• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۳۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
اجتماعی » تعاون و اشتغال
فاطمه رستم خانی:

طراحی کانال صادرات مبتنی بر وب برای بانوان در وزارت کار

دستیار معاونت توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت کار از طراحی کانال یا کریدور صادرت مبتنی بر وب خبر داد و گفت: در این بستر به بانوان آموزش داده می‌شود تا با تولیدات باکیفیت فروش خوب داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری رادیو گفتگو؛ خانم فاطمه رستم خانی با حضور در برنامه «ضرب سکه» رادیو گفت‌گو با موضوع نقش زنان در تحقق رونق تولید گفت: با وجود آن که نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند، اما اثار این قشر از جامعه در بخش‌های مختلف اجتماعی و اقتصادی و در ۵ سال اخیر در امور سیاسی نزدیک به ۷۰ درصد است.
وی افزود: نگاه و رویکرد بانوان به دلیل مسئولیت‌های چند منظوره که در نقش مادر، همسر، فرزند و کارمند بر عهده دارند، وسیع شده است. بانوان در حوزه آموزش، فرهنگ، خانواده و ورزش گام‌های بلندی برداشته‌اند، البته نگاه سیاستگذار به موضوع بانوان از برنامه سوم توسعه به بعد بسیار بالغ‌تر از پیش شده است.
دستیار معاونت توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت کار به گسترش فضا‌های تحصیلی برای بانوان در سال‌های اخیر اشاره کرد، گفت: این امکانات سبب شد این قشر با آموزش‌های باکیفیت‌تری مواجه شوند به طوری که گوی سبقت را از آقایان ربودند و در تحصیل پیشگام شدند.
رستم خانی ادامه داد: نقش بانوان در اقتصاد بیشتر به صورت خرد و مشاغل خانگی بوده است و این قشر در خود اشتغالی و کسب و کار‌های خرد فعالیت گسترده‌ای دارند.
وی درباره نقش مادری در مدیریت مصرف اقتصاد خانواده گفت: هرچه بلوغ فکری، توسعه اخلاقی و فرهنگی بانوان به دانش بیشتری مزین باشد، نقش آن‌ها در مدیریت مصرف خانواده پر رنگ‌تر خواهد بود. بانوان به عنوان یک مادر در هدایت مصرف، کنترل، ذخیره‌سازی و پرهیز از اسراف کالا‌ها توسط فرزندان خانواده تاثیر بسزایی دارند و همه این موارد با فرهنگ غنی از طرف مادر ترویج پیدا می‌کند.
رستم خانی اضافه کرد: زمانی که یک مادر درباره اسراف و زیاده خواهی در خانه گفتگو می‌کند، ناپسند بودن این کار را در ذهن فرزندانش نهادینه می‌کند. اگر همان بانو در جامعه مسئولیت داشته باشد می‌تواند دانش خود را در آن کسب و کار یا سازمان به کار ببندد.
این مقام مسئول در وزارت کار و امور اجتماعی جزییات طرح توانمندسازی بانوان را تشریح کرد و گفت: بخشی از این طرح که مربوط به آموزش است توسط جهاد دانشگاهی و سازمان فنی حرفه‌ای انجام می‌شود و بخشی هم درباره صدور مجوز و موضوع دیگر نوع آموزش به افراد است که پس از تولید بتوانند کالای خود را به فروش برسانند.
رستم خانی از طراحی کانال صادرات مبتنی بر وب خبر داد و گفت: در این بستر به بانوان گفته می‌شود چه چیزی و به چه شکلی تولید و بسته بندی کنند تا در فروش دچار زیان نشوند. این مراحل توسط وزارت کار رصد می‌شود و تمام تلاش دست‌اندرکاران این است که تولیدات این بانوان به استاندارد و کیفیت قابل برسد.
وی افزود: خوشبختانه در ۶ سال اخیر بانوان در کسب و کار‌های استارتاپی هم ورود داشته‌اند، وزارت کار و معاونت فناوری رئیس جمهور به خوبی از آن‌ها حمایت کرده‌اند که به صورت مشارکت مستقیم یا حامی بوده است. همچنین برای شتاب‌دهی این استارت آپها، صدور مجوز‌ها با سرعت بیشتری انجام می‌شود و اعتبارات و تسهیلات نیز ارائه شده است.
رستم خانی گفت: وزارت کار با ایجاد نهاد‌های پشتیبان مبتنی بر زیست‌بوم توسعه کسب و کار‌های فناوری در حال گسترش این برنامه است، همچنین فضای کار فری لنسر (آزاد کار) برای بانوان در حال شکل گیری است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هنر نقالی و طنین شور شاهنامه‌خوانی در خرمدره، زنجان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
یادداشت رئیس مجلس در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)