• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۷۵۹۰
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۱

تیر خلاص صهیونیست ها به راه حل دو کشوری

در حالیکه برخی کشورهای عربی در حال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند کنیست این رژیم با قانونی کردن ساخت شهرک های صهیونیست نشین در کرانه  باختری به راه حل تشکیل کشور فلسطینی تیر خلاص زده است.

تیر خلاص صهیونیست ها به راه حل دو کشوری

بر اساس گزارش ها مقامات صهیونیست در تلاش هستند تا قبل از پایان دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ ساخت ۷۰ مجتمع صهیونیست نشین را که به صورت غیرقانونی در اراضی فلسطینی احداث شده است، قانونی اعلام کنند.
این در حالی است که بر اساس گزارش روسیا الیوم, ضیف الله علی الفایز، سخنگوی وزارت خارجه اردن روز جمعه در سخنانی تصویب مقدماتی قانون مشروعیت‌دهی به شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری توسط کنست را محکوم کرد.
این مقام اردنی گفت: سیاست شهرک‌سازی "اسرائیل" در اراضی اشغالی فلسطین؛ از ساخت شهرک گرفته تا توسعه‌ آنها و مصادره اراضی و یا کوچاندن اجباری فلسطینی‌ها، غیر قانونی بوده و یک اقدام یکجانبه است که قانون بین‌الملل و تمامی قطعنامه‌های قانونی بین‌المللی و در رأس آنها قطعنامه ۲۳۳۴ شورای امنیت را نقض می‌کند.
هم زمان روز جمعه استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل گفت: موضع این سازمان در قبال مشروعیت نداشتن شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری تغییر نکرده و موضعی ثابت و قاطعانه است.
تلاش برای قانونی کردن شهرک های صهیونیست نشین در کرانه باختری در حالی است که پیش از این کنیست رژیم صهیونیستی قانون دیگری را تصویب کرده که بر اساس آن اسراییل به عنوان کشوری یهودی توصیف شده است  و این قانون در عمل راه را برای  اخراج فلسطینی های ساکن سرزمین های اشغالی 1948 باز می کند.
اما تلاش برای تصویب قانون مشروعیت بخشی به شهرک سازی ها در کرانه باختری در شرایطی است که دولت جدید امریکا بر راه حل دو کشوری تاکید کرده است و برخی کشورهای عربی که روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی برقرار کرده اند مدعی هستند که آنها خواستار تشکیل کشور فلسطینی در مرزهای 1967 هستند. 
این ادعا در حالی است که در عمل با قانونی شدن شهرک سازی در کرانه باختری و تاکید صهیونیست ها از جمله بنی گانتس رهبر حزب سفید آبی بر اینکه قدس بطور یکپارچه متعلق به اسراییل خواهد بود راه بر تشکیل کشور فلسطینی در مرزهای 1967 به پایتختی قدس شرقی بسته خواهد شد  و این امکان در عمل از بین خواهد رفت.
روشن است که هدف از مشروعبت بخشی به شهرک سازی ها در کرانه باختری تغییر بافت و ترکیب جمعیتی و هویت فلسطینی این منطقه است و بر اساس همین هدف شهرک سازی ها در کرانه باختری فزونی یافته و دولت نتانیاهو پیوسته در حال اجرای طرح های شهرک سازی جدید در کرانه باختری است.
بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی ، حجازی مرعب، شهردار «حلحول» واقع در استان «الخلیل» در جنوب کرانه باختری روز چهارشنبه 26 آذرماه از احداث یک کانون شهرک‌سازی در جنوب کرانه باختری خبر داد. 
وی در ادامه افزود، شهرک‌نشینان با خودشان تجهیزات و چادرهایی به اراضی کشاورزی حلحلول آوردند و شروع به نصب آنها در بالای این کوه تحت حمایت نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی کردند.
طبق آمارهای رژیم صهیونیستی و فلسطینی حدود ۶۵۰ هزار صهیونیست در شهرک‌های کرانه باختری و قدس اشغالی حضور داشته و در ۱۶۴ شهرک و ده‌ها کانون شهرک‌نشینی سکونت دارند.
این رویکرد رژیم صهیونیستی روشن می کند که عادی سازی روابط یا دعوت به مذاکره با این رژیم تنها باعث دادن فرصت بیشتر به این رژیم برای توسعه طلبی در سرزمین های فلسطینی و قرار دادن جامعه جهانی در عمل انجام شده است. 

-------------------------------------------------
رضا محمدمراد
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
افت شدید منابع آبی استان/ کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
اجرای رزمایش «کارزار خدمت» در محله بهمن‌آباد چوار
بسته خبر‌های کوتاه چهارم آذر ۱۴۰۴
پیگیری ویژه کمیسیون اصل نود برای رفع کُندی در اجرای سامانه جدید گمرکی
بررسی طرح‌های سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش استان کرمان
رونمایی از سامانه جامع قوانین و مقررات مالیاتی
خبر‌هایی از بازگشایی خیابان امام خمینی شهمیرزاد
آغازگام دوم رويداد راه اندازي کسب و کار در استان کرمان
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
تداوم آلودگی هوا و کاهش کیفیت آن در سمنان
رزمایش بزرگ «جهادگران فاطمی ۵» در رودبار جنوب
فعالیت ۲۵ پایگاه مقاومت بسیج در کیش
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
زلنسکی: به نفع روسیه است که جنگ را ادامه بدهد
دورکاری اداره‌ها و بانک‌های استان اصفهان
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)