• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۶۷۸۹
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

نقش مؤثر سردار حجازی در شکل دهی صنایع موشکی حزب الله لبنان

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: سردار شهید حجازی در شکل دهی صنایع موشکی حزب الله لبنان نقشی تعیین کننده داشت.

نقش مؤثر سردار حجازی در شکل دهی صنایع موشکی حزب الله لبنانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرلشکر محمد باقری امروز در مراسم بزرگداشت سردار شهید محمد حجازی با اشاره به گوشه‌هایی از مجاهدت‌های این شهید در جبهه ضد صهیونیستی منطقه، گفت: سردار حجازی نقشی تعیین کننده در سازمان دهی و پشتیبانی جبهه مقاومت در منطقه داشت و دشمنان صهیونیست فقط از بخش اندکی از واقعیت‌های ایفای نقش سردار حجازی در این زمینه مطلع هستند.
وی گفت: واقعیت‌هایی که سردار حجازی در لبنان و سوریه شکل دهی کرد بسیار کوبنده‌تر از آن چیزی است که دشمنان ما از آن اطلاع دارند.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: اقدام سردار حجازی در ساماندهی و شکل دهی به صنایع موشکی جنبش حزب الله لبنان اقدامی بسیار اساسی بود که امروز در حال تولید قدرت برای اسلام در برابر کفار و صهیونیست هاست.
سرلشکر باقری گفت: پس از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و هنگامی که سردار حجازی مشاهده کرد ممکن است پرچم مقابله با صهیونیست‌ها دچار مشکل شود، در یک سال و نیم گذشته این مسئولیت را بر عهده گرفت و به عنوان جانشین نیروی قدس سپاه خلاء حضور سردار سلیمانی را پر کرد.
وی افزود: در همین مدت اندک شاهد بودیم که با قدرت سازمان دهی و مقاومتی وی توفیقات ارزشمندی در نیروی قدس سپاه بدست آمد.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: سردار حجازی در حالی سمت جانشینی نیروی قدس سپاه را بر عهده گرفت که قبل از آن سابقه جانشینی فرماندهی کل سپاه را داشت.
سرلشکر باقری افزود: پذیرش سمت جانشینی در نیروی قدس برای کسی که قبلاً جانشین فرمانده کل سپاه بود خارج از ضوابط و ساز و کار‌های موجود است، اما این کار نشان اخلاص و وظیفه شناسی شهید حجازی بود.

محور مقاومت امروز مهمترین تهدید رژیم صهیونیستی است

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: رژیم صهیونیستی در برآورد‌های راهبردی خود تهدید حزب الله لبنان و مجاهدان فلسطینی را در دور تا دور سرزمینی که غصب کرده اند مهمترین تهدید خود می‌داند و این یک شوخی نیست بلکه یک واقعیت است.
سردار سرلشکر محمد باقری در ادامه افزود: این واقعیت دشمن صهیونیست را در سراشیبی سقوط و انحطاط قرار داده و به خواست خداوند، مسیری بازگشت ناپذیر است.
وی اضافه کرد: شعار از نیل تا فرات را صهیونیست‌ها همچنان بر سر در کنیست خود نوشته اند و این یعنی هرگز از این شعار کوتاه نیامده اند.
وی گفت: اما اگر می‌بینیم که امروز دشمنان غدار انقلاب و نظام اسلامی برای هرگونه اقدام نظامی بر ضد جمهوری اسلامی دچار تردید و بی عملی می‌شوند، بی جهت نیست و برخلاف آنچه به دروغ وانمود می‌کنند به خاطر ملاحظه جان چند نفر نیست بلکه ناشی از بازدارندگی فعالی است که در نتیجه مجاهدت‌های سرداران شهید سلیمانی، حجازی، همدانی و هزاران شهید به دست آمده است و دیگر امکان آزادی عمل برای دشمنان فراهم نیست.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: مجاهدت‌های سردارانی، چون حجازی است که امروز موجب وضع خفت بار صهیونیست‌ها شده است.
سرلشکر باقری افزود: آن‌ها همچنان شعار نیل تا فرات خود را با جدیت پیگیری کرده اند، اما امروز از جدی بودن تهدید‌های محور مقاومت سخن می‌گویند که این یک واقعیت است.
وی گفت: شهید سردار حجازی به همه جهان اسلام یاد داد که راه پیروزی و سربلندی جهان اسلام تلاش، مجاهدت و مداومت در ایستادگی است.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: این استقامت ادامه خواهد داشت و در صورت پایداری همه ما و راه روشنی که امام بزرگوار پیش پایمان گذاشتند؛ وعده الهی محقق خواهد شد.
سرلشکر باقری گفت: بر این تعهد خود تاکید می‌کنم که راه شهید سلیمانی و شهید حجازی را با قدرت تمام و تا جان در بدن داریم ادامه خواهیم داد.

