• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۷۳۹۷
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۴
مازندران » اجتماعی
وعده تحقق یافته سردار دلها

برگی از زندگی دو آلاله مازندرانی بازگشته از خان طومان

پیکر مطهر دو تن از شهدای مازندران که چهار سال پیش در خان طومان به شهادت رسیده بودند، پس از بازگشت به وطن رنگ و بویی دیگر به دیار علویان بخشیده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، عطر فرزندان غیور ایران زمین این بار نه از خاکهای تفتیده جنوب بلکه از خان طومان به مشام می‌رسد. تاریخ باید بداند دفاع از حرم عمه سادات دلیل نمی‌خواهد، راهنمایش دل است و بهانه‌اش هم دل.
این روزها عطر خوش وصال شهیدان سعید کمالی و علی جمشیدی که چهارسال پیش در شبیخون تروریست‌های تکفیری در کربلای خان‌طومان به شهادت رسیده بودند رنگ و بویی دیگر به شهر و دیارمان داده است.
 
شهید سعید کمالی
برگی از زندگی دو آلاله مازندرانی بازگشته از خان طومانشهید مدافع حرم سعید کمالی در سال ۶۹ در روستای کفرات بخش هزارجریب شهرستان نکا چشم به جهان گشود و پس از گذراندن دوران تحصیل و قبولی در دانشگاه علوم سیاسی قم، جذب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌شود. شهید کمالی در سال ۹۱ پس از بازگشت از حج عمره ازدواج می‌کند و ثمره این ازدواج پسری به نام امیر مهدی می‌شود.

شهید سعید کمالی در همه عرصه‌های زندگی یک جهادگر به تمام معنا بود؛ همین روحیه جهادی و لایت پذیری، از خود گذشتگی و خدمات رسانی به محرومان جامعه وی را به شهادت که آرزویش بود رساند.

این شهید والامقام پس از سال‌ها تلاش در سنگر مقاومت، بالاخره در ۱۵ فرودین ۹۵ به سوریه اعزام شد. شهید کمالی ۱۷ اردیبهشت سال ۹۵ پس از نقض آتش بس در سوریه، به همراه محمد بلباسی از قائمشهر، علی جمشیدی از نور، رضا حاجی‌زاده از آمل، حسن رجایی‌فر و سید رضا طاهر از بابل، سیدجواد اسدی و محمود رادمهر از ساری، علیرضا بربری از بابلسر، علی عابدینی از فریدونکنار، حسین مشتاقی از نکا، رحیم کابلی و یدالله قنبری از بهشهر در شهرک راهبردی خان‌طومان سوریه به دست تکفیری‌ها به شهادت رسیدند.

پیکر مطهر شهید در منطقه ماند و در شمار شهدای مفقودالاثر مدافع حرم قرا گرفت و حالا ۴ سال پس از شهادتش پیکر شهید در جریان تفحص خان طومان پیدا شده و به کشور بازگشته است.
 
همسر شهید  گفت: در دیداری که چند وقت پیش با سردار شهید سلیمانی داشتیم وعده بازگشت شهدای خان طومان را داده بودند و امروز پس از 50 ماه پیکر این شهدا به آغوش وطن بازگشت.
 
شهید علی جمشیدی
برگی از زندگی دو آلاله مازندرانی بازگشته از خان طومانشهید علی جمشیدی در ۱۶ آبان ماه ۱۳۶۹ در خانواده‌ای پرجمعیت در شهرستان نور به دنیا آمد. از دوران کودکی تحت تعالیم پدر و مادر و اعضای خانواده روحیه‌ای انقلابی پیدا کرد. خانه دوم او پایگاه بسیج بود و در عرصه‌های مختلف جهادی فعالیت داشت.
وی موسسه فرهنگی شهدای گمنام را تاسیس کرد و در زمینه فعالیت فرهنگی در شهرستان نور سرآمد بود. در رشته معماری ساختمان ادامه تحصیل داد و لیسانسش را از دانشگاه چالوس گرفت.
 
از خرداد ۱۳۹۲ به عضویت گردان امام حسین در لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا درآمد تا بتواند به صورت تخصصی طرز به کارگیری ادوات نظامی مورد نیاز برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) در سوریه را فرا بگیرد. یکی از برترین اعضای دسته ویژه مالک اشتر از گردان امام حسین (ع) بود و آمادگی جسمانی بسیار بالایی داشت و به صورت کامل مهارت استفاده از سلاح‌هایی همچون کلاشنیکف، تیربار پی‌کا، دراگونوف (سلاح تک تیرانداز) و خمپاره ۶۰ را کسب کرد.

برای رفتن به سوریه سر از پا نمی‌شناخت، حتی در شهریور ۱۳۹۴ تلاش بسیاری کرد تا از طریق تیپ فاطمیون (برادران افغانستانی مدافع حرم) به سوریه اعزام شود، اما در این امر موفق نشد. تا اینکه نهایتا موفق شد راهی سوریه شود.

با توجه به آتش‌بس سیاسی که انجام گرفته بود هواپیما‌های روس هیچ پروازی در منطقه خان طومان نداشتند، تروریست‌ها از این فرصت استفاده کرده و تجهیزات و قوای خود را آماده کردند. تروریست‌ها با کشف این موضوع که مدافعان روی خط آن‌ها هستند، هیچ‌گونه ارتباطات رادیویی برقرار نکرده، مگر خیلی ارتباطات معمولی تا سپاهیان و نیروی مقاومت شک نکنند.

آن‌ها از قبل با پهپاد، کل محور را شناسایی کرده بودند. رزمندگان مقاومت هم در آماده‌باش کامل قرار نداشته‌اند تا اینکه حوالی ساعت ۱:۳۰ روز پنج‌شنبه مبعث حضرت رسول که صدای زنجیر نفربری انتحاری پر از مواد منفجره که به سمت فرماندهی می‌رفت، آمد. نفر بر توسط بچه‌های خودی زده شد. صدای انفجار این نفربر منطقه را می‌لرزاند. بعد از آن نیرو‌های مقاومت درگیر شده و در این درگیری‌ها شهید جمشیدی به شهادت رسید.

علی جمشیدی در ۱۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ در منطقه خان‌طومان به شهادت رسید، اما پیکرش مفقود بود تا اینکه پس از گذشت چهار سال از شهادت، پیکر شهید طی عملیات تفحص در سوریه کشف و هویتش شناسایی شد.
 
مراسم وداع با دو شهید گرانقدر مدافع حرم شهید کمالی و شهید جمشیدی یکشنبه ۱۵ تیر بعد از نماز مغرب و عشاء در محل پارک موزه دفاع مقدس استان در ساری برگزار خواهد شد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)