• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۱۹۹۴
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تجلیل از ۲۱ جانباز سروقامت پاسدار با حضور سردار اشتری

فرمانده ناجا با بیان اینکه افتخار می‌کنیم مشغول دفاع از امنیت کشور هستیم، ادامه داد: مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های همکارانم، همانند ایثارگری‌های رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس است.

تجلیل از ۲۱ جانباز سروقامت پاسدار با حضور سردار اشتریبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار "حسین اشتری" در آئین نکوداشت روز جانباز که در ستاد فرماندهی ناجا همزمان به صورت ویدئو کنفرانس در سراسر استان‌ها برگزار شد، اعیاد شعبانیه به ویژه میلاد با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، قمر بنی هاشم (ع) و روز جانباز، امام زین العابدین و میلاد امام زمان (عج) را تبریک گفت.
وی با اشاره به اینکه این ایام یادآور رشادت‌ها و دلیرمردی‌های رزمندگان و جانبازان عزیز است، اظهار داشت: اگر با یک نگاه عمیق به موضوعات کشور بنگریم درمی یابیم، سربلندی، اقتدار، امنیت و پیشرفت‌های امروز کشور را مدیون خون پاک شهدا و جانبازان گرانقدر هستیم و دستاورد‌های بزرگی که به حول و قوه الهی نصیب مردم ما شده به دلیل این ایثارگری‌ها بوده است.
سردار اشتری با بیان اینکه رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس، مقاومت و جهاد جانانه‌ای را در این مدت به نمایش گذاشتند، افزود: بنا به فرمایش‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اگر صد‌ها سال هم بگذرد دوران دفاع مقدس و ایثارگری‌های آن زمان همچنان در اذهان و اعتقادات مردم باقی است و جاودان خواهد بود.
وی ادامه داد: اعمال و نیات شهدا و جانبازان، الهی و مقدس بود که ماندنی شدند و هر کاری که برای رضای خداوند باشد، جاودانه خواهد بود.
این مقام ارشد انتظامی کشور تصریح کرد: نیروی انتظامی با تأسی از رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس امنیت و حراست از مرز‌های کشور را بر عهده دارند و حافظ جان، مال و ناموس مردم هستند که این امر ادامه دادن راه مقدس شهدا و جانبازان این مرز و بوم است.
سردار اشتری با بیان اینکه اگر از رزمنده‌ای بپرسید که علت حضورش در میادین جنگ چه بوده است قطعا پاسخی غیر از این نخواهید شنید که برای دفاع از امنیت و ناموس کشورم بود، تصریح کرد: همکارانم در سراسر کشور همان دفاع را انجام می‌دهند که از این بابت خداوند را شاکرم که ادامه دهنده راه شهدا هستیم؛ موید این امر تقدیم بیش از ۱۳ هزار شهید نیروی انتظامی است.
فرمانده ناجا با اشاره به اینکه افتخار می‌کنیم مشغول دفاع از امنیت کشور هستیم، ادامه داد: مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های همکارانم همانند ایثارگری‌های ۸ سال دفاع مقدس است به گونه‌ای که امروز همه همکارانم در نیروی انتظامی از مرز تا مرکز در انجام ماموریت‌ها و وظایف محوله به درجه رفیع شهادت نائل می‌شوند تا هیچکس نتواند به حریم مردم و کشور تعدی و تجاوز کند.
سردار اشتری با اشاره به فرمایش سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مبنی بر اینکه کل ایران حرم است و همه در حال پاسداری و دفاع از ارزش‌های حرم جمهوری اسلامی ایران هستیم، خاطرنشان کرد: در یکسالی که گذشت شاهد رشادت‌ها و حضور مستمر و پررنگ همهه کارکنان خدوم ناجا، به ویژه در مقابله با ویروس منحوس کرونا و نیز چهارشنبه آخر سال بودیم و از این حیث افتخار می‌کنم که همیشه و در همه حال خدمتگزار مردم هستیم.
وی با بیان این که همکارانم به صورت ۲۴ ساعته و با روحیه‌ای بالا راهی را که شهدا و جانبازان طی کرده اند، ادامه می‌دهند، گفت: ما به خانواده‌های معزم شهدا و جانبازان مدیونیم و وظیفه خود می‌دانیم که در هر شرایطی رسیدگی به امور آنان را اولویت خود قرار دهیم.
سردار اشتری افزود: دشمنان بیکار ننشسته اند و همیشه در صدد بودند که حقیقت‌ها را وارونه جلوه دهند و وانمود کنند که جمهوری اسلامی ایران هیچ پیشرفتی در دستاورد‌ها نداشته است و ما در حوزه‌های علمی، فن آوری، پزشکی، دفاعی و ... توفیقات بسیار بالایی را شاهد هستیم و باید مراقب باشیم در جامعه به گونه‌ای عمل کنیم تا دشمن به اهدافش نرسد.
در این مراسم از ۲۱ جانباز سروقامت پاسدار تقدیر و نیز از اطلاع نگاشت جانبازان ۸ سال دفاع مقدس و عرصه نظم و امنیت رونمایی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)