 

عکس های مراسم بزرگداشت سردار سرلشکر پاسدار شهید سید محمّد حجازی را در اینجا ببینید

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آذربایجانی‌ها میدان‌داران اصلی آیین بدرقه آقای شهید ایران هستند
تداوم درگیری‌ها بین افغانستان و پاکستان
استقرار ناو «شارل دوگل» فرانسه در خلیج عدن
واکنش تند اردوغان به اقدام کابینه صهیونیستی در به‌رسمیت شناختن ادعای نسل‌کشی ارامنه
افزایش آمار شهدای لبنان در شبانه روز گذشته
دیدار وزیر خارجه قطر با فرستادگان آمریکا در دوحه
تابستان‌های داغ‌تر در انتظار اروپا
لفاظی های تهدیدآمیز نتانیاهو علیه ترکیه و ایران
سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به تایلند
هشدار گوترش درباره کمبود شدید بودجه آنروا
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، چهارشنبه دهم تیر
همکاری «متا» با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
قدردانی سفیر ایران در ژنو از روایتگران جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی
ادعای رسانه عبری درباره تعویق اجرای توافق در لبنان
سانحه ریلی در آمریکا
لزوم حمایت از رانندگان در اجرای قانون مبارزه با قاچاق
موج گرما و قطعی برق هزاران خانوار فرانسوی
رسیدگی به ۴۱ هزار پرونده قضایی در مسجدسلیمان
وصول ۲۴۰ هزار میلیارد ریال از درآمد‌های گمرکات خوزستان
هشدار جرم‌انگاری روزنامه‌نگاری در لایحه امنیتی انگلیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب
محدودیت ترافیکی در اطراف مراسم تشییع رهبر شهید اعمال می شود
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است
جزئیات بزرگ‌ترین طرح ترافیکی تهران برای مراسم بدرقه رهبر شهید انقلاب
پرداخت مطالبات گندم‌کاران شرط حفظ خودکفایی در تولید گندم
تعیین محل اعتبارات جدید برای پرداخت پول گندم
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات
حذف آلمان از جام جهانی ۲۰۲۶؛ پاراگوئه فاتح شگفتی‌ساز
سردار ابن‌الرضا: نقض آتش‌بس با واکنش متناسب ایران مواجه می‌شود
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران
اولین حضور تیم چادرملوی اردکان در آسیا/ پیام تبریک استاندار به مناسبت صعود تاریخی تیم چادرملوی اردکان
تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد
قرارگاه حمزه: یک تیم تجزیه‌طلب در شمال‌غرب منهدم شد
دستور وزیر اقتصاد برای تسریع در بازگشت خدمات پایدار بانکی
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم  (۳ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهره‌برداری از پل مهرگان بندرعباس تا یک ماه آینده  (۱ نظر)
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است  (۱ نظر)
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۱ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
بانوی کرمانشاهی در مسابقه‌های قایقرانی قهرمانی آسیا خوش درخشید  (۱ نظر)
مهلت بررسی و تأیید اطلاعات معاملات زمستان ۱۴۰۴ تا ۱۴ تیر تمدید شد  (۱ نظر)
امنیت؛ از مولفه‌های مثبت در مسیر توسعه و سرمایه‌گذاری استان کرمان است  (۱ نظر)
پویش میزبان زائران عبوری بدرقه پیکر مطهر امام شهید در گلستان  (۱ نظر)