انجیر ارگانیک داراب در راه بازار
برداشت انجیر ارگانیک در شهرستان داراب آغاز شد .

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مسؤول باغبانی داراب گفت: این شهرستان با ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار انجیرستان دیم و تولید بیش از ۵ هزار تن انجیر مقام چهارم تولید انجیر استان فارس را پس از شهرستانهای استهبان و نی ریز و جهرم به خود اختصاص داده است.
فانی افزود: برداشت انجیر در شهرستان از اوایل شهریور آغاز شده و تا اوایل مهر ماه ادامه دارد .
متوسط تولید انجیر در هکتار یک تن محصول خشک است .
شرایط اقلیمی خاص از جمله آب و هوا، ارتفاع از سطح دریا، نوع خاک، سازگاری محصول با محیط، عدم استفاده از کودهای شیمیایی، منجر به تولید انجیر ارگانیک در بیشتر مناطق شهرستان شده است.
وی افزود: مهمترین ارقام انجیر شهرستان شامل واریتههای سبز، سیاه، شاه انجیر، متی (matti) است .
فانی تصریح کرد: انجیر داراب علاوه بر ارسال به استانهای کرمان، اصفهان، هرمزگان به اروپا و کشورهای حاشیه خلیج فارس هم صادر میشود.