• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۱۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲
بین الملل » اجتماعی
کرونا در جهان

قربانیان کرونا درجهان به ۵۵۲ هزار و ۴۳۸ نفر

شمار مبتلایان کرونا در جهان به ۱۲ میلیون و ۱۸۷ هزار و ۱۵۷ نفر رسید که از این تعداد ۵۵۲ هزار و ۴۳۸ نفر جان باخته اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما شمار مبتلایان کرونا در جهان به ۱۲ میلیون و ۱۸۷ هزار و ۱۵۷ نفر رسید که از این تعداد ۵۵۲ هزار و ۴۳۸ نفر جان باخته و ۷ میلیون و ۸۶ هزار و ۳۸۳ نفر نیز بهبود یافته اند.

تعداد ۵۸ هزار و ۲۹۷ نفر نیز بدحال هستند.

 

ی

دومین ایالت پرجمعیت استرالیا به رغم افزایش شمار مبتلایان کرونا، محدودیت‌ها را برای ۳ هزار نفر که چندین روز در خانه‌های خود در قرنطینه کامل به سر می‌بردند کاهش داد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، دانیل اندروز، وزیر نخست ایالت ویکتوریا روز پنجشنبه اعلام کرد محدودیت‌های قرنطینه را که روز شنبه بر ساکنان ۹ برج مسکونی وضع کرده بود کاهش می‌دهد.
اندروز گفت بعد از آزمایش همه ۳ هزار ساکن این برج ها، ساکنان هشت برج اجازه خواهند داشت خانه‌های خود را برای انجام کار‌های ضروری ترک کنند.
اندروز در مورد یک برج باقیمانده گفت: «تعداد زیادی از ساکنان این برج به ویروس کرونا مبتلا هستند و با دیگران تماس نزدیک دارند و فرض ما بر این است که هر فردی در این برج حداقل با یک نفر که مبتلاست در تماس است.»
بسیاری از ساکنان این برج‌ها می‌گویند بدون غذا و اقلام ضروری مانده اند.
ایالت ویکتوریا محدودیت‌های گسترده‌ای را بر حدود ۵ میلیون نفر وضع کرده تا مانع شیوع ویروس کرونا شود. در این ایالت افراد فقط برای رفتن سر کار، خرید غذا یا مراجعه به مراکز درمانی اجازه خروج از منزل دارند.
 
تعداد قربانیان کرونا در پاکستان به مرز ۵ هزار نفر رسید
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد به نقل از سایت رسمی وزارت بهداشت پاکستان، در شبانه روز گذشته از ۲۴ هزار آزمایش کرونای گرفته شده در پاکستان، جواب آزمایش ۳ هزار و ۳۵۹ نفر مثبت شدند. وزارت بهداشت پاکستان مجموع تعداد مبتلایان به کرونا در این کشور را ۲۴۰ هزار و ۸۴۸ نفر اعلام کرده و همچنین از ثبت ۶۱ مورد مرگ و میر جدید ناشی از کرونا خبر داد تا شمار قربانیان این بیماری در پاکستان به ۴۹۸۳ نفر برسد.
به گفته منابع خبری ایالت‌های سند و پنجاب پاکستان همچنان بیشتر از سایر مناطق این کشور با کرونا درگیر هستند و هر کدام از آن‌ها به ترتیب بیش از ۹۹ و ۸۴ هزار مورد آلودگی به کووید-۱۹ را گزارش کرده اند. منطقه کشمیر تحت کنترل پاکستان با ۱۴۵۹ بیمار همچنان کمترین موارد ابتلا به کرونا را داشته در حالیکه شمار کرونایی‌ها در پایتخت پاکستان به ۱۳ هزار و ۷۳۱ نفر افزایش یافته است. بر اساس گزارش وزارت بهداشت پاکستان روند بهبودی بیماران کرونایی در این کشور نیز طی روز‌های اخیر سرعت یافته و تا کنون بیش از ۱۴۵ هزار بیمار کرونایی موفق به شکست این بیماری شده اند.
به گفته منابع خبری بعد از ایالت خیبرپختونخوا، مقامات ایالت بلوچستان و منطقه کشمیر تحت کنترل پاکستان نیز از کاهش آمار مبتلایان خبر داده و اعلام کردند: هیچ بیمار کرونایی در این مناطق به روی دستگاه ونتیلاتور بستری نبوده و وضعیت همه بیماران رو به بهبودی است.
این درحالی است که عمران خان نخست وزیر پاکستان نیز روز گذشته طی مصاحبه‌ای با ابراز امیدواری از نزولی بودن نمودار آمار ابتلا به کرونا در این کشور گفت: مردم باید همچنان با دولت همکاری کنند تا این روند همچنان ادامه یابد.
وی افزود: با توجه به تجربیات ما از افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در ایام عید سعید فطر، تصمیم داریم در ایام عید قربان قوانین سختی را به اجرا گذاشته و نظارت بر اجرایی شدن تدابیر بهداشتی را نیز تشدید کنیم.
با کاهش نسبی سرعت شیوع کرونا در پاکستان وزرای آموزش و پرورش هر چهار ایالت پاکستان نیز طی نشستی با بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی از ماه سپتامبر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی موافقت کردند.
 
شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در افغانستان به مرز 34 هزار نفر رسید
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از کابل، وزارت بهداشت و درمان افغانستان امروز اعلام کرد: با ثبت سیصد و چهارده فرد جدید آلوده به ویروس کرونا در شبانه روز گذشته در افغانستان، تعداد بیماران کووید نوزده به سی و سه هزار و نهصد و هشت نفر افزایش یافت. همچنین در شبانه روز گذشته بیست بیمار مبتلا به کووید نوزده در افغانستان جان خود را از دست دادند و تعداد فوتی‌های این بیماری به نهصد و پنجاه و هفت نفر رسید و مجموع بهبود یافتگان از بیماری کووید نوزده بیست هزار و هشتصد و چهل و یک هستند.
 
۵۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا د رکره جنوبی
به گزارش خبرگزاری شین هوا از سئول، کره جنوبی روز پنجشنبه از ۵۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در کره جنوبی به ۱۳ هزار و ۲۹۳ مورد رسید.
از این موارد جدید آلودگی به ویروس کرونا, ۲۲ مورد از خارج وارد کره جنوبی شده اند.
همچنین با جان باختن دو نفر دیگر در کره جنوبی به علت ابتلا به بیماری کووید-۱۹، شمار موارد مرگ بر اثر این بیماری در این کشور به ۲۸۷ مورد رسید.
 
مبتلایان به کرونا در هند بیش از ۷۶۹ هزار نفر
تاکنون در هند ۷۶۹ هزار و ۲۷۵ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۴۷۶ هزار و ۶۰۰ نفر بهبود یافته و ۲۱ هزار و ۱۶۱ نفر نیز جان باخته اند.
قربانیان کرونا به ۵۵۲ هزار و ۴۳۸ نفر
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)