• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۴۶۹۳
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۷
بین الملل » آمریکا
جان بولتون؛

ترامپ به منافع آمریکا ضربه می زند

رئیس جمهوری آمریکا به دنبال تقویت روابط شخصی است نه منافع ملی آمریکا.

ترامپ به منافع آمریکا ضربه می زندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیمابه نقل از خبرگزاری رویترز،مشاور سابق امنیت ملی آمریکا ضمن انتقاد مجدد از دونالد ترامپ، اعمال تحریم‌های اقتصادی را ضد روسیه خواستار شد.
 جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا روز سه شنبه در مصاحبه با تلویزیون رویترز گفت: اگر گزارش‌ها درباره اقدام روسیه مبنی بر پرداخت پول به نیرو‌های طالبان برای کشتن نظامیان آمریکایی در افغانستان تایید بشوند، آمریکا باید در چارچوب واکنش قاطع به این اقدام روسیه تحریم‌های اقتصادی ضد روسیه اعمال بکند.

عملکرد ترامپ درقبال روسیه ضعیف است

جان بولتون افزود: اگر این گزارش‌ها تایید شود، این اقدام روسیه به معنای حمله مستقیم به آمریکایی‌ها است. انتشار این گزارش‌ها همچنین هرج و مرج و سردرگمی را در کاخ سفید تشدید خواهد کرد.
جان بولتون تصریح کرد: به نظر من آن چه ما برای تعامل با روسیه به آن نیازمند هستیم، راهبردی جامع‌تر است. فکر می‌کنم ولادیمیر پوتین و دولت روسیه به خوبی از یک نیروی ضعیف استفاده می‌کنند. به نظر من ما عملکرد خوبی در برابر دولت روسیه نداریم. بخشی از مشکل دونالد ترامپ آن است که وی نمی‌تواند از یک سو میان رابطه شخصی خود با یک رهبر خارجی به خصوص رهبر یک کشور رقیب و از سوی دیگر ماهیت واقعی رابطه آمریکا با کشور دیگری، تمایز قائل بشود. این بدان معنا نیست که اگر رابطه شخصی میان دو رهبر خوب باشد، لزوما رابطه دوجانبه کشور‌های آن دو هم با هم خوب خواهد بود. به نظر من این موضوعی است که باید آمریکایی‌ها به خاطر داشته باشند.

ترامپ به دنبال تقویت روابط شخصی است نه منافع ملی آمریکا

مشاور سابق امنیت ملی آمریکا افزود: من فکر می‌کنم این تفکر ترامپ ناشی از این دیدگاه است که همه چیز در روابط شخصی رهبران با هم خلاصه می‌شود به خصوص در رابطه با رهبران دیکتاتوری مانند پوتین، شی جینگ پین رئیس جمهور چین، اردوغان در ترکیه و دیگران. این اشتباه است. واقعیت روابط کشور‌ها با هم فراتر از این چارچوب است. اما بر اساس این دیدگاه، رئیس جمهور آمریکا متقاعد می‌شود که دو آدم بزرگ در یک اتاق پشت میز می‌نشینند و می‌توانند همه مسائل میان خودشان را حل کنند. اما به این سادگی نیست. متاسفانه رهبران خارجی که ما این جا درباره آن‌ها سخن می‌گوییم مانند پوتین، شی جنیگ پین و دیگران، مردانی سخت هستند. آن‌ها می‌دانند چگونه با رقبای خود تعامل داشته باشند. به نظر من این جنگ عادلانه نیست که آن‌ها پشت میزی می‌نشینند که ترامپ در برابر آن‌ها نشسته است.

ترامپ خودرای است و به توصیه مشاوران اهمیتی نمی دهد
جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: واقعیت آن است که رئیس جمهور آمریکا خیلی علاقه ندارد که دیگران به وی درباره مسائل مختلف گزارش بدهند و وی را از موضوعات مطلع بکنند. وی تصور می‌کند آن چه را دیگران تلاش می‌کنند به اطلاع وی برسانند، می‌داند. این اشتباه است، کاملا اشتباه است. کار وی ریاست جمهوری است که بسیار کار دشواری است. ریاست جمهوری نیازمند فردی است که به سختی کار بکند و علاقه‌مند به یادگیری مسائلی باشد که نمی‌تواند. هیچ رئیس جمهوری درباره همه مسائل اطلاعات کامل ندارد. به نظر من هر کس دوست دارد آن چه را نمی‌داند یاد بگیرد، اما دونالد ترامپ چنین رویکردی ندارد. به نظر من ما در آماده سازی رئیس جمهور و ارائه اطلاعات به وی قبل از دومین دیدارش با کیم جون اون رهبر کره شمالی در هانوی، تا حد زیادی موفق بودیم. این اطلاعات باعث شد که ترامپ در هانوی از پذیرش یک توافق بد خودداری بکند. البته ارائه اطلاعات به این رئیس جمهور کاری نیست که هر کس بتواند آن را انجام بدهد، زیرا وی تصور می‌کند به این اطلاعات نیاز ندارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)