• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۶۷۲۶
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
بین الملل » تحلیلی
آمریکا غرق در تبعیض نژادی

بازیکنان لیگ‌های حرفه‌ای آمریکا خواهان رفع تبیعض نژادی هستند

اکثر بازیکنان لیگ‌های حرفه‌ای در آمریکا، به ویژه لیگ حرفه‌ای فوتبال آمریکایی که هفتاد درصد از بازیکنانش سیاهپوست هستند، خواستار رفع تبیعض نژادی در این کشور شده اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  یک گزارشگر ورزشی برجسته آمریکایی در گفتگوی اختصاصی با شبکه سی ان ان در رابطه با جنبش ضد بی عدالتی در آمریکا تأکید کرد: اکثر بازیکنان لیگ‌های حرفه‌ای در آمریکا، به ویژه لیگ حرفه‌ای فوتبال آمریکایی که هفتاد درصد از بازیکنانش سیاهپوست هستند، خواستار رفع تبیعض نژادی در این کشور شده اند. 

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، وولف بلیتزر، مجری برجسته این شبکه، در گفتگوی زنده با باب کاستاس، گزارشگر ورزشی مشهور آمریکایی، گفت: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، بار دیگر به «اِن اِف اِل» (NFL) - لیگ ملی فوتبال آمریکایی، که شبیه راگبی است- انتقاد کرده و آن را هدف حملات لفظی خود قرار داده است. ترامپ در بخشی از سخنرانی خود در همایش تبلیغات انتخاباتی اخیرش که شنبه شب در شهر تولسا در ایالت جنوبی اوکلاهما برگزار شد، مطالبی را خطاب به طرفداران خود گفت که باب (کاستاس)! از شما می‌خواهم به آن گوش دهید.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ترامپ در تجمع انتخاباتی خود در اوکلاهما گفت: "این را برای «اِن اِف اِل» توضیح دهید. من «اِن اِف اِل» را دوست دارم. من راجر گودِل (Roger Goodell)، رئیس فدراسیون فوتبال آمریکایی، را نیز دوست دارم، اما از آنچه وی هفته گذشته گفت، خوشم نیامد. من گفتم آن (اظهارات) در وسط تابستان از کجا آمده است؟ هیچ کس حتی خواستار آن (شنیدن چنین حرف هایی) نیست. ترامپ تأکید کرد: ما هرگز در برابر سرود ملی مان یا پرچم بزرگ آمریکای خودمان زانو نخواهیم زد. ما با افتخار خواهیم ایستاد و ما بلندقامت خواهیم ایستاد. "
بلیترز پرسید: وقتی شما چنین مطلبی را از رئیس جمهور می‌شنوید، واکنش تان به آن چیست؟ به نظر شما، واکنش مالکان تیم‌های فوتبال آمریکایی و بازیکنان حرفه‌ای که در این لیگ بازی می‌کنند، به این سخنان ترامپ چگونه خواهد بود؟
کاستاس پاسخ داد: واکنش بازیکنانِ (ان اف ال) این خواهد بود که اکثریت قریب به اتفاق آن‌ها خواهند گفت بله، بله؛ ما همهِ این حرف‌ها را قبلاً هم (از ترامپ) شنیده بودیم. در آن زمان (وقتی کالین کاپِرنیک و برخی دیگر از بازیکنان ان اف ال شروع به زانو زدن هنگام پخش سرود ملی آمریکا در ابتدای مسابقات فوتبال کرده بودند) که تو (ترامپ) ما را ولد الزنا می‌خواندی، ما خریدار سخنان تو نبودیم و اکنون نیز خریدار سخنان تو نیستیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کاستاس درباره مالکان تیم‌های فوتبال ان اف ال، که اکثراً ثروتمند و محافظه کار هستند، نیز گفت: گروه بزرگتری از مالکان تیم‌های حرفه‌ای فوتبال آمریکایی احساسی مشابه (بازیکنان این تیم‌ها علیه اظهارات ترامپ) خواهند داشت. یقیناً همه آن‌ها چنین احساسی نخواهند داشت و شاید اکثریت آن‌ها نیز مخالف اظهارات ترامپ نباشند، اما شمار فزاینده‌ای از آن‌ها با بازیکنان یکصدا خواهند شد (و با ترامپ مخالفت خواهند کرد).
