• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۶۵۰۳
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۹
بین الملل » غرب آسیا
گزارش شبکه الجزيره

ادامه سریال نقض گسترده حقوق بشر در سعودی

قطع تماس بازداشت شدگان سیاسی در عربستان سعودی با خانواده هایشان، ادامه سریال نقض گسترده حقوق بشر در این کشور است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه الجزیره، قطع تماس بازداشت شدگان سیاسی در عربستان سعودی با خانواده هایشان، ادامه سریال نقض گسترده حقوق بشر در این کشور است.
مجری شبکه الجزیره گفت: اصرار مسئولان سعودی در اعمال فشار بر بازداشت شدگان سیاسی در این کشور ادامه دارد و آنان تماس این افراد را با خانواده هایشان را قطع کرده اند. همچنین در ادامه نقض گسترده حقوق بشر در عربستان، این افراد با شکنجه روبرو می‌شوند.
زیاد برکات گزارشگر شبکه تلویزیونی الجزیره گفت: در زندان‌های عربستان چه رخ می‌دهد؟ هیچ تصویری از زندان‌های عربستان وجود ندارد و هیچ کس نمی‌داند پشت دیوار‌های آن‌ها چه می‌گذرد. خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ به نقل از افراد نزدیک به بازداشت شدگان، بخشی از این حقایق پشت پرده را منتشر کرده است. بلومبرگ می‌گوید مقامات سعودی، تماس بین بازداشت شدگان برجسته را با خانواده هایشان قطع کرده اند. بلومبرگ به نقل از پسر سلمان العوده مبلغ مشهور عربستانی تاکید کرد آخرین تماس خانواده وی با پدرش ماه مه گذشته یعنی سه ماه قبل بود. این موضوع، نگرانی‌هایی درباره سلامت او ایجاد کرده است، به ویژه که عبدالله الحامد مبلغ عربستانی در زندان فوت کرد.
در ادامه این گزارش آمده است: فقط العوده نیست که تماسش با خانواده اش قطع شده است، بلکه شمار دیگری از بازداشت شدگان از جمله لجین الهذلول مدت هاست با خانواده هایشان تماسی نداشته اند. خانواده الهذلول، سعود القحطانی مشاور سابق دربار سعودی را به شکنجه و تعرض جنسی به وی متهم می‌کنند. بر اساس گزارش بلومبرگ، بیش از دو ماه است تماس‌ها با لجین قطع شده است. این در حالی است که پیشتر به طور رسمی به خانواده‌های بازداشت شدگان اجازه داده می‌شد تا تماس‌های تلفنی منظم با آن‌ها داشته باشند و گاهی هم هفتگی این تماس‌ها برقرار می‌شد، اما قطع این تماس ها، شک و تردید سازمان‌های بین المللی حقوقی را افزایش می‌دهد و باعث ابهام بیشتر درباره وضع بازداشت شدگان می‌شود، به ویژه که مقامات سعودی، درباره میزان شیوع ویروس کرونا در زندان‌های عربستان شفاف عمل نمی‌کنند. به همین علت نگرانی‌های واقعی درباره وضع سلامت بازداشت شدگان وجود دارد و مشخص نیست آیا با شکنجه‌ای روبرو هستند که ممکن است باعث مرگ آن‌ها شود یا خیر؟
گزارشگر این شبکه خاطر نشان کرد: این تحولات در حالی رخ می‌دهد که همچنان ابهام درباره سرنوشت محمد بن نایف ولیعهد سابق سعودی ادامه دارد. محل بازداشت و وضع سلامت محمد بن نایف مشخص نیست و گمانه زنی‌هایی درباره احتمال قتل او مطرح شده است. مقامات سعودی هیچ اظهارنظری در این باره نکرده اند و حداقل آن را تکذیب نمی‌کنند. این موضوع درباره شاهزاده احمد بن عبدالعزیز هم صادق است. او بر اساس توافق سیاسی و پس از دریافت تضمین‌هایی به عربستان بازگشت، اما این تضمین‌ها نقض و او هم بازداشت شد و هیچ اطلاعی درباره وضع سلامت او وجود ندارد. پس از آنکه سعد الجبری افسر سابق اطلاعاتی عربستان از محمد بن سلمان در آمریکا شکایت کرد، مطرح شدن این مسایل می‌تواند فشار‌ها بر عربستان را در پرونده حقوق بشر تشدید و راه پیش روی محمد بن سلمان را دشوارتر کند و شاید باعث محدود شدن تردد او خارج از عربستان شود. به گفته بعضی از ناظران، اقدامات علیه بعضی از شاهزادگان سعودی، برای هموار کردن کامل مسیر بن سلمان برای رسیدن به پادشاهی است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
الزام صنایع به استفاده از پساب به جای آب‌های زیرزمینی
سارا شفیعی صاحب نشان طلا شد
پیکر ۶ شهید مهمان مردم استان مرکزی
آغاز ساخت نیروگاه خورشیدی خلیج فارس در شهرضا
گشت و کنترل شبانه در پارک ملی دریاچه ارومیه تشدید شد
آیین ادای سوگند کارآموزان وکالت در استان
چهارسوی فرهنگ و هنر ۲۵ آبان قم
هشدار یک پزشک: فرصت ساخت استخوان‌های محکم فقط تا ۳۰ سالگی است
درخشش خردسالان سیستان و بلوچستان در جشنواره استعداد‌های برتر رشته بوکس
برگزاری یادواره ۲۴ شهید روحانی و بزرگداشت امام جمعه های فقید خوی
مدارس برمدار انرژی خورشیدی
جشنواره نوآوری تدریس در کهگیلویه و بویراحمد
راکبان موتورسیکلت و عابران پیاده؛ در صدر تلفات تصادفات گلستان
رونمایی پنج اثر تازه با حضور نویسندگان
تقدیر از دو چهره ماندگار ادبیات در نخستین جایزه نیما
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ نشان برنز روژان گودرزی در تکواندو بانوان
فردا؛ آخرین مهلت استرداد اظهار نامه مالیات برارزش افزوده تابستان ۱۴۰۴
به ثمر نشستن سیاست عدالت‌ محور دولت در حوزه حمل‌ و نقل
برگزاری کارگاه دوره آموزشی مسیر معلمی در دامغان
انتصاب مدیران کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شمال و جنوب سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
بارش نخستین برف در چهارمحال و بختیاری و لغزندگی جاده‌ها
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
هوای اصفهان سالم شد
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)