پخش زنده
امروز: -
مدیر شبکه بهداشت و درمان بهمئی جزئیات موضوع زنده شدن میت در غسالخانه این شهرستان را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی در واکنش به انتشار خبر زنده شدن میت در غسالخانه گفت: مرحوم بعد ازظهر امروز به مرکز بهداشتی و درمانی ممبی بدون علائم حیاتی منتقل و برای وی به مدت یک ساعت عملیات احیا (cpr) انجام شد.
طاهری بیان کرد: متاسفانه عملیات احیا ناموفق و طبق مدارک موجود پزشکی نوار قلب صاف و ضمیمه پرونده شد.
وی ادامه داد: پس از اینکه آن مرحوم به سردخانه منتقل شد به دلیل خطا در بررسی علائم حیاتی و احساسی شدن فضای مراسم تدفین، متوفی دوباره توسط ۱۱۵ به مرکز بستر درمانی لیکک منتقل شد.
طاهری اضافه کرد: پزشک مرکز درمانی با وجود تایید شدن مرگ این فرد در ساعات قبل، مجدد علائم حیاتی را بررسی می کند و عملیات احیاء بی نتیجه اعلام و میت دوباره برای دفن به خانواده تحویل داده می شود.
طاهری با تشریح مراحل مرگ انسان گفت: اگر نبض و تنفس به مدت ۱۰ ثانیه چک شود و بیمار این دو علامت را نداشته باشد یعنی دچار ایست قلبی و تنفسی شده و نیاز به احیاء دارد.
وی اضافه کرد: بدن انسان پس از مرگ به صورت تدریجی سرد می شود و ممکن است دمای بدن با توجه به محیط اطراف تا چندین ساعت بالا باشد .
وی با بیان اينکه برخی اوقات جمود نعشی پس از مرگ به دلیل انقباض در عضلات بدن ایجاد می شود گفت: این حرکات به نحوی است که خیلی اوقات احساس می شود میت حرکت میکند ولی این حرکات نشانه حیات نیست.
فوت آن مرحوم ب علت کم کاری و نبود امکانات بود حیف شد
|
کم بود امکانت خدا این مسولین لعنت کنه جوان 26ساله سکته قلبی کنه واز بین بره
خدا لعنت کنه مسولین شهرستان بهمیی را جوان 26به خاطر کم بود امکانات از بین بره