• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۱۹۲۰
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۲
بین الملل » آمریکا
در برخی از رسانه های آمریکایی و جهانی

مهم‌ترین محور‌های انتخاباتی آمریکا در ساعات گذشته

هیل: آراء ترامپ در نظرسنجی‌ها در هفته‌های اخیر بدنبال شیوع کووید ۱۹، مشکلات اقتصادی و واکنش وی به اعتراضات در این کشور روند نزولی دارد.

مهم‌ترین محور‌های انتخاباتی آمریکا در ساعات گذشته   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ مهم‌ترین محور‌های انتخاباتی آمریکا در ساعات گذشته در برخی از رسانه های آمریکایی و جهانی به این شرح است:
 
توئیتر
--- دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توئیتر در انتقاد از جو بایدن رقیب انتخاباتی خود نوشت: «آنچه من در کمتر چهار سال از جمله برای سیاه پوستان آمریکا انجام داده ام بیشتر از کاری است که بایدن در طول بیش از ۴۰ سال انجام داده است. بایدن بخشی از تصمیمات شکست خورده طی دهه‌ها بوده است. وی با توافقات تجاری بد و جنگ‌های بی پایان، فقدان رهبری را به طور کامل نشان داد. وی ضعیف است.»
مهم‌ترین محور‌های انتخاباتی آمریکا در ساعات گذشته
 
فاکس نیوز
--- دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با فاکس نیوز درباره نظر جو بایدن درباره خود که انتخابات را سرقت خواهد کرد و اگر در انتخابات برنده نشود ارتش او را از کاخ سفید اسکورت خواهد کرد، گفت: جو‏، عقل درست و حسابی ندارد و همه این را می‌دانند و اگر شرایط را بررسی کنید می‌بینید که این ناراحت کننده است. او در هر زیرزمینی که هست برای خودش شهر پناهگاه درست کرده است و از آنجا بیرون نمی‌آید. اگر برنده نشوم، برنده نشدم و میروم سراغ کار‌های دیگر و این مسئله‌ای است که برای این کشور ناراحت کننده خواهد بود.

میدل ایست آی (از واشنگتن)
--- ائتلافی بیش از ۵۰ سازمان، از جو بایدن نامزد دموکرات ریاست جمهوری آمریکا خواست در صورت پیروزی در انتخابات با تعیین شرط برای ادامه کمک مالی آمریکا به اسرائیل و بازگرداندن سفارت آمریکا از قدس به تل آویو، سیاست خارجی واشنگتن را تغییر دهد. با وجود خصومت شدید دموکرات‌ها و رئیس جمهور جمهوریخواه آمریکا بر سر بیشتر مسائل، ستاد انتخاباتی بایدن قول حفظ حمایت از اسرائیل را داده است.
در حالی که بایدن به زبان، طرح اسرائیل را برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری محکوم کرده است، وی و ستاد انتخاباتی او بار‌ها قول داده اند هرگز برای کمک نظامی سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری برای اسرائیل شرط تعیین نکنند. بایدن همچنین قول داده است سفارت آمریکا را در قدس حفظ کند. وی گفت با این اقدام ترامپ موافق نبود، «اما حالا که این کار شده است»، آن را تغییر نمی‌دهد.

اسپوتنیک
--- هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه پیشین آمریکا با وجود همه گیری کرونا، از ادامه تظاهرات ضد نژادپرستی در این کشور حمایت کرد، اما با تجمع انتخاباتی دونالد ترامپ مخالفت کرد.

