به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، آقای منصور غلامی در اختتامیه دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت که در سالن همایشهای دانشگاه الزهرا برگزار شد افزود: نشستها و جشنوارههایی که بر مبنای ایجاد شبکههای علمی جدید رخ میدهد جزو نشستهای ارزشمندی است و ویژگیهایی با ساختار علمی دارد.
وی افزود: این نشستها میتواند اساس و زیربنای مسائل علمی را شکل و راهکارهای موثر برای حل مشکلات جوامع بشری از طریق دانش بشری ارائه دهند.
وزیر علوم تاکید کرد: انجمنهای علمی دانشجویی ظرفیتهای ارزشمندی است که در حین تجربه اندوزی دانشجویان برای کاربست یافتههای علمی میتواند تاثیرگذار باشد و ذهن فعال و پویای دانشجویان را در جهت نیازهای مختلف جامعه سوق دهد.
وی با بیان اینکه حضور دانشجویان در فعالیتهای علمی در سالهای گذشته مورد توجه بوده است و میتواند نقش تاثیرگذاری در کاربردی کردن یافتههای علمی دانشگاهیان داشته باشد گفت: نسل جدید از دانشجویان باید مطابق با نیاز روز تربیت شوند و خود دانشگاهها نیز باید در جهت رفع نیازهای جامعه تلاش کنند.
وزیر علوم افزود: در کشور ما این حرکت به خوبی رخ داده است چنانچه دانشجویان ما در شرکتهای دانش بنیان توانسته اند یافتههای علمی خود را به مرحله کاربردی برسانند و جشنوارههایی مانند جشنواره بین المللی حرکت، زمینه خوبی برای تجربه و فعالیتهای علمی در گروههای علمی دانشجویی محسوب میشود.
آقای غلامی با بیان اینکه باید از کارهای انفرادی به سمت کارهای گروهی در سطح دانشگاههای کشور حرکت کنیم گفت: باید سرمایه گذاریهای خوبی در آینده روی دانشجویان و شرکت آنها در فعالیتهای گروهی شکل گیرد در ضمن دانشجویان باید انگیزه خود را در حوزه تحصیلی در سطح ملی و بین المللی بیشتر کنند تا از دنیای ارتباطاتی که به شکل دهکده جهانی شکل گرفته دانشجویان ایران حضوری پررنگ داشته باشند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه باید مدرسین و فعالان عرصه علمی بتوانند زمینههای ارتباط اجتماعی را در میان دانشگاهیان برقرار کنند گفت: امروز دانش بشری در محدوده جغرافیایی خاصی محصور نمیشود و بهره گیری از این دستاوردهای علمی دانشگاهیان میتواند ارتباط ما را با دهکده جهانی پررنگتر کند تا به هدف اصلی که منفعت رسانی به مردم است دست پیدا کنیم.
وی با تاکید بر شیوع ویروس کرونا گفت: با توجه به شیوع این ویروس همه کشورهای صاحب فناوری با تحقیق و پژوهش به ظرفیتهای جدیدی دست پیدا کردند و همه از مرزهای جغرافیایی عبور کردند و این موضوع یک دستاورد بزرگ در زمینههای مختلف علمی از جمله ارتباطات علمی محسوب میشود که باید قدر آن را بدانیم.