وی تأکید کرد: بیایید تاجایی که می‌توانیم در این برنامه (این مصاحبه زنده)، صریح و بی پرده صحبت کنیم. هر چیزی که رئیس جمهور ترامپ درباره هر موضوعی می‌گوید، در واقع، خطابش مستقیماً به پایگاه حامیان خودش است و این در حالی است که بسیاری از افراد (بازیکنان، کارکنان و مالکان) در لیگ ملی فوتبال آمریکا، بخشی از پایگاه حامیان ترامپ نیستند (بلکه با او مخالفند).
بلیتزر: برخی از مالکان تیم‌های فوتبال آمریکایی در رابطه با این مسئله (مخالفت با زانو زدن بازیکنان فوتبال هنگام پخش سرود ملی) با رئیس جمهور (ترامپ) همسو هستند.
کاستاس: بله. حدود نیم دوجین یا بیشتر از مالکان تیم‌های لیگ ملی فوتبال آمریکایی (در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا) از حامیان کارزار انتخاباتی ترامپ بوده اند یا به صندوق ویژه برگزاری برنامه مراسم تحلیف ترامپ (که در سال ۲۰۱۷ برگزار شد) ف کمک‌های مالی کرده بوده اند.
کاستاس افزود: من فکر می‌کنم این احساس فزاینده و رو به رشد، وجود دارد- که البته رئیس کنفدراسیون فوتبال آمریکایی (راجر گودِل) نیز اخیراً آن را به خوبی تشریح کرد- مبنی بر این که مالکان تیم‌های فوتبال آمریکایی باید حمایت اصولی خود را از این ایده اعلام کنند که به صورت تاریخی و همچنین در حال حاضر، بی عدالتی نژادی در این کشور (آمریکا) وجود داشته است و دارد و باید با آن مقابله شود. حدود ۷۰ درصد از تمام بازیکنان لیگ «ان اف ال» آفریقایی-آمریکایی (سیاهپوست) هستند.
بسیاری از آن‌ها با صدای بلند درباره این موضوع (تبعیض نژادی در آمریکا) صحبت کرده اند. البته، شما لزومی ندارد که با همهِ اظهارات و تمام جزییاتی که یک فرد (در انتقاد به نابرابری‌های نژادی در آمریکا) مطرح می‌کند، موافق باشید، بلکه می‌توانید به طور کلی به وجود چنین معضلی در آمریکا اذعان کنید (و آن را کلاً انکار نکنید). باید توجه داشت که برخی از بازیکنان (ان اف ال) آگاه‌تر از بقیهِ بازیکنان هستند و دارای بینش و بصیرتی بیشتری از سایر آن‌ها هستند و طبعاً مردم به سخنان آنان بیشتر گوش خواهند داد. در هر حال من فکر می‌کنم که به صورت یک ایدهِ کلی، دفتر مرکزی کنفدراسیون لیگ ان اف ال و مالکان تیم‌های فوتبال آمریکایی باید (در مخالفت با تبعیض نژادی) در کنار بازیکنان این لیگ (که هفتاد درصدشان سیاهپوست هستند) بایستند و دست کم این ایدهِ اصولی و بنیادین را بپذیرند که همه باید خواهان یک جامعه عادلانه‌تر و دارای برابری‌های بیشتر (میان نژاد‌های مختلف در آمریکا) باشند.
 
 
بازیکنان لیگ‌های حرفه‌ای آمریکا خواهان رفع تبیعض نژادی هستند
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)