• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۴۲۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - ۰۱:۵۴
اقتصادی » اقتصاد کلان

۳۰میلیون خانه زیرپوشش بیمه حوادث طبیعی می‌رود

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: لايحه صندوق بیمه حوادث طبیعی در مجلس تصویب و به دولت ابلاغ شده و  در حال تدوین آیین نامه های اجرایی این صندوق هستیم.

۳۰ میلیون خانه زیرپوشش بیمه حوادث طبیعی می‌رودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، غلامرضا سلیمانی در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: بر اساس این قانون کلیه املاکی که در کشور اشتراک برق دارند تحت پوشش صندوق بیمه حوادث طبیعی قرار می گیرند.
آقای سلیمانی گفت: سرمایه اولیه این صندوق ۵۰ میلیارد تومان است و بقیه منابع آن از حق بیمه‌ای که مردم باید بدهند و دولت نیز تامین می‌کند، به دست می‌آید.
وی افزود: در زمانی که میزان تعهد بیمه برای هر ملک ۳۰ میلیون تومان بود ۶۰ هزار تومان دولت و ۶۰ هزار تومان صاحب ملک به طور ماهانه حق بیمه پرداخت می‌کردند، اما اکنون میزان تعهد افزایش یافته است و در پی آن حق بیمه نیز افزایش خواهد یافت.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: بر اساس این قانون ۳۰ میلیون خانه تحت پوشش بیمه حوادث طبیعی قرار می‌گیرند.
آقای سلیمانی افزود: پرداخت حق بیمه اجباری است و مبلغ آن روی قبض برق مصرفی هر خانه می‌آید و بیمه آن را از اداره برق دریافت می‌کند.
وی گفت: اکنون دولت باید حق بیمه صندوق بیمه حوادث طبیعی را تعیین کند.
گفت: سبد دارایی صنعت بیمه ۴۲ هزار میلیارد تومان است و در هفت ماه اخیر  معادل ۳۷ درصد افزایش یافته است.
 غلامرضا سلیمانی در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیما اضافه کرد: ضریب نفوذ بیمه‌ای نیز از ۲ و ۴ دهم به ۲ و ۶۶ دهم رسیده است (سهم صنعت بیمه از تولید ناخالص ملی).
وی با بیان اینکه ورود چین به بیمه بازرگانی و قرار دادن بیمه درمان در بیمه بازرگانی موجب شده است میانگین ضریب نفوذ بیمه‌ای جهانی افزایش یابد، گفت: اگر صندوق بیمه محصولات کشاورزی و بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ را در زیر مجموعه بیمه بازرگانی محاسبه کنیم ضریب نفوذ بیمه‌ای کشور به دو و ۹ دهم افزایش یافته است.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: با تغییر آیین نامه‌ها پول‌هایی را که در بانک داشتیم وارد بازار سرمایه کرده ایم.
آقای سلیمانی اضافه کرد: افزون بر عرضه سهام شرکت‌های بیمه‌ای در بازار سرمایه این شرکت‌ها در بورس سرمایه گذاری نیز کرده اند.
وی گفت: میزان بازدهی بیمه زندگی بسیار خوب بوده است و ۱۴ و نیم درصد از سبد سرمایه‌ای مجموعه بیمه‌ای مربوط به بیمه زندگی است.
رئیس کل بیمه مرکزی افزود: ضریب نفوذ بیمه‌ای در جهان به کشور‌های توسعه یافته باز می‌گردد و اکنون در دنیا ۴۶ تا ۵۰ درصد سبد دارایی و سرمایه‌ای بیمه‌ها مربوط به بیمه زندگی است.
آقای سلیمانی گفت: وجود بازار‌های موازی قوی در کشور مانند بازار مسکن، طلا، ارز و سرمایه و روشن نبودن مزیت‌های بیمه زندگی در خانواده‌ها و وجود صندوق‌های بازنشستگی موجب شده است مردم به سمت بیمه زندگی نروند.
وی افزود: البته در مقایسه با سال گذشته بیمه زندگی ۳۷ درصد در کشور افزایش یافته است.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: با گسترش بیماری کرونا نگران بودیم مردم بیمه‌های زندگی را به دلیل کاهش درآمد‌ها فسخ کنند، اما این اتفاق نیفتاد.


۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو زیرپوشش بیمه شخص ثالث 

رئیس کل بیمه مرکزی درباره بیمه شخص ثالث و بدنه خودرو‌ها نیز افزود: ۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو در کشور تحت پوشش بیمه شخص ثالث هستند و سه میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو بیمه بدنه دارند که بیشتر آن‌ها خودرو‌های گران قیمت هستند.
آقای سلیمانی گفت: درباره بیمه بدنه باید فرهنگ سازی شود، زیرا ملزم کردن به بیمه بدنه منع قانونی دارد.
وی افزود: ۸۰ هزار نمایندگی بیمه در کشور وجود دارد که شرکت‌ها را موظف کرده ایم این نمایندگی‌ها را حمایت کنند.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: بیمه‌های اختیاری به درآمد مردم بستگی دارد البته فرهنگ بیمه‌ای در کشور جا نیفتاده است.
آقای سلیمانی افزود: با ارتقای آموزش نمایندگی ها، آن‌هایی که فعال‌تر هستند توانسته اند بدون ایجاد رانت در بازار درآمد بسیار خوبی کسب کنند.
وی گفت: ۲۳ موسسه آموزش بیمه‌ای خصوصی در کشور وجود دارد.
رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه بیمه مرکزی نمایندگی شرکت‌های بیمه را تحت پوشش خود قرار نمی‌دهد افزود: اکنون شرکت‌های بیمه به این نتیجه رسیده اند که نمایندگی‌ها برای درآمد آن‌ها اهمیت دارند و بازاریاب آن‌ها هستند.
آقای سلیمانی درباره تعیین نرخ بیمه بر اساس ریسک حوزه بیمه شده گفت: بیمه یعنی مدیریت آزمون و خطا و نرخ فنی در این زمینه برای خانواده‌ها یک قیمت و برای واحد‌های صنعتی قیمت دیگری است.
وی افزود: اکنون مجموعه صنعت بیمه نظام پیشرفته‌ای در رابطه با تعیین میزان ریسک دارد.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: مرکز ریسک در بیمه مرکزی با نرم افزار‌های پیشرفته و نیرو‌های آموزش دیده ایجاد شده است و اگر شرکتی به عنوان نمونه بخواهد با دستگاهی بیمه تکمیلی امضا کند حتماً باید چگونگی محاسبه ریسک را به بیمه مرکزی ارائه دهد.
آقای سلیمانی با بیان اینکه مطالعه ایجاد بازار متشکل بیمه‌ای آغاز شده است،   افزود: زمانی که کشف نرخ انجام می‌شود اگر کسی غیر از آن عمل کند هم بیمه مرکزی آن را بررسی می‌کند و هم آن شرکت ضرر کرده است.
وی گفت: مبنای وضع مالی شرکت‌های بیمه را بر اساس توانگری بررسی می‌کنیم.
رئیس کل بیمه مرکزی افزود: شرکت‌های بیمه‌ای که توانگری آن‌ها ۲ است کم هستند و توانمندی بیشتر شرکت‌های بیمه‌ای حدود یک است.
آقای سلیمانی گفت: برنامه‌ای برای شرکت‌های استارت آپ در قالب کارگزاری برخط تعریف و در شورای عالی بیمه آن را تصویب کرده ایم.
وی افزود: بر اساس این طرح از ۱۱۵ شرکت استارت آپی نرم افزار ۶۵ شرکت تایید نشد و نرم افزار ۵۰ شرکت در حال بررسی است و به سه شرکت نیز مجوز داده ایم که در اداره ثبت شرکت‌ها روند کار خود را به پیش می‌برند.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: مشکلی در بخش محصولات بیمه‌ای نداریم، اما مردم نمی‌دانند چه محصولات بیمه‌ای وجود دارد.
آقای سلیمانی افزود: در سال گذشته ۲۲ محصول بیمه‌ای ایجاد و اعلام عمومی کردیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)