سی ان ان
--- جو بایدن از حذف نام سران کنفدراسیون آمریکا بر تاسیسات نظامی این کشور حمایت کرد. او در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد: ”اسامی قرار داده شده بر تاسیسات نظامی ما باید به احترام میراث گوناگون رهبری و فداکاری در تاریخ کشور ما باشد“. ”من از تلاش دو حزبی سناتو وارن برای تشکیل کمیسیونی برای اینکه طی سه سال آینده، نام تاسیسات دفاعی که اسامی سران کنفدراسیون بر آن‌ها قرار دارد، تغییر کند، کاملا حمایت و از فعالیت به عنوان رئیس این کمیسیون استقبال می‌کنم“.
مشاور کارزار انتخاباتی جو بایدن نیز در گفتگو با ”سی ان ان“ تصریح کرد در کارزار آنها، از پرچم‌های کنفدراسیون استقبال نمی‌شود. این اقدام بایدن اقدامی در مقابل ترامپ است که با تلاش ارتش آمریکا برای تغییر نام حدود ۱۲ پایگاه مهم مخالفت کرد. این پایگاه‌ها به اسامی فرماندهان نظامی کنفدراسیون نامگذاری شده اند.
جو بایدن به وجود نژادپرستی سیستماتیک در ساختار نیرو‌های انتظامی آمریکا اذعان کرد. بایدن در مصاحبه با سی ان ان گفت: "یقیناً نه تنها در ساختار نیرو‌های انتظامی آمریکا، بلکه در تشکیلات نظام حاکمه، نژادپرستی سیستماتیک مشهود است. در همه جا، در آموزش و پرورش، و در همه کار‌هایی که می‌کنیم. این واقعیت دارد و نهادینه شده است."

هیل
--- دونالد ترامپ یک سقف آرایی دارد و این سقف، کمتر از ۴۶ درصد از آرایی است که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ بدست آورد. در صورتی که ترامپ نتواند این سقف را بشکند، بعید است در انتخابات نوامبر پیروز شود. به نظر می‌رسد ترامپ در بدترین زمان به لحاظ سیاسی و نظرسنجی قرار داشته باشد. آراء وی در نظرسنجی‌ها در هفته‌های اخیر به دنبال شیوع کووید ۱۹، افزایش بیکاری و مشکلات اقتصادی و همچنین واکنش غیرماهرانه و کوته بینانه اش به اعتراضات به خشونت پلیس روند نزولی گرفته است.
اما مشکلات رئیس جمهور در نظرسنجی‌ها همزمان با این بحران‌ها بروز نکرده است. وی در کل سال در نظرسنجی‌ها عقب بود. ترامپ ۲۰ هفته تا شکستن سقف ۴۶ درصدی خود زمان دارد، این زمان کافی است. اما اگر اوضاع برای ترامپ تغییر نکند، او احتمالا در خطر شکست در انتخابات خواهد بود.

الجزیره
--- رئیس جمهور آمریکا مجبور شد در برابر اعتراضات به نژادپرستی در این کشور، برگزاری نخستین تجمع انتخاباتی خود را لغو کند. بی شک این تصمیم، عقب نشینی بی سابقه ترامپ است که به انتقادات و خشم مردم از زمان و مکان برگزاری نخستین تجمع تبلیغات انتخاباتی اش، اتخاذ شد. ۱۹ ام ژوئن سالروز پایان برده داری در آمریکاست. در بسیاری از شهر‌ها و ایالت‌های آمریکا به این مناسبت، مراسم و جشن‌هایی برگزار می‌شود.
انتخاب شهر تالسا در ایالت اوکلاهما هم با خشم و انتقاد گسترده روبرو شد، زیرا این شهر شاهد یکی از خونبارترین حوادث علیه آمریکایی‌های آفریقایی تبار بود. این گزارش الجزیره در حالی است که ترامپ در توئیتی مدعی شد که به علت همزمان بودن با روز ژوئنتین، به خواست بسیاری از دوستان و طرفداران آفریقایی تبار خود و برای احترام به آن روز و واقعه تجمع انتخاباتی به روز شنبه ۲۰ ژوئن موکول می‌شود و تاکنون تقاضا برای شرکت در این گردهمایی از ۲۰۰ هزار نفر عبور کرده است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)