• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۷۵۱۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۵
بین الملل » آمریکا
ای بی سی نیوز نوشت

شکایت معترضان پورتلندی از دولت ترامپ

ای بی سی نیوز نوشت: معترضان در پورتلند از دولت ترامپ به علت تاکتیک‌های خشن استفاده شده در برخورد با اعتراضات شکایت کرده اند.

شکایت معترضان پورتلندی از دولت ترامپبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  به نقل از ای بی سی نیوز، جین جانسون نوشت: روز دوشنبه، چند روز پس از آن که اقدامات قانونی مقامات ایالت اورگان با شکست مواجه شد، معترضان از دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور، شکایت کردند تا جلوی آنچه را که آن‌ها واکنش خارج از کنترل ماموران فدرال در قبال تظاهرات در پورتلند توصیف می‌کنند، بگیرند.
سازمان غیرانتفاعی "حفاظت از دموکراسی" [Protect Democracy] از جانب چندین معترض و همچنین سازمان ضد نژادپرستی "در پورتلند تیراندازی نکنید" [Don't Shoot Portland] و "دیواری از مادران" [وال آو مامز، Wall of Moms]- گروهی از مادرانی که تلاش کرده اند با وجود شلیک گاز اشک آور خود را میان معترضان و نیرو‌های پلیس قرار دهند- در دادگاه فدرال در واشنگتن دی سی شکایت کردند.
در این شکایت آمده است، در حالی مقامات فدرال بر اساس قانون فدرال اجازه دارند از اموال دولت فدرال حفاظت کنند، اما عوامل به شدت نظامی که در پورتلند هستند بسیار فراتر از حفاظت از اموال فدرال عمل کرده اند. آن‌ها برای متفرق کردن معترضان در اقدامی خلاف قانون اساسی بار‌ها گاز اشک آور، گلوله‌های مشقی و نارنجک‌های فلش بنگ [نارنجک‌هایی با نور و صدای زیاد]به سمت جمعیت شلیک و پرتاب کرده اند.
دیانا المالاوانی، وکیل سازمان حفاظت از دموکراسی، گفت: "هدف از اقدام دولت در اعزام ماموران فدرال به پورتلند خاموش کردن صدا‌هایی است که رئیس جمهور دوست ندارد بشنود. بسیار اهمیت دارد که این سیاست غیر قانونی دولت هم اکنون و قبل از آن که در شهر‌های دیگر آمریکا نیز اجرا شود، مورد بررسی قرار بگیرد. "
در این شکایت ترامپ به تلاش برای ایجاد یک نیروی پلیس داخلی فدرال متهم شده است. ترامپ اعلام کرده است با وجود اعتراضات از سوی مقامات، برای مبارزه با جرم و جنایت همچنان ماموران فدرال را به شیکاگو و آلبوکرک و نیومکزیکو نیز اعزام خواهد کرد.
پس از مرگ جورج فلوید، در ماه مه در مینیاپولیس، اعتراضات شبانه در پورتلند به مدت دو ماه برگزار شده است. ترامپ گفت ماموران فدرال را برای متوقف کردن این ناآرامی‌ها به پورتلند اعزام کرده است، اما مقامات ایالتی و محلی گفتند حضور آن‌ها فقط موجب افزایش تنش‌ها خواهد شد و خواستار خروج آن‌ها شده اند.
کن کوچینلی، قائم مقام وزارت امنیت داخلی آمریکا، روز دوشنبه توئیت کرد: "حملاتی به افسران فدرالِ محافظ اموال فدرال انجام می‌شود. هر فردی که غیر از این به شما بگوید یا به عمد حقایق را نادیده می‌گیرد یا دروغ می‌گوید. "
دادستان کل ایالت نیز در تلاش برای جلوگیری از واکنش دولت فدرال از آن شکایت کرده است و قاضی بخش نیز گفته است این ایالت در جایگاهی نیست که بتواند از طرف معترضان شکایت کند.
دادخواست‌هایی نیز از جانب روزنامه نگاران و ناظران قانونی و همچنین از طرف پزشکانی که معترضان را درمان کرده اند، مطرح شده است. دولت فدرال قرار است روز سه شنبه به این دادخواست‌ها پاسخ دهد.
در شکایت گروه حفاظت از دموکراسی آمده است: دولت در اقدامات خود آزادی بیان و حقوق معترضان را نقض می‌کند... و به علت برخورد شدید ماموران فدرال با معترضان، بیان این که هدف آن‌ها فقط حفاظت از اموال دولتی است، توجیهی بیش نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)