• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۵۰۱۱
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۴
بین الملل » غرب آسیا
شبکه تلویزیونی پی بی اس گزارش داد

انفجار بیروت مردم را با بحران مواجه کرده است

انفجار بیروت مردم را با بحران بی خانمانی و کمبود خدمات درمانی مواجه کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی پی بی اس، انفجار بزرگ بندر بیروت که ده‌ها نفر را کشت و هزاران نفر را مجروح کرد، همچنین بحران بی خانمانی و خدمات درمانی در این شهر به وجود آورده است که از قبل نیز به علت شیوع همه گیری کرونا با مشکلاتی مواجه بود.
خبرنگار این شبکه در گزارشی گفت: در ساعت ۶ عصر به وقت محلی انفجاری شدید شرق بیروت را ویران کرد. این انفجار به این بیمارستان در بیروت آسیب زد و بخش اورژانس و مراقبت‌های ویژه آن را خراب کرد. اما این موضوع مانع از هجوم مجروحان به این بیمارستان نشد.
یکی از پزشکان این بیمارستان درباره سخت بودن امداد رسانی به برخی مجروحان می‌گوید.
پزشکان این بیمارستان حتی مجبور بودند به همکاران خود که در این انفجار مجروح شده بودند، کمک کنند. آن‌ها ناگزیر بودند سرپایی زخم‌های خود را پانسمان کنند تا بتوانند به حجم زیاد مجروحان این حادثه امدادرسانی کنند.آن‌ها در چنین شرایطی و در نبود امکانات کامل مجبور به انجام دادن جراحی‌هایی شدند.
بخش ویژه مربوط به بیماران کووید-۱۹ هم در این حادثه ویران شده است. این مکان اکنون به محل نگهداری موقت اجساد قربانیان آن حادثه تبدیل شده است که پزشکان نتوانستند به آن‌ها کمک کنند.
نظام درمانی لبنان قبل از این انفجار هم به علت مشکلات اقتصادی کشور تحت فشار قرار داشت و نمی‌توانست تجهیزات لازم خود را تامین کند. در سراسر کشور نهاد‌های خیریه تجهیزاتی را برای ارائه خدمات درمانی به شکل سیار فراهم کرده اند تا این خلاء جبران شود.
یکی از افرادی که به ایجاد چنین خدماتی کمک کرده است، می‌گوید: بعد از انفجار، پنج بیمارستان اصلی بیروت و دوازده مرکز خدمات درمانی آن به شدت آسیب دید. انبار اصلی داروی لبنان در این انفجار از بین رفت و این کشور را با کمبود شدید دارو مواجه کرد.
کارشناس لبنانی می‌گوید، حجم دارویی که معمولا در دو هفته استفاده می‌کردیم حالا در یک روز به آن نیاز بود.تقریبا هفت هزار نفر در این انفجار مجروح شدند. حدود ۱۵۰۰ نفر هنوز در بخش مراقبت‌های ویژه هستند.
پزشک لبنانی می‌گوید شدت انفجار موجب شد تکه‌های شیشه وارد جمجمه و مغز برخی مجروحان آن حادثه شود.
یکی از این بیماران همچنان مراحل درمان خود را سپری می‌کند، اما ممکن است پس از بهبود با مشکلات حرکتی یا اختلال در حافظه مواجه باشد.این خانواده لبنانی خانه خود را نیز از دست داده اند و پس از ترک بیمارستان با این مشکل مواجهند که کجا زندگی کنند.اینجا منطقه‌ای است که بیشترین آسیب را از انفجار دیده است و کمتر از یک کیلومتر با بندر فاصله دارد. در اینجا هزاران خانواده خانه خود را از دست داده اند.
یکی از شهروندان بیروت در پاسخ به سوال خبرنگار که که می‌گوید آیا بیمه دارید، می‌گوید داریم، اما اینجا لبنان است و کسی کاری نمی‌کند.
ساکنان سراسر بیروت می‌گویند مقامات کاری برای آن‌ها انجام نداده اند. در این میان، افراد داوطلب از جمله گروهی از مهندسان داوطلب برای کمک به مردم به میدان آمده اند تا این ویرانه را بازسازی کنند.
شور این افراد تحسین برانگیز است، اما با نظر به وجود هشت هزار ساختمان تخریب شده در این ناحیه، این بازسازی ممکن است ماه‌ها یا سال‌ها طول بکشد.
بسیاری از مردمی که خانه‌های خود را از دست داده اند اکنون با مشکل بیکاری و بحران اقتصادی کشور نمی‌توانند هزینه سرپناه خود را تامین کنند.
یک شهروند بیروت می‌گوید: آن‌ها باعث شدند ما بیکار شویم و ما سکوت کردیم. الان خانه‌ها از دست رفته است. دوستان ما از دست رفته اند. اکنون ساکنان بیروت که از این انفجار جان به در برده اند باید زندگی ویران شده خود را از نو بسازند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرمربی قزوینی در راه بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی
محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان رشت
ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین دیزلی تا پایان سال به ناوگان اتوبوسرانی
برگزاری جشنواره نان و جان در روستای قلعه نو خرقان شاهرود
بزرگداشت ۱۳ آبان، «روز ملی مبارزه با استکبار»
انتشار حذفیات منابع امتحانی آزمون سراسری ۱۴۰۵
اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز ۱۳ آبان در یزد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
همکاری چهره‌ها با مرکز امور نمایشی سیما
بارش باران در مشهد پس از ۱۵۰ روز
اجرای طرح طاها در خوزستان
کشف بیش از ۶ تن آرد فاقد مجوز در بوکان
ناپایداری شبکه، تهدیدی برای پایداری منابع انرژی تجدیدپذیر
سیاستمداران آمریکایی از دخالت در امور دیگران عبرت نگرفته‌اند
رژه دختران فاطمی در مینودشت
نواخته شدن زنگ جشنواره آب در مدارس چهارمحال و بختیاری
تعطیلی سینما‌ها در روز سه شنبه به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌های کتابی سلام خبرنگار
داستان بلاتکلیفی یک پل پس از ۱۸ سال 
پیام دعوت مشترک برای حضور حماسی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
آخرین وضع مصدومان سپاهان
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)