توسعه پرورش شتر در استان برای صادرات فرآورده های آن
با توسعه پرورش شتر در شهرستانهای کویری اصفهان، شیر، گوشت قرمز و کرک این حیوان در مسیر صادرات قرار گرفته است.
![توسعه پرورش شتر و در مسیر صادرات قرار گرفتن شیر ،گوشت و کرک این حیوان توسعه پرورش شتر و در مسیر صادرات قرار گرفتن شیر ،گوشت و کرک این حیوان](/files/fa/news/1399/3/25/4956199_485.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما،مرکز اصفهان؛ مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به توسعه پرورش شتر در شهرستانهای کویری اصفهان شامل خوروبیابانک، اردستان، نائین، آران و بیدگل و نطنز گفت: محصولات شتر شامل شیر، گوشت قرمز و کرک در مسیر صادرات قرار گرفته است.
احمدرضا اسماعیلی افزود: میزان تولید سالیانه شیر شتر در استان اصفهان هزار و ۱۰۰ تن است و ۷۰۰ تن گوشت قرمز و ۱۶ تن هم کرک از این حیوان تولید میشود.
وی با بیان اینکه شتر با توجه به ویژگی تعلیف و سازگاری با مراتع کویری در رونق اقتصادی آن مناطق مؤثر است گفت: از گذشته تا کنون در شهرستان نائین از کرک شتر در عبابافی استفاده میشد که امروزه ارزش صادراتی پیدا کرده است.
اسماعیلی افزود: با توجه به آنکه در مراتع حاشیه کویر از کود شیمیایی استفاده نمیشود، چنانچه خوراک شتر از این منابع طبیعی باشد محصول شیر و گوشت شتر ارگانیک خواهد بود.
مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه ویتامین C در شیر شتر سه برابر شیر گاو است، گفت: مهمترین ماده معدنی در شیر شتر، آهن است و شیر این حیوان به علت کلسترول و لاکتوز کم در درمان آسم توصیه میشود.
جمعیت شتر در استان اصفهان ۱۰ هزار نفر است.