پخش زنده
امروز: -
نمایندگان مبلغ ۹۰ هزار میلیارد تومان برای استمرار همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در نظر گرفتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان مبالغی را برای پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی برای استمرار همسانسازی بازنشستگان تامین اجتماعی و مبالغی را به سازمان بازنشستگی کشور و نیروهای مسلح بابت اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشگری در نظر گرفتند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، با بند الحاقی یک به تبصره ۲ این لایحه درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، کشوری و لشگری موافقت کردند. همچنین نمایندگان با بند الحاقی ۲ به این تبصره درباره حمایت از کالای ایرانی موافقت کردند؛ بنابراین گزارش به دنبال پیشنهاد هاجر چنارانی جزء ۵ این بند الحاقی با اصلاحاتی روبه رو شد که براساس آن طرحهای هادی و بهسازی روستاها نیز به این جزء اضافه شد.
در بند الحاقی یک تبصره ۲ لایحه بودجه آمده است:
۱- مبلغ نهصد هزار میلیارد (۹۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال در اجرای ماده (۱۲) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، بابت پرداخت بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی و استمرار همسان سازی بازنشستگان تأمین اجتماعی
۲- مبلغ دویست هزار میلیارد (۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به بنیاد شهید و امور ایثارگران بابت اجرای احکام مندرج در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