• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۴۳۶۹
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۷
بین الملل » آمریکا
جنگ ناتمام ترامپ با رسانه‌ها؛

درخواست دونالد ترامپ برای اخراج خبرنگار شبکه فاکس نیوز

رئیس جمهوری آمریکا، اخراج خبرنگار فاکس نیوز به دلیل گزارش وی مبنی بر توهین دونالد ترامپ به کهنه‌سربازان را خواستار شد.

  درخواست دونالد ترامپ برای اخراج خبرنگار شبکه فاکس نیوزبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه گاردین در مقاله‌ای به قلم لورن آرتانی نوشت: جنجال بر سر اظهارات دونالد ترامپ درباره سربازان کشته شده آمریکایی باعث شده که رئیس جمهوری آمریکا یکی از حوزه های کلیدی حمایتی اش را هدف قرار دهد و اخراج روزنامه نگار فاکس نیوز را که جزییاتی از این رسوایی را منتشر کرده بود، خواستار شود.
مجله آتلانتیک مطلبی را منتشر کرده و در آن توضیح داده بود که چگونه ترامپ در سال ۲۰۱۸ سفر خود را برای ادای احترام به یک گورستان سربازان آمریکایی در بیرون از پاریس پایتخت فرانسه لغو کرده است، زیرا معتقد بوده است این سربازان افرادی «بازنده» و «احمق» بوده اند. سایر رسانه‌ها این خبر را تائید کردند و جزئیات بیشتری از این رفتار توهین آمیز ترامپ را به سربازان آمریکایی شرح دادند.
از جمله کسانی که این مطلب را تایید کردند، "جنیفر گریفین" خبرنگار امنیت ملی فاکس نیوز بود که در توئیتر تائید کرد ترامپ این سربازان را «احمق» خواند و سوال کرد چه کسی می‌خواهد سرباز شود و گفت نمی‌خواهد به کشته شدگان در جنگ در قبرستان آیزن- مارن در فرانسه ادای احترام کند.
در میان انکار خشمگینانه این موضوع از سوی کاخ سفید و متحدان ترامپ، احتمالا گزارش گریفین بسیار ناراحت کننده بود، زیرا این گزارش از پایگاهی مخابره شده است که معمولا وفادارانه از ترامپ حمایت کرده است و مجریان محافظه کار و حامی ترامپ همواره مشتاقانه از وی حمایت کرده اند.
ترامپ در توئیتی گفت «جنیفر گریفین باید به علت این نوع گزارش کردن اخراج شود. هرگز برای جویا شدن نظر ما تماس نگرفت. فاکس نیوز از دست رفته است.»
کاخ سفید تلاش کرده است این گزارش را به شکل غیرمعمول، شاید به علت نگرانی از تاثیر این رسوایی بر حمایت محافظه کاران حامی ارتش، رد کند. خود ترامپ هم این گزارش را یک حقه با انگیزه‌های سیاسی خواند و رد کرد.
وی روز جمعه به خبرنگاران در کاخ سفید گفت «هیچکس به اندازه من درباره سربازانمان، مجروحان جنگی، سربازانمان که در جنگ کشته شده اند، احساس احترام ندارد.» وی جمعه شب گفت این گزارش یک حقه است.
ملانیا ترامپ همسر ترامپ نیز در یک مداخله سیاسی نادر در توئیتر نوشت مطلبی که در آتلانتیک منتشر شده است، حقیقت ندارد. البته جان کلی رئیس سابق کارکنان ترامپ و ژنرال بازنشسته ارتش درباره اظهارات ترامپ سکوت کرده است.
آتلانتیک گزارش داد که کلی در روز یادبود در گورستان آرلینگتون در سال ۲۰۱۷ همراه ترامپ بوده است. در آن زمان کلی وزیر امنیت ملی بود. در این گزارش آمده است در آن روز در حالی که ترامپ مقابل مزار پسر کلی که در سال ۲۰۱۰ در افغانستان کشته شد، ایستاده بود از کلی سوال کرد «من نمی‌فهمم. این کار (ادای احترام) چه فایده‌ای برای آن‌ها دارد؟»
گزارش‌های متعددی حاکی از این است که نزدیکان و دوستان کلی وی را ترغیب کرده اند درباره این موضوع صحبت کند، اما وی از مصاحبه و اظهارنظر کردن درباره این موضوع خودداری کرده است.
آنتونی سی زینی ژنرال بازنشسته نیروی دریایی و دوست نزدیک کلی به نیویورک تایمز گفت «احتمالا کلی از اظهارنظر کردن درباره موضوعی که ممکن است سیاسی تلقی شود، خودداری می‌کند.»
وی گفت «همچنین فکر می‌کنم وی به تعهدش برای محرمانه نگه داشتن تعاملاتش با رئیس جمهور پایبند است.»
در همین حال ترامپ که حدس می‌زند کلی احتمالا منبع آتلانتیک باشد روز جمعه گفت که «کلی خسته شده بود و حتی در آخرین روز‌های حضورش در کاخ سفید نمی‌توانست کارهایش را انجام دهد.»
سایر مقامات نظامی آمریکا از جمله جیم ماتیس که وی نیز یک ژنرال بازنشسته نیروی دریایی و وزیر دفاع سابق ترامپ است در مورد این موضوع سکوت کرده است.
جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق آمریکا و رقیب دموکرات ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر با استناد به این گزارش‌ها به شدت از اظهارات منتسب به ترامپ در خصوص سربازان آمریکایی انتقاد کرد. بایدن این ادعا‌ها را «نفرت انگیز» خواند و گفت «ترامپ برای ریاست جمهوری آمریکا فرد مناسبی نیست.»
بایدن در اظهارنظر احساسی خود در ویلمینگتون ایالت دلاور گفت «وقتی پسرم داوطلب شد و به ارتش آمریکا پیوست و برای یک سال به عراق رفت مدال گرفت. وی احمق نبود.» پسر بایدن در سال ۲۰۰۸ به عراق اعزام شد و در سال ۲۰۱۵ بر اثر سرطان درگذشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)