• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۶۰۲۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۶
فارس » اقتصادی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس:

مشارکت مشترکین در کاهش اوج بار تابستانی برق در فارس

با مشارکت۲۷ هزار مشترک به صورت مستقیم در برنامه‌های کاهش اوج مصرف امسال همانند سال‌های گذشته با موفقیت از نقطه اوج بار تابستان عبور می کنیم

مشارکت مشترکین در کاهش اوج بار تابستانی برق در فارسبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،مدیر عامل شرکت توزیع برق استان فارس گذر از روز‌ها و هفته‌های پیش رو و عبور از تابستان و زمان اوج مصرف برق را امکان پذیر دانست و آن را در گروه توجه شهروندان و مشترکان به مدیریت مصرف، صرفه جویی و توجه به ساعت‌هایی که می‌توان در آن از مصرف غیر ضروری برق کاست، دانست.
احمد رضا خسروی امروز یکشنبه از کاهش ۸ درصدی مصرف انرژی در روز ۲۸ تیرماه امسال معادل ۵۰۰ مگاوات خبر داد و افزود: نتایج اقدامات صورت گرفته از ابتدای سال جاری تا کنون سبب شده است تا این شرکت بتواند در ساعت‌های تعریف شده روز‌های اوج مصرف روزانه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود ۸ درصد در انرژی برق صرفه جویی کند.
 
انعقاد تفاهم نامه کاهش صرف برق با مشترکین
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان فارس گفت: امسال ۲۷ هزار و ۷۴ مشترک به صورت مستقیم در برنامه‌های کاهش اوج مصرف مشارکت دارند که امیدواریم با همکاری و تعامل گسترده با کلیه مشترکین بتوانیم امسال نیز همچون سال‌های گذشته با موفقیت از نقطه اوج بار تابستان عبورنماییم.
وی با اثر گذار و مثبت توصیف کردن نقش بخش کشاورزی در موفق بودن برنامه‌های اوج بار سال جاری ادامه داد: امسال تعداد ۲۴ هزار و ۸۴۷ تفاهم نامه با مشترکین کشاورزی اخذ شده است که بی تردید انعقاد این تعداد تفاهم نامه و مشارکت گسترده مشترکین در بخش کشاورزی استان می‌تواند نقش بسزایی در مدیریت بار و اجرای فعالیت‌های کاهش اوج داشته باشد.
این مقام مسئول بیان داشت: برای مدیریت بار وصرفه جویی انرژی در سال جاری یک هزار و ۶۱۳ تفاهم نامه با مشترکین صنعتی، تعداد ۳۰۱ تفاهم نامه با مشترکین بخش اداری استان و ۲۲۹مورد تفاهم نامه همکاری با مشترکین بخش تجاری و همچنین تعداد ۶۵ تفاهم نامه با مشترکین ایستگاه‌های گاز طبیعی فشرده و ۱۹ تفاهم نامه با مشترکین دارای مولد‌های خود تامین استان اخذ شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، انجام مکاتبه با سازمان صنعت معدن تجارت، شهرک‌های صنعتی، منطقه ۵ انتقال گازو جهادکشاورزی در خصوص ارائه ضوابط اجرایی پاسخگویی بار را از دیگر فعالیت‌های این شرکت در راستای جلب مشارکت بیشتر در برنامه‌های پیک بار ۹۹ عنوان کرد.
خسروی خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی به کلیه مشترکین در ایام پیک بار درکلیه طرح‌ها بصورت ارسال پیامک و مراجعه حضوری صورت گرفته و تنظیم ساعت و تاریخ کنتور‌ها قبل از شروع پیک بار، نظارت و بازرسی همکاری درایام پیک به صورت روزانه درکلیه شهرستان‌ها توسط بازرسین ویژه و محدود سازی کنتور‌های اداری به میزان ۵۰ درصد قرارداد پس از پایان ساعت کاری نیز از دیگر اقدامات صورت پذیرفته در برای مدیریت بار در سال جاری است.
 
لزوم استفاده از کنتورهای هوشمند
وی با بیان اینکه در سال جاری جهت مساجد پرمصرف کنتور‌های هوشمند نصب گردیده است، اضافه کرد: اجرای پروژه تجمیع کننده افزایش مشارکت مشترکین خانگی و تجاری در مدیریت بار، اجرای پروژه کنترل بار سرمایشی به صورت پایلوت در مدیریت‌های تابعه شرکت و همچنین پایش میزان کاهش بار مشترکین همکار در طرح ذخیره عملیاتی و ارسال پیامک لحظه‌ای اعلام نیاز به همکاری این مشترکین درطرح، از دیگر برنامه‌های صورت پذیرفته از سوی این شرکت در راستای نیل به اهداف پیک بار امسال است.
 
لزوم استمرار خدمات رسانی به مراکز درمانی
خسروی تصریح کرد: امسال با توجه به شیوع گسترده بیماری کرونا در کشور و استان فارس و لزوم استمرار خدمات‌رسانی بی وقفه به مراکز درمانی وتامین برق می‌طلبد تا مشترکین در اقصی نقاط این استان پهناور با اجرای راهکار‌های صحیح مدیریت مصرف برق از قبیل تنظیم اسپلیت‌ها وکولر‌های گازی بر روی دمای بهینه ۲۴ درجه سانتیگراد، استفاده از دورکندکولر‌های آبی و همچنین استفاده نکردن از لوازم پرمصرف غیر ضرور در ساعات ۱۳ تا ۱۷ فصل تابستان، خادمان خود در صنعت برق کشور و استان را در تامین برق پایدار و مطمئن یاری رسانند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت مسئول کمیته مچ اندازی چهارمحال و بختیاری به مسابقات جایزه بزرگ تهران
کشف ۳۰ کیلوگرم مواد مخدر در سلماس
آغاز جشنواره تئاتر کردستان در بیجار
با خروج اتباع غیرمجاز، ۳ هزار کلاس درس آزاد شد
جشنواره گذر پاییزی در دیار هگمتانه
همایش بزرگ خانواده بسیج در بویین میاندشت
سانحه رانندگی در جاده سمیرم–یاسوج
در مسئله حجاب مسئولان کم کاری کرده‌اند
تفاهم نامه همکاری‌های دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با شرکت شهرک‌های صنعتی
آبدانان؛ امروز و فردا هم میهمان رسانه ملی است
بازگشت بالگرد هلال احمر به آشیانه پس از اطفاء حریق جنگل های شرق استان
استشمام عطر شهادت در مزار شهدای بوکان
بهره برداری از سد دالکی تا سه سال دیگر
ضرورت تداوم حمل کالا از بنادر خوزستان توسط نیسان داران
ایران بازیگر اصلی محصولات باغی در جهان
برگزاری اجلاسیه ۷۰۰ شهید شهرستان نقده
دیدار معوقه پاس کردستان در لیگ برتر بسکتبال کشور
اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در قم آغاز شد
برپایی نمایشگاه توانمندی‌های مددجویان کمیته امداد پلدشت
صیانت از امنیت غذایی کشور با کمک مراکز تحقیقات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
قاچاق با کارت سوخت شخصی
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)