجه عمومی کشور است و تغییراتی که باید در این بخش اتفاق بیافتد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس، افزود: ما باید بتوانیم در سال جدید برای بودجه سال ۱۴۰۰ توافقات بنیادی ایجاد کنیم و دولت را پای کار بیاوریم.
آقای پورابراهیمی، تصریح کرد: به نظر می‌رسد اراده‌ای در دولت برای ایجاد تحول در ساختار بودجه وجود ندارد، کما اینکه در طی سال‌های اخیر با وجود همه تاکیدات مجلس و دستور صریح مقام معظم رهبری در بودجه سال ۹۸ که باید براساس اصلاح ساختار صورت می‌گرفت، دولت به جای اصلاح ساختار دست به برداشت از حساب صندوق ذخیر ارزی زد و به استقراض از بانک مرکزی با انتشار اوراق عرضه بسنده کرد.
این نماینده مجلس، با بیان اینکه پیشنهادات مشخصی برای تحولات اقتصادی دارد، اظهار داشت: کاهش هزینه دولت در بخش بودجه شرکت‌ها و بانک‌ها یکی از برنامه‌های اثرگذار است، هدف گذاری ما این است که هزینه شرکت‌ها را کاهش دهیم، اگر امسال ده درصد از سر فصل بودجه شرکت‌های دولتی و بانک‌ها را کاهش دهیم، عددی که حاصل می‌شود حدودا معادل ۱۳۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود که این عدد دقیقا به میزان فروش نفت در شرایط خواهد بود.
آقای پورابراهیمی، گفت: مولد سازی دارایی دولت بخش دوم تحولات اقتصادی است، بیش از ۷ هزار هزار میلیارد تومان دارایی دولت است که حتی معادل ۱۰ درصد آن را در نظر بگیریم که امکان مولد سازی آن وجود دارد، معادل درآمد فروش نفت برای کشور می‌توان اعتبار سازی کرد، پس منابع وجود دارد و دولت هم قبول دارد، اما اراده‌ای دولت وجود ندارد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس، با اشاره به اینکه باید در زمینه اصلاح ساختار بانکی، قوانین حوزه بانک مرکزی و عملکرد بانک خصوصی اقدام شود، تاکید کرد: با اصلاح ساختار بودجه می‌توان تحول عظیمی در شرایط اقتصادی کشور ایجاد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز جمعه فردا ۱۴ آذر به امامت آیت الله حسینی بوشهری در قم
ولایتی: بیانیه‌های سیاسی واقعیت مالکیت جزایر ایرانی را تغییر نمی‌دهد
لزوم تربیت نیروی انسانی آموزش‌محور برای ایفای مأموریت‌های دفاعی
چرا قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود؟
آخرین تحولات جنگ روسیه و اوکراین
علیزاده دبیر یازدهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قم شد
تحویل نخستین واحد‌های نهضت ملی مسکن در مهرگان مشهد
تقویت اقدامات احیای دریاچه ارومیه با همکاری های بین المللی
واژگونی سواری در جاده شیراز به کازرون با ۲ مصدوم
دهمین کاروان ترویج بهره‌وری کشاورزی به شاهین دژ رسید
تجلیل وزیر راه و شهرسازی از خانواده سه شهید زنجانی
دیداری صمیمانه با خالق خاطرات ماندگار «قصه‌های تابه‌تا»
مهار آتش انبار کالا‌های بازرگانی در قشم
ضرورت ورود دستگاه‌های قضائی، نظارتی و اجرایی برای حل مشکلات تولید
تشدید برخورد با پلاک‌های مخدوش در محورهای استان
گمرک خراسان جنوبی آماده اجرای روان و منظم طرح کولبری
عقب‌نشینی عراق از طرح تحریم مالی گروه‌های مقاومت
دیدار نماینده وزیر راه و شهرسازی با مادر شهید سالارزهی
راه شهدا، حقیقت زنده انقلاب اسلامی است
پدافند غیرعامل، راهبردی برای کاهش آسیب پذیری و افزایش توان ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)