• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۹۰۸۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی

قدردانی فرمانده کل ارتش از مولفان مجموعه پنج جلدی روایت های ماندگار دفاع مقدس ارتش

 امیر سرلشکر موسوی از مولفان پنج جلد کتاب با عنوان «روایت‌های ماندگار دفاع مقدس» قدردانی کرد.

قدردانی فرمانده کل ارتش از مولفان مجموعه پنج جلدی روایت های ماندگار دفاع مقدس ارتشامیر سرلشکر موسوی در آیین رونمایی از پنج جلد کتاب با عنوان «روایت‌های ماندگار دفاع مقدس» که امروز در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس) برگزار شد، از مولفان این مجموعه ارزشمند قدردانی کرد.
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر «سیدعبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش با اشاره به اهمیت نشر و ترویج فرهنگ دفاع مقدس و جلوگیری از تحریف این گنجینه عظیم، اظهار داشت: بنده مطلع هستم که در گردآوری این مجموعه با چه سختی ها، موانع و مشکلاتی مواجه بودید و با تکیه بر همت والا و پافشاری این کار را ادامه و امروز به رونمایی از این 5 جلد کتاب منجر شده است.
وی افزود: البته تاکنون ۶۰ جلد از این مجموعه ارزشمند که به عنوان شناسنامه ارتش در دروان دفاع مقدس محسوب می شود توسط فرماندهان، استادان و پیشکسوتان آجا جمع آوری شده است. که من به خاطر این کار بزرگ و ارزنده از تک تک استادان، فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس که در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جهت تدوین این مجموعه مستقر شدند تشکر و قدردانی می‌کنم.
سرلشکر موسوی با اشاره به اینکه مجموعه 5 جلدی «روایت‌های ماندگار دفاع مقدس» با تحقیق مستمر، کنترل، اعتباربخشی و اثبات کلمه به کلمه تدوین شده و در حوزه تاریخ شفاهی جنگ هشت ساله و تبیین نقش ارتش در دفاع مقدس به رشته تحریر درآمده است، گفت: مطلع هستیم که شما عزیزان با حداقل امکانات به دنبال جمع آوری مستندات بودید و با دقت نظر کامل گام بزرگی را در راستای به نتیجه رساندن یک کار معتبر و ارزشمند برداشتید.
فرمانده کل ارتش تاکید کرد: یکی از موضوعات بسیار مهم در مباحث دفاع مقدس دادن آدرس درست و تحریف نشده و بکر به مخاطبان، بخصوص نسل‌های آینده است، مسیر و فرآیندی را که دفاع مقدس طی کرده، آنجایی که منجر به پیروزی شده آنجایی که منجر به شکست شده حتی میزان بهره‌وری یک اقدام حتماً باید به نسل آینده منتقل شود.
وی افزود: برای این کار نیاز به یک مرجعی داشتیم که به لطف خدا با تلاش ما عزیزان به این مجموعه بزرگ و ارزشمند دست یافتیم؛ چراکه این مجموعه سند معتبری از حضور فرماندهان و رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس است که خود در میادین خون و نبرد حضور موثر داشتند و واژه های شجاعت، ایثار، شهادت و اسارت را معنا کردند.
امیر سرلشکر موسوی با تاکید بر اینکه باید موفقیت ها و حتی ناموفقیت های جنگ مورد ارزیابی و دقت نظر قرار گیرد، خاطرنشان کرد: کلمه به کلمه این مجموعه می تواند درحوزه بازی‌های جنگ و ساماندهی و مشاوره تاکتیکی به عنوان اساس و مبنای راهبردی و آموزشی ارتش و نیروهای مسلح قرار گیرد و کاربرد داشته باشد.
فرمانده کل ارتش ادامه داد: این مجموعه قطعا می تواند برای جوانان ما که در آینده صحنه های عملیات را بر عهده دارند ارزشمند و کاربردی باشد و همچنین خلا نداشتن یک مرجع چند وجهی را در حوزه دفاع مقدس پر کند.
وی افزود: امروز افسران و دانشجویان جوان ما بیش از هر کسی نیازمند این گونه مطالب هستند؛ چراکه باید نخبگان و فرماندهان جنگ خود را به همراه مسیری که طی کردند بشناسند و از آنان تاسی کنند.
فرمانده کل ارتش در ادامه خاطر نشان کرد: دانشگاه‌های نظامی از جمله مهمترین آنها که همین دافوس است باید همه جنبه‌ها و جزئیات را در اختیار داشته باشند تا بتوانند روی آن بحث کنند، تجزیه و تحلیل کنند و با استفاده از آنها در بازی های جنگ و ارائه نظرهای مشورتی در حوادث پیش روی راهکارهای جدید و بهینه ارائه نمایند.
وی اظهار کرد: دانشجویان این دانشگاه و سایر دانشگاه‌های نظامی باید مستنداتی در اختیار داشته باشند که با مطالعه آنها کاملاً بر آنچه گذشت اشراف پیدا کند و با استفاده از این الگوهای واقعی طراحی و فرماندهی اقدامات تاکتیکی، صحنه عملیات و صحنه جنگ را به خوبی انجام دهند. علاوه بر آن جوانان، دانشجویان دانشگاه‌های افسری و دافوس باید نخبگان قهرمانان نخبگان، قهرمانان و فرماندهان موفق (و حتی ناموفق) را بشناسند، ارزش تلاش، عرق ریختن، سختی کشیدن، کسب دانش و مهارت‌های نظامی را بدانند و با مطالعه سیره این قهرمانان و فرماندهان راه رسیدن به قله ها را ادامه بدهند.
امیر سرلشکر موسوی در پایان تصریح کرد: این کار بزرگ که در واقع استخراج رگه‌هایی از گنج جنگ است می‌تواند این خلأ را پر کند و با دادن آدرس صحیح و الگوهای آزمایش شده، این دریچه جدید را بر روی پژوهشگران و علاقمندان و دانشجویان باز کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طلای سرخ در خدابنده
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)