• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۱۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
اجتماعی » جامعه و شهری
جلسه شورای شهر

فضای جدید شهری با شورای پنجم

رئیس شورای شهر: شورای پنجم با شرایط تحریم و مشکلات موجود فضای جدیدی را برای شهر ایجاد کرد و تلاش کرد تا شهر فروشی متوقف شود.

شورای پنجم فضای جدیدی برای شهر ایجاد کردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در ابتدای جلسه یکشنبه-دوم شهریور- گفت: امسال با شرایط شیوع کرونا، شاهد نوع متفاوتی از عزاداری عاشقان اباعبدالله هستیم که عمق و سوز بیشتری نسبت به سال‌های گذشته دارد. عزای امام حسین علیه السلام، فرصتی برای ایجاد تحول درونی و همراه شدن با کاروان عشق و انسانیت است و تبدیل کردن درون خویش و اندرونی خانه‌های خویش به حسینیه، بهترین استفاده از این فرصت است.
هاشمی ادامه داد: در پایان سال سوم و آغاز سال چهارم دوره پنجم شورای شهر تهران قرار داریم، اگرچه این دوره به لحاظ مشارکت و اعتماد مردمی به مدیریت شهری بی سابقه بود، اما به لحاظ بروز مشکلات و موانع درونی و بیرونی نیز کمتر شاهد چنین شرایطی بودیم، شرایط سخت اقتصادی کشور و تورم رکودی توام با تحریم‌های بی سابقه در تاریخ همراه با رکود در صنعت ساختمان و منقبض شدن منابع مالی مدیریت شهری که توام با کسری بودجه و کمبود منابع دولت نیز شده بود، شرایط دشواری را برای پیشبرد مقاصد مدیریت شهری ایجاد کرد.
کاهش فروش تراکم و متوقف کردن شهر فروشی و صیانت از فضا‌های شهری و باغات نیز اقدامات سختگیرانه داوطلبانه مدیریت شهری فعلی برای تغییر در روند تهران و فراهم کردن بستر زندگی در آن بود.
هاشمی گفت: بیش از ۲۳۰ جلسه جهت رسیدگی به طرح‌ها و لوایح وصولی و ۶۳۰ تذکر اعضای شورا در برخی حوزه‌ها مانند شفافیت که لغو جلسات غیرعلنی شورا، پخش زنده صحن علنی و شفاف کردن آرا اعضا برای نخستین بار در کشور بخشی از پروژه شفافیت شورای پنجم بوده است، صیانت از باغات و فضای سبز با لغو مصوبه برج باغها، تکثر و تنوع دیدگاه‌ها در حوزه فرهنگ و فراهم سازی بستر برای مشارکت نهاد‌های مدنی در موضوع‌هایی مانند آسیب‌های اجتماعی صورت گرفت، بخشی از کارنامه شورای پنجم بود.
هاشمی افزود: شورای پنجم ۱۸۷ مصوبه عمومی، ۲۸۲ مصوبه باغات و ۳۵ مصوبه نامگذاری داشته و برای ۱۱۹ شخصیت حقوقی نمایندگان شورا را با رای صحن علنی معرفی کرده است.
او ادامه داد: صیانت از سرمایه شهر و توقف واگذاری به اشخاص حقیقی وحقوقی بدون مصوبه شورا، پیگیری تخلفات گذشته وتقویت نظارت بر عملکرد مدیریت شهری بخش دوم عملکرد شورای پنجم را تشکیل می‌دهد که کمیسیون‌های تخصصی ششگانه شورا می‌تواند به صورت تفصیلی گزارش عملکرد خود را جهت اطلاع افکار عمومی و کارشناسان ارائه دهند.
رئیس شورای شهر بیان کرد: فقط در اینجا به یک نمونه از واکنش شورا، به پاندمی کرونا اشاره می‌کنم که در اسفند ماه و بهار امسال که بسیاری از نهاد‌ها و ادارات تعطیل یا نیمه تعطیل بودند، شورا به صورت منظم تشکیل جلسه داد وسه مصوبه را در جهت حل مشکلات مردم و همچنین تطبیق شرایط شهرداری با پیامد‌های ناشی را کرونا به تصویب رساند.
او گفت: طبیعی است بروز و ظهور عملکرد شورای پنجم، در تراز شهرداری به عنوان بازوی اجرایی مدیریت شهری، تبلور می‌یابد و در این بخش بدلیل بی ثباتی وتغییرات شهردار در سه سال گذشته و همچنین فاصله عملکرد موجود با عملکرد مطلوب، نارضایتی‌ها و انتقاداتی وجود دارد که شورای پنجم شنونده و پذیرای نظر کارشناسی است.
هاشمی گفت: وظیفه خود می‌دانم که از عملکرد هیات رییسه شورا نیز قدردانی کنم که با همفکری و خرد جمعی و به عنوان مصداق " و شاورهم فی الامر" با حضور حدود هشت نفر از اعضا، بخش عمده تصمیمات مربوط به اداره شورا با همفکری و خرد جمعی گرفته شد و اگر در موردی هیات رییسه نتوانست به تصمیم مشخصی برسد، در هم اندیشی و با مشارکت اکثر اعضا شورا، این تصمیم گرفته شد و هیچ تصمیمی براساس نظر وسلیقه شخصی رییس شورا گرفته نشد، اگر انتقادی نسبت به ملایمت و جهت دار نبودن تصمیم‌های هیات رییسه وجود دارد ناشی از ترجیح خرد جمعی به نظر و فکر فردی که اقدامی قابل دفاع است.
در پایان لازم می‌دانم از عملکرد همه اعضای شورا، همکاران دبیرخانه، اصحاب رسانه، کارشناسان و مشاورانی که ما را در همه شرایط بخصوص شیوه فراگیر کرونا بدون وقفه در انجام وظایف یاری کردند، قدردانی کنم و آرزو دارم که در یکسال باقیمانده بتوانیم به وظایف سنگین خود در برابر آرا مردم عمل کرده و امانتدار خوبی برای اعتماد مردم باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)