• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۸۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۳
اجتماعی » جامعه و شهری
درخواست هاشمی از دولت

دولت سریعتر قول ۶۳۰ واگن را به سرانجام برساند

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه بخشی از تأخیر در توسعه مترو ناشی عملکرد دولت در اجرای قراردادهاست، ​ از دولت خواست سریع‌تر قول تامین ۶۳۰ واگن را به سرانجام برساند.

دولت سریعتر قول ۶۳۰ واگن را به سرانجام برساندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در آیین بهره برداری از دو رام قطار مترو، گفت: مترو تهران ۲۰۰ قطار عملیاتی دارد که با اضافه شدن این دو رام قطار یک درصد امروز به ظرفیت مترو اضافه می‌شود و با تلاش ده ساله انجام شده در خطوط مترو، سرانه مترو و واگن به ۰.۸ رام رسیده است و شاهد عقب ماندگی در توسعه مترو هستیم.
هاشمی ادامه داد: لازم است برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ناوگان مترو توسعه پیدا کند.
وی افزود: متأسفانه بخشی از تأخیر در توسعه مترو از سوی دولت در اجرای قرارداد‌ها است و بخشی دیگر از موارد متوجه شهرداری است.
رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: قطار ملی کار ارزنده است که اگر نهایی شود می‌تواند به ما کمک کند تا فاصله گذاری اجتماعی را به حداقل برسانیم و امیدواریم در آینده مراسم بهره برداری از ده‌ها رام قطار را داشته باشیم.
 
 ظرفیت مترو دو برابر عملکردهاست 
رئیس شورای شهر تهران از اجرایی نشدن مصوبه‌های مربوط به مترو انتقاد کرد و گفت: ظرفیت مترو دو برابر عملکردهاست.
محسن هاشمی در مراسم بهره برداری از ۲ رام قطار مترو که به صورت مجازی در آن حضور داشت، گفت: اگر بخواهیم مترو را با یک دهه قبل مقایسه کنیم، در سال ۱۳۹۰، سرانه قطار به هر کیلومتر مترو، حدود ۱.۱ رام بود که امروز با توجه به افتتاح خطوط جدید و افزوده نشدن متناسب ناوگان این سرانه حدود ۳۰ درصد کاهش و به ۰.۸ رام قطار به هر کیلومتر مترو رسیده است.
او افزود: در شرایط این بیماری و همه گیری ویروس کرونا، که از شهروندان انتظار داریم فاصله اجتماعی را در فضا‌های عمومی حفظ کنند، ناوگان حمل و نقل عمومی برای اینکه ازدحام را کاهش دهد، باید ظرفیت خود را افزایش دهد و متاسفانه این اقدام در دهه اخیر طبق برنامه انجام نشده است. بخشی از مشکل مربوط به دولت و سیستم بانکی بدلیل عدم تسریع در فعال سازی قرارداد فاینانس بانکی، بخشی متوجه ضعف در پیگیری شهرداری و مترو و بخشی نیز ناشی از تحریم‌ها و مشکلات ارزی کشور است، اما همه این دلایل در نتیجه تفاوتی ایجاد نمی‌کند و به هر صورت انتظار شهروندان برای توسعه حمل و نقل عمومی تاکنون برآورده نشده است.
رئیس شورای شهر تهران در ادامه گفت: حتی اگر شیوع ویروس کرونا هم وجود نداشت ناوگان حمل و نقل عمومی تهران پاسخگو نبود و ما در ساعات اوج و شلوغی، در مترو با ازدحام بیش از حد مواجه بودیم، ناوگان فعلی متروی تهران، حداکثر ظرفیت جابجایی دو و نیم میلیون مسافر در روز را دارد در حالیکه زیرساخت‌های مترو براحتی می‌تواند دو تا سه برابر این عدد را پوشش دهد.
او با هشدار نسبت به تعطیل شدن کارخانه واگن تهران، گفت: امروز و با تحویل دو رام قطار باقیمانده، فعالیت کارخانه واگن سازی تهران به دلیل نداشتن قطعات و اجرایی نشدن قرارداد ساخت ۶۵۰ واگن مترو که سه سال است در چرخه بروکراسی قرار دارد، تعطیل می‌شود و این کارخانه که بیش از یک هزار واگن را برای متروی تهران ساخته و تحویل داده است در سال جهش تولید و با وجود توصیه مقام معظم رهبری جهت حمایت از مترو، نباید تعطیل شود.
هاشمی در پایان با بیان این که امیدوارم در سال جهش تولید و با وجود کارخانه‌های داخلی واگن سازی، مراسم بهره برداری از ده‌ها رام قطار خود را در آینده برگزار کنیم، گفت: اگر بتوانیم قرارداد ۶۵۰ واگن مترو را که همه اقدامات قانونی و قراردادی آن انجام شده و در مرحله فعال سازی فاینانس است، اجرایی کنیم، ظرفیت متروی تهران ۵۰ درصد افزایش پیدا می‌کند و این ازدحام تا حدود زیادی کاهش می‌یابد.
رام واحد شمارش قطار و هر هفت واگن، یک رام قطار است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)