• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۳۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

درخصوص فعالیت دانشگاه‌ها پنج شنبه تصمیم گیری می‌شود

رئیس جمهور گفت: در خصوص دانشگاه‌ها پنج شنبه این هفته جلسه‌ای خواهیم داشت و باید جا‌هایی که امکان پذیر است دانشگاه‌ها به صورت حضوری فعالیت خود را انجام دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای روحانی در ادامه سخنان خود در ستاد ملی مقابله با کرونا، با اشاره به برگزاری بسیار خوب کنکور سراسری در کشور در مقاطع مختلف، گفت: در گزارش وزارت بهداشت و درمان آمده است که بالای ۹۰ درصد پروتکل‌های بهداشتی مورد مراعات قرار گرفت و این بسیار مهم است.
رئیس جمهور با اشاره به بازگشایی مدارس و آغاز کار آموزش و پرورش در کشور و همچنین دانشگاه ها، افزود: در خصوص دانشگاه‌ها حتماً پنج شنبه این هفته جلسه‌ای خواهیم داشت و باید جا‌هایی که امکان پذیر است، دانشگاه‌ها به صورت حضوری فعالیت خود را انجام دهند و جا‌هایی که نمی‌توانند به صورت غیر حضوری کلاس‌ها را برگزار کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس جمهور همچنین خواستار حل مشکلات دانشجویان غیر بومی در دانشگاه‌ها در خصوص مسائل مربوط به خوابگاه‌ها در این ایام شد و گفت: امروز همزمان با شروع مدارس، شروع دانشگاه‌ها نیز بود.
آقای روحانی افزود: در مسئله آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش و وزارت آموزش عالی یک مسئولیت سنگینی را بر دوش گرفته است.
رئیس جمهور در ادامه گفت: راحت‌ترین کار برای این ایام که با ویروس کرونا مواجه هستیم، این است که بگوییم بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها سخت است و باید تعطیل شوند.
آقای روحانی با اشاره به تبلیغات سوء رسانه‌های بیگانه علیه اقدامات کشور در زمینه مقابله با کرونا، گفت: هر قدمی که ما برمی داریم رسانه‌های بیگانه که ضد کشور و ملت ما هستند و نمی‌خواهند کار‌ها به روال معمول انجام گیرد، هر روز بهانه و داستانی را درست می‌کنند.
رئیس جمهور افزود: شعار مردم ما از از روز اولی که این ویروس آمد و وارد کشور شد، از بهمن ماه سال گذشته این بود که ما با این ویروس مقابله می‌کنیم و این ویروس را شکست می‌دهیم.
آقای روحانی با اشاره به مخالفت برخی در خصوص شکست ویروس کرونا، گفت: بعضی‌ها می‌گفتند این ویروس باید پیروز شود و چرا می‌خواهید این ویروس را شکست دهید و این ویروس آمده بگذارید کارش را انجام دهد.
رئیس جمهور، فرار از ویروس و تعطیلی همه کار‌ها و فعالیت‌ها را همان چیزی دانست که دشمن می‌خواهد و افزود: از روز اول نیز دشمن همین را می‌خواست و قصد داشت کشور ایران را با این بهانه‌ها تعطیل کند و می‌گفتند که نباید در کارخانه‌ها کار کرد، چون ویروس موجب بیماری کارگران خواهد شد.
آقای روحانی با اشاره به حربه دشمن با استفاده از ویروس کرونا برای متوقف کردن کار و زندگی در ایران، گفت: ما از روز اول اعلام کردیم در ستاد ملی کرونا تمام فعالیت‌ها در بنگاه‌های تولیدی باید با رعایت پروتکل‌ها ادامه یابد.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به انجام کار‌ها با سلامت و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کارگاه‌های تولیدی و کارخانجات بزرگ که دارای نیرو‌های کارگری بیش از ۱۰ هزار نفر بودند، افزود: به بهترین وجه تولید ما انجام شد و این کار بزرگی بود و رسانه‌های بیگانه می‌خواستند آن را تعطیل کنند.
آقای روحانی گفت: رسانه‌های بیگانه هر روز می‌گفتند که دولت به فکر جان مردم نیست و تنها به فکر نان است.
رئیس جمهور افزود: نان و جان از هم جدا نیست و این‌ها در کنار هم قرار دارند و سلامت مردم با دیانت در کنار هم قرار دارد و همه مجالس هم می‌تواند با رعایت فاصله‌ها و پروتکل‌های بهداشتی برگزار شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلاهبرداری ۱۹۵ میلیون تومانی به بهانه یارانه معیشتی دولت
تشدید نظارت بر بازار مجازی طلا با تشکیل واحد ویژه کنترل
اجرای پویش «شهر آماده» در مدارس منطقه ۲ هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل
زنگ تاریخ - ۱۳ آبان
گسترش کشت طلای سرخ در بهشهر
تبلور مبارزه با جنایات مستکبران در روز ۱۳ آبان
پخش برنامه های «دو نقطه، مثبت آموزش و کشیک سلامت» از قاب سیما
نشست خبری تشکل‌های دانش آموزی به مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی
حمایت از طراحان ایده در همایش ملی فرصت‌های سرمایه گذاری فاوا
دعوت تشکل‌ها و نهاد‌های مهاباد برای حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۱۳ آبانماه
پخش زنده سه دیدار از لیگ نخبگان آسیا از شبکه ورزش
رفع کدورت میان ناظم و دانش‌آموز بوکانی
برنامه پیش فروش قطعی سکه با سررسید ۳۰ بهمن
بزرگ‌ترین رقابت تیمی قرآنی بچه‌های مسجد در سطح ملی
اژه‌ای : مقصران ماجرای بانک آینده باید پاسخ‌گو باشند
تشییع پیکر پدر شهید محرابی کالی در لفور
محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان در ارومیه 
مازندران، آماده برگزاری باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان
تکذیب ادعا‌ها درباره مرگ یک جوان در الیگودرز
توقیف ۷ تُن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
آخرین وضع مصدومان سپاهان
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)