• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۱۰۷۰
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

‌برگزاری مراسم بزرگداشت روز نیروی هوایی

مراسم بزرگداشت ۱۹ بهمن - روز نیروی هوایی امروز با حضور فرماندهان و پیشکسوتان این نیرو، در مدرسه علوی تهران برگزار شد.

‌برگزاری مراسم بزرگداشت روز نیروی هواییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم سید علی نصراالله معاون اجرایی نیروی هوایی ارتش در این مراسم، گفت: امروز شاید صحبت کردن درباره ۱۹ بهمن ۵۷ یک مقدار ساده باشد، اما اگر برگردیم به شرایط آن روز کاربزرگ و سختی انجام شد.
وی ادامه داد: شرایط نیروی هوایی آن روز را اگر بخواهید بررسی کنید نیروی هوایی، نیرویی بود که از همه نیرو‌ها بیشتر وابسته به غرب بود. خیلی از خلبانان در آمریکا دوره گذرانده بودند و با خود آمریکایی‌ها حشر و نشر داشتند. تعداد مستشاران آمریکایی در نیروی هوایی از سایر نیرو‌ها بیشتر بود و در واقع مستشاران آمریکایی نیروی هوایی را اداره می‌کردند.
معاون اجرایی نیروی هوایی گفت: مستشاران آمریکایی اجازه نمی‌دانند که خلبانان ما کار خاصی بدون اجازه آن‌ها انجام دهند بنابراین در این حالت خفقان، عملکرد همکاران ما در نیروی هوایی در آن روز‌ها کار خاص و شجاعانه بوده است که توانستند به دیدار امام بروند و در آن مراسم حضور پیدا کنند و رژیم پهلوی از آن جایی که انتظار نداشت، ضربه خورد.
سرتیپ دوم نصرالله با بیان این که در هر انقلابی ۴ مرحله باید طی شود تا انقلاب آن ثبات و بقای خود را داشته باشد، گفت: بستر سازی اولین مرحله است. ۱۹ بهمن ۵۷ اتفاقی نبود که یکروزه افتاد باشد. از سال ۴۲ تا ۵۷ این بسترسازی شروع شده بود. در خاطرات امام این صحبت است که از او سوال شد که سربازان شما کجا هستند گفت که الان در گهواره هستند. این صحبت برای سال ۴۲ است و در واقع هم در گهواره بودند.
وی افزود: نقطه عطف پیروزی ورود حضرت امام (ره) در ۱۲ بهمن ۵۷ و پیروزی نهایی ۲۲ بهمن ۵۷ و در نهایت تثبیت انقلاب بود.
معاون اجرایی نیروی هوایی ارتش با بیان این که در ۴ دهه‌ای که گذشت چه بر سر این انقلاب آوردند، گفت: ۴۲ سال تحریم‌های ناجوانمردانه و در کنار آن ۸ سال دفاع مقدس را داشتیم که نیروی هوایی به عنوان یک نیروی تجهیزات محور بیشترین تحریم‌ها را متحمل شد و هم اکنون هم این تحریم‌ها هست، اما توانست کار‌های عملیاتی خود را انجام دهد.
امیرسرتیپ دوم نصرالله با بیان این که بسترسازی و پیروزی و تثبیت و بقای انقلاب چهار مرحله یک انقلاب است، گفت: در هر چهار مرحله یک عنصر مشترک وجود داشت و آن مردم بودند. افتخار نظام و انقلاب ما مردمی بودن آن است. تا زمانی که مردم در کنار این انقلاب و نظام باشند، همیشه انقلاب سرافراز و نظام پاینده خواهد بود.
وی با بیان این که برای خدمت به این نظام و انقلاب نیاز به تخصص و تعهد است، گفت: البته در کنار تخصص و تعهد توکل هم باید داشته باشیم در واقع با تخصص و تعهد و توکل به خدا بتوانیم رهروان خوبی برای پیشکستوتان، شهیدان و بزرگانی که در فراز و نشیب‌های انقلاب به شهادت رسیدند، باشیم. شهید سلیمانی، شهید ستاری، شهید بابایی و شهید صیاد شیرازی نگین‌هایی بودند که با خون پاک خود به ما الهام دادند که از نظام تبعیت کنیم و پای استقلال و آزادی آن بایستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)