• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۰۳۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۴
بین الملل » اروپا
گفتگوی اختصاصی

امیر سرتیپ شعبانیان:گسترش همکاری‌های نظامی ایران و روسیه

امیر سرتیپ شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع در حاشیه مراسم افتتاح مسابقات بین‌المللی نظامی در مسکو؛ بر اهمیت گسترش همکاری‌های نظامی و امنیتی میان ایران و روسیه تاکید کرد.

به گزارش  سید علی دارابی خبرنگار سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما از مسکو؛ امیر سرتیپ شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع در حاشیه مراسم افتتاح مسابقات بین‌المللی نظامی مسکو ؛ بر اهمیت روابط ایران و روسیه تاکید کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

همچنین ولادیمیر پوتین در مراسم افتتاح مسابقات بین‌المللی نظامی مسکو که مقامات نظامی ۴۳ کشور جهان در آن حضور داشتند گفت: تقاضا برای خرید تسلیحات روسی در بازار جهانی روند صعودی دارد.
رئیس جمهوری روسیه افزود : سلاح‌های روسی امروزه از امنیت بسیاری از کشورهای جهان به طور قابل اعتماد محافظت می کند. دو فروند کشتی جنگی ، چهار فروند زیردریایی شامل دو ناو موشک‌انداز هسته‌ای روز دوشنبه در کارخانه های کشتی سازی روسیه تحویل نیروی دربایی روسیه می شوند.
رئیس جمهور روسیه خاطرنشان کرد : طرح‌های نوین بهبود قابلیت های رزمی سلاح ها و تجهیزات امیدوار کننده در فدراسیون روسیه با موفقیت پیش می رود. وی سامانه موشکی مافوق صوت کینژال و هواپیمای بدون سرنشین دوربرد اوخوتنیک را از جمله دستاوردهای جدید کشورش در این حوزه برشمرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

پوتین درپایان گفت: بسیاری از این سلاح ها، از نظر ویژگی های تاکتیکی و فنی، هیچ مشابهی در جهان ندارند و با توجه به برخی نمونه ها، می توان به طور قاطع گفت: آنها برای مدت طولانی مشابه نخواهند داشت. پوتین تاکید کرد: گزارش های ارائه شده به وضوح این را تأیید می کند.
 
 هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه با عنوان «آرمی-۲۰۲۱» با حضور زبده‌ترین نظامیان ۴۳ کشور جهان از جمله ایران از امروز در پاتریوت پارک نظامی مسکو آغاز شد.
در مراسم افتتاحیه مسابقات، امیر سرتیپ شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع و کاظم جلالی سفیر کشورمان در روسیه، مقامات بلندپایه دفاعی و نیز تیم‌های شرکت کننده در این دوره از مسابقات حضور داشتند، اما همچون دوره‌های گذشته، هیچکدام از کشور‌های غربی عضو ناتو و آمریکا نماینده‌ای به مسابقات اعزام نکرده‌اند.
پس از سخنان ولادیمیر پوتین، تیم‌های شرکت کننده از مقابل جایگاه عبور کردند و هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی نظامی که ۱۵ روز ادامه خواهد یافت، بطور رسمی آغاز شد.
این رقابت‌ها در ۳۴ رشته برگزار می‌شود و علاوه بر روسیه که میزبان اصلی مسابقات به شمار می‌رود، کشور‌های ایران، چین، قزاقستان، قطر، صربستان، بلاروس، هند، الجزایر، ویتنام، ازبکستان و ارمنستان نیز میزبانی برخی رشته‌های مسابقات را بر عهده دارند.
جمهوری اسلامی ایران با سه تیم در رشته‌های «جهت یابی ناجا»، «تکاوران دریایی سپاه» و «تیراندازی تاکتیکی سپاه» با همراهی تیم فرهنگی ستادکل نیرو‌های مسلح، در مسابقات نظامی روسیه شرکت کرده است.
نخستین دوره مسابقات بین المللی نظامی در سال ۲۰۱۵ به میزبانی روسیه و قزاقستان برگزار شد.
ارتقاء سطح توان و آمادگی رزمی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران از طریق بهره مندی از تجربیات و آموزه‌های حوزه آموزش در سایر کشورها، توسعه دیپلماسی دفاعی جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های میزبان و شرکت کننده در مسابقات، از طریق رایزنی و تعاملات دوستانه و استفاده از ظرفیت‌های درون سازمانی به منظور ارتقای آمادگی جسمانی در حوزه عملیاتی، از مهمترین دستاورد‌های این مسابقات است. در حاشیه این مسابقات دو نمایشگاه فرهنگی و نظامی نیز بر پا خواهد بود.
در نمایشگاه فرهنگی مسابقات بین‌المللی نظامی، ستاد کل نیرو‌های مسلح کشورمان همچون دوره‌های پیشین، با برپایی غرفه‌ای بزرگ و عرضه آثار تاریخی، فرهنگی، مذهبی، صنایع دستی و هنری، حضوری فعال دارد.
در نمایشگاه دستاورد‌های نظامی نیز روسیه و کشور‌های شرکت کننده در مسابقات، تازه‌ترین فناوری‌های دفاعی در حوزه‌های زمینی، دریایی، هوایی، هوافضا و جنگ الکترونیک به نمایش گذاشته‌اند.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دوم دی به افق آبادان و خرمشهر
۶ هزار و ۳۵۵ کیلومتر باند برف روبی توسط خادمان راه خراسان شمالی
رونمایی از نماهنگ رسمی فیلم «احمد»
کشف و ضبط ۱۴ کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان فردوس
پلیمر‌های نسل جدید با فناوری نانو در بازار ایران
واگذاری اختیارات تکمیل سالن شهید سلیمانی ماهفروجک به استاندار مازندران
بستر رودخانه فصلی در گچساران آزاد شد
تداوم هوای ناسالم در شهر‌های صنعتی
آغاز طرح ترافیکی زمستانه در گردنه‌های برف گیر
ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در کهگیلویه و بویراحمد و ترکیه
تیزر ششمین سالگرد شهادت سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی
۳ انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
توجه ملی به استعدادهای ورزشی مازندران ضروری است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و مهدیشهر
۸ میلیارد تومان هزینه گازگرفتگی سگ‌های ولگرد در کهگیلویه و بویر احمد
صدور سند برای ۹۰ درصد موقوفات شهرستان ماهنشان
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
رامسر میزبان اردوی آمادگی تیم ملی جودی نونهالان کشور
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
نگرانی کادر فنی کاله پس از مصدومیت دو بازیکن کلیدی مقابل گلنور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)