مدیرعامل این شرکت در مصاحبه با
خبرگزاری صدا وسیمای استان تهران گفت: از سال ۶۸ با تراشکاری وارد شغل صنعتی شدم.
عبدالرضا صفدریان افزود: به مرور زمان کار خود را گسترش دادیم و با استقرار در شهرک صنعتی پایتخت شروع به تولید تجهیزات انتقال قدرت اعم از فولی، کوپلینگ و چرخ دنده کردیم و اکنون در فاز یک ۹۰ نفر مشغول به کار هستند.

وی گفت: در ابتدا با توجه به قیمت دلار تولید زنجیرهای صنعتی برای ما به صرفه نبود و این محصول را از کشور چین تهیه میکردیم و روی محصولات خود قرار میدادیم و آن را به فروش میرساندیم.
وی افزود: با افزایش قیمت دلار تصمیم گرفتیم زنجیرهای صنعتی مورد نیاز در بسیاری از صنایع را در همین کارخانه تولید کنیم و به همین دلیل فاز دوم این کارخانه را مختص به این محصول راه اندازی کردیم.
صفدریان گفت: در ابتدا با یک شریک چینی کار خود را آغاز کردیم و فضا، امکانات و ۳۰ نفر نیروی کار را ما تامین کردیم و شریک خارجی ۱۰ درصد از تجهیزات لازم برای تولید را وارد کشور کرد.
وی افزود: بعد از گذشت مدتی که برای توسعه نیاز به ورود ماشین آلات جدید بود، محیط زیست با توجه به ممنوعیت توسعه صنایع تا شعاع ۱۲۰ کیلومتر، جلوی کار را گرفت و نتوانستیم به همکاری با شریک خارجی ادامه دهیم.
وی گفت: اکنون ما در فاز دوم به عنوان تنها تولید کننده زنجیرهای صنعتی در کشور، با ده درصد توان تولید، حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تامین و سالانه از خروج ۱.۵ تا ۲ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری میکنیم.
وی افزود: اگر محیط زیست اجازه ورود ماشین آلات جدید را صادر کند، میتوانیم با اشتغال ۲۰۰ نفر دیگر در فاز دوم، ۱۰۰ درصد نیاز کشور به این محصول پرکاربرد را تامین کنیم و در سال از خروج ۵ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری خواهد شد.
جریمه ارزی مسئاله دیگری بود که صفدریان به آن اشاره کرد و گفت: سال گذشته برای واردات مواد اولیه از کشور چین اقدام و ارز دولتی برای این منظور دریافت و مواد مورد نیاز خود را خریداری کردیم که با توجه به مشکلات کرونا و نبود کشتی حدود یک ماه بار دیرتر به دست ما رسید.
وی افزود: از طرفی ماهیت واحد ما به اشتباه در سامانه جامع تجارت، بازرگانی ثبت شده در حالی که طبق اسناد موجود وزارت صنایع از ابتدا ما واحد تولیدی بودیم.
صفدریان گفت: اکنون برای این یک ما تاخیری که بنده اصلا هیچ نقشی در آن نداشتم بلکه شیوع کرونا و نبود کشتی مشکلاتی را برای ما فراهم کرد، بانک مرکزی حدود ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان واحد ما را جریمه کرده است.
وی گفت: این در حالی است که در این شرکت بیش از ۴ ماه است که نتوانسته ایم ثبت سفارش جدید انجام دهیم و بسیاری از ماشین آلات ما معطل مواد اولیه است.
صفدریان در پایان تاکید کرد: هر روزی که مشکل جریمه ارزی حل شود و بتواند مواد اولیه وارد کند در همان روز ۵۰ نفر در این شرکت مشغول به کار خواهند شد و میزان تولید تا ۳ برابر افزایش خواهد یافت.