• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۵۲۳۸
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۶
خراسان جنوبی » اجتماعی

رونمایی از سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خراسان جنوبی

سند ارتقای وضع زنان و خانواده خراسان جنوبی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با حضور ویدیوکنفرانسی دکتر ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی ، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیز تصویب «سند ارتقای وضعرونمایی از سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خراسان جنوبی زنان و خانواده» در استان را ارزنده عنوان کرد و گفت: این سند گام مهمی در راستای برنامه ریزی برای زنان و خانواده محسوب شده و بر اساس دیدگاه‌های رهبر معظم رهبر انقلاب اسلامی ، رئیس جمهوری و برنامه ششم توسعه هدف‌گذاری شده است.

معصومه ابتکار افزود: طرح «ارتقای تاب آوری اجتماعی» که به همت دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی تدوین شده، بیان گر سرمایه انسانی عالی و ارزشمند استان خراسان جنوبی است و هم اکنون این طرح ارزشمند در سطح ملی مطرح و دنبال می‌شود.

نماینده عالی دولت در استان هم در این گفت: افزایش مشارکت اقتصادی بانوان، تحکیم بنیان خانواده و کاهش آسیب‌های اجتماعی، سه رویکرد و هدف اساسی سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان خراسان جنوبی است.

محمد صادق معتمدیان افزود: جمعیت زنان در خراسان جنوبی 49.3 درصد است که تقریباً نیمی از جمعیت استان را تشکیل می‌دهد و در تدوین این سند که از سال گذشته آغاز شد، تلاش شده تا بر اساس اولویت و ظرفیت‌ها، برنامه‌های عملیاتی و راهکار‌های واقعی پیش‌بینی و دنبال شود.

وی گفت: در سال ۹۷ آمار بیکاری زنان15.2  درصد بود که در سال ۹۸ به 11.3 درصد کاهش پیدا کرد که به دلیل اجرای طرح‌های اشتغال زا با مشارکت خوب بانوان استان بود.

استاندار افزود: خراسان جنوبی پارسال، رتبه اول کاهش نرخ بیکاری در سطح کشور را به خود اختصاص داد و در فصل پاییز نرخ بیکاری به کمتر از ۶ درصد رسید که یک رکورد قابل توجه محسوب می‌شود.

معتمدیان افزود: در خراسان جنوبی بانوان موفقی در حوزه کارآفرینی داریم که در سطح ملی و بین المللی به عنوان کارآفرین نمونه معرفی شده اند.

وی اضافه کرد: با توجه به تکلیف دولت ۳۰ درصد پست‌ها باید به بانوان اختصاص یابد که در استان بیش از هزار و ۵۰۰ پست به بانوان اختصاص پیدا کرده و ۲۸ درصد محقق شده است .

استاندار خراسان جنوبی، گفت: در بخش صنایع دستی، متناسب با ظرفیت‌های منطقه‌ای محصولات متنوعی عمدتاً توسط بانوان تولید می‌شود و امیدواریم امسال بتوانیم سه هزار شغل در حوزه صنایع دستی استان ایجاد کنیم.

معتمدیان تدوین برنامه «مدیریت مهاجرت معکوس به روستا» را از برنامه‌های کلان استان برشمرد و افزود: پرداخت یارانه سوخت به مرزنشینان، تدوین سند سازگاری با شرایط کم آبی، احیای قنوات و طرح‌های اشتغال زا، در راستای ماندگاری مردم در روستا و اشتغال جمعیت قابل توجه زنان روستایی بوده است.

استاندار تاکید کرد در بخش‌های مختلف از جمله ورزش بیش از ۷ هزار بانو در رشته‌های گوناگون مشغول فعالیت هستند و قهرمانان ملی و بین‌المللی داریم که نیاز به تشویق و حمایت بیشتر دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش عیار چغندر تولیدی به بیش از ۱۷ درصد در چهارمحال و بختیاری
بستری شدن بیماران با علائم کووید و آنفولانزا در سمنان
صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا برای استان تهران
پیروزی های کشور نشان قدرت و اراده ملت ایران است
اختصاص ۸۴ هزار میلیارد ریال برای جاده‌های بین مزارع
وزنه برداری جام فجر؛ مدال نقره و برنز دسته ۹۴ کیلوگرم برای ایران
کاروان سلامت در شهر سورمق شهرستان آباده
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های صنعتی
نمایش ظرفیت ها
اعتماد به آمریکا بزرگ‌ترین خطای راهبردی است
فینال فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰»؛ امشب 
شناور راهبردی کردستان در خلیج فارس به آب انداخته شد
اطلاعیه قطع آب برخی سایت‌های شهرک پیامبر اعظم شهر بندرعباس
تاکید امام جمعه خوی بر عزت ملی اقتدار نظامی و پیشرفت علمی ایران
امام جمعه مهاباد: اطاعت از فرامین رهبری جامعه اسلامی را به سرمنزل مقصود می‌رساند.
بانوی همدانی صاحب نشان برنز دو صحرانوردی قهرمانی نوجوانان کشور
برخورد مرگبار موتور سیکلت و خودرو در محور مشهد-میامی
تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر تامین اقلام اساسی
گرامیداشت هفته بسیج در خوی
قبرستان نو قم به باغ مزار و پارک عمومی تبدیل می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)