• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۲۵۰۹
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۵
اقتصادی » صنعت

لزوم مقابله وزارت صمت با مافیای صنعت خودرو

دادستان کل کشور با درخواست از وزیر صنعت برای مقابله با مافیای پشت صحنه صنعت خودروسازی گفت: وزارت صنعت می‌تواند روی حمایت‌های قوه قضائیه در این بخش حساب کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛  حجت الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری در مراسم نوزدهمین دوره جشنواره تولید ملی، افتخار ملی که با حضور اهالی خانه صنعت و معدن و همچنین وزیر صمت در سالن خلیج فارس نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار شد در سخنانی با اشاره به انتقاد‌های متعدد مردم و مقام معظم رهبری از وضعیت صنعت خودرو و کیفیت تولیدات این صنعت گفت: در دولت قبلی بار‌ها برای حل مشکلات این صنعت جلسات متعددی با وزیر قبلی صنعت برگزار کردیم، اما زور ما نرسید.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی افزود: از وزیر صنعت در وهله اول به عنوان یک شهروند و در مرحله بعد به عنوان مدعی العموم درخواست و مطالبه می‌کنم که به فریاد صنعت خودرو برسد چرا که صنعت خودرو امروز گرفتار اختاپوسی است که نمی‌گذارد محصولات آن به گونه‌ای که شایسته مردم است تولید شوند.
 
دادستان کل کشور افزود: توصیه ما این است که از افراد کاردان استفاده کنید و دستگاه قضا هم هرجور که شما بخواهید در کنار شما خواهد بود تا بتوانید صنعت خودرو را از این وضعیتی که هست نجات دهید، مافیایی که پشت صنعت خودرو مخفی شده است نمی‌گذارد این صنعت آبروی متناسب با شرایط صنعت کشور ایجاد کند و شما باید با آن مقابله کنید.
 
وی تصریح کرد: البته صنعت خودرو یک نماد است که اصلاح آن هم مورد تایید و تاکید مقام معظم رهبری است و هرجایی که ما می‌رویم یکی از مواردی که مردم انتقاد می‌کنند کیفیت خودرو‌های داخلی است.
 
حجت الاسلام منتظری با بیان اینکه اگر بخواهیم صنعت ما توسعه یابد باید به کارگر رسیدگی کنیم افزود: مشکلات کارگری در کشور زیاد است، اما باید جامعه کارگری و کارفرمایی در کنار دولت و مجلس برای حل مشکلات این قشر در کنار هم باشند.
 
دادستان کل کشور با بیان اینکه از سه سال قبل، یکی از معاونان دادستان کل مامور حل مشکلات حقوقی و قضایی صنعتگران است افزود: قوه قضائیه هرچه توان حقوقی و کاری و انسانی دارد در خدمت فعالان اقتصادی و تولیدگران خواهد گذاشت.
 
وی با اشاره به مشکلات اهالی صنعت در ارتباط با بانک‌ها افزود: اخذ سود مرکب هم از نظر شرعی حرام است و هم از نظر قانون و دستورالعمل‌های بانک مرکزی ممنوع است و نباید اجازه دهیم بانک‌ها این کار‌ها را انجام دهند، اما کسانی که از تسهیلات استفاده می‌کنند هم باید اقساط خود را به موقع پرداخت کنند، چون معوقات بانکی هم زیاد است.
 
حجت الاسلام منتظری با بیان اینکه در زمینه تکالیف اقتصادی مسوولیت مستقیمی ندارد افزود: از روزی که رهبری خواهان کمک دستگاه قضا شدند به این قضیه ورود کردیم و با توجه به عضویت دادستان در شورای عالی پول و اعتبار و شورای بورس، هرجا کمکی از دست ما برآید انجام خواهیم داد.
 
وی با اشاره به اینکه بخشی از مشکلات کنونی ناشی از عملکرد اشتباه دولت قبل بود افزود: تیم اقتصادی دولت قبل تناسبی با جنگ اقتصادی نداشت و دیدیم که در زمینه‌های تولید، تخصیص ارز، مسائل بانکی، کشاورزی، واردات و صادرات و قاچاق چه مشکلاتی برای کشور ایجاد شد و من به رئیس جمهور قبل هم گفتم که رهبری موضوع جنگ اقتصادی را مطرح کردند، اما برخی از اعضای تیم اقتصادی شما مردان جنگ اقتصادی نیستند.
 
دادستان کل کشور گفت: هنوز آثار آن مسائل را می‌بینیم، اما خوشبختانه دولت جدید رویکردش در راستای تحقق اهداف انقلاب و عمل به توصیه‌های رهبری است و در عین حال مشکلات نیز واقعا زیاد است و نمی‌توان توقع داشت که مشکلات در مدت زمان کوتاهی حل شوند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)