• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۷۳۷۰
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
بین الملل » اروپا
بحران اقتصادی و اجتماعی کرونا

تشدید ناآرامی و گرسنگی در فقیرترین کشورها

براساس گزارش موسسه تحقیقاتی بین المللی ،‌ شوک‌های اقتصادی ناشی از شیوع کرونا به بروز ناآرامی، بی ثباتی و فقر در کشور‌های به شدت بدهکار منجر می شود.

تشدید ناآرامی و گرسنگی در فقیرترین کشورها   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، یک موسسه تحقیقاتی بین المللی اعلام کرد شوک‌های اقتصادی ناشی از شیوع کرونا به بروز ناآرامی، بی ثباتی و فقر در کشور‌های به شدت بدهکار و به لحاظ سیاسی شکننده و آسیب پذیر در سال‌های آینده لطمه می‌زند.
موسسه اقتصاد و صلح (IEP) مستقر در استرالیا با انتشار گزارش سالیانه خود درباره شاخص صلح جهانی - شاخص اندازه‌گیری صلح و آرامش نسبی در کشورها- اعلام کرد تأثیرات شیوع کرونا در واقع سال‌ها توسعه اجتماعی - اقتصادیِ برخی کشور‌ها را از بین خواهد برد.
استیو کیللیا Steve Killelea رئیس موسسه اقتصاد و صلح نیز در اظهاراتی اعلام کرد وضع بدتر هنوز در راه است.
وی گفت کشور‌هایی که بیشترین رنج و دشواری را متحمل می‌شوند در واقع کشور‌هایی هستند که در حال حاضر وضعیت شکننده‌ای دارند چرا که آن‌ها همان کشور‌هایی هستند که به طور کلی سطح بالاتری از عدم امنیت غذایی دارند، این دولت‌ها به لحاظ سیاسی از پایداری کمتری برخوردار هستند و اقتصاد‌های ضعیف تری دارند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، اجرای تعطیلی‌های سراسری به منظور جلوگیری از شیوع کرونا به اقتصاد کشور‌ها لطمه زده است و سازمان بین المللی کار نیز تخمین می‌زند حدود ۲۰۰ میلیون نفر مشاغل خود را از دست بدهند و بانک جهانی نیز پیش بینی می‌کند اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۰، پنج درصد کاهش یابد.
استیو کیللیا تاکید کرد بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که پنج سال به طول می‌انجامد تا اقتصاد جهانی به سطوح سال ۲۰۱۹ خود بازگردند.
تحلیلگران این موسسه می‌گویند کشور‌های به شدت مقروض و بدهکار ممکن است درصدد تامین نقدینگی برای احیای اقتصاد خود پس بحران کرونا برآیند که این امر موجب افزایش بی ثباتی، آشوب و خشونت‌ها خواهد شد.
کارشناسان می‌گویند بسیاری از کشور‌ها نیز ممکن است کمک‌های خارجی را قطع کنند که این امر موجب فشار و نگرانی بیشتر برای کشور‌هایی نظر لیبریا، افغانستان، بروندی و سودان جنوبی می‌شود که دستخوش درگیری هستند و وضعیت آسیب پذیر و شکننده‌ای دارند و ممکن است بحران انسانی در این کشور‌ها بدتر شود.
موسسه اقتصاد و صلح (IEP) همچنین اعلام کرد تغییرات آب و هوایی و بلایای طبیعی نیز تهدید فزاینده‌ای برای صلح محسوب می‌شوند.
کاهش شاخص صلح جهانی

شاخص صلح جهانی - که بر اساس ۲۳ شاخص اندازه گیری سطح درگیری‌ها، امنیت اجتماعی و نظامی سازی کشور‌ها به آن‌ها از یک تا پنج نمره می‌دهد - همچنین نشان می‌دهد صلح و آرامش جهانی از سال ۲۰۰۸ تاکنون دو و نیم درصد کاهش یافته است.
ویدیا دیویکر Vidya Diwakar از محققان موسسه تحقیقاتی اورسیز دولوپمنت " Overseas Development
Institute " نیز پیش بینی کرد آثار شیوع کرونا حتی فراتر از کشور‌های دارای وضعیت شکننده نیز احساس خواهد شد و در بسیاری از کشور‌ها موجب افزایش فقر و گرسنگی خواهد شد که این امر به بروز ناآرامی‌ها دامن خواهد زد.
وی افزود چنین بحرانی که ابعاد مختلف را تحت تاثیر قرار خواهد داد، احتمالا تاثیرات بلند مدتی به دنبال خواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش تولید در میدان نفتی دارخوین با بهره گیری از دانش بومی
توضیحات اداره کل محیط زیست فارس درخصوص تصاویر منتشر شده از شکار در لارستان
یادواره قربانیان سوانح ترافیکی با محوریت ارتقای ایمنی در مشهد
افزایش ۵ برابری نرخ تورم در ۹ سال
رونمایی از کتاب همسفر آتش و برف در همدان
انتقال ۹۲۸ خودروی فرسوده و رها شده در پایتخت به پارکینگ
صعود ایران به نیمه نهایی
رتبه نخست ملایر در ساخت نیروگاه‌های خورشیدی
بافت زنده و تاریخی ندوشن در معرض خطر فرسایش
تولید سالانه ۴۱۷ هزارتن شیر درآذربایجان‌غربی
درخشش دانش‌آموزان سمپاد چهارمحال و بختیاری در کنگره سراسری قرآن کریم
پایداری هوا تا پایان هفته در گلستان
تشکیل نخستین تیم والیبال ساحلی استقلال در مشهد
به یاد پدر موشکی ایران
اعلام ارقام مربوط به نرخ بیکاری در ترکیه
بیستمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن فردا آغاز می‌شود
طرح ها فقط با پیگیری میدانی پیش می‌رود
بازداشت قاچاقچی مواد مخدر در مرز شلمچه
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
بررسی روند اجرای طرح‌های ورزشی درشهرستان شاهین دژ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
واکنش‌ها به یک انتصاب
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
پیگیری یک وعده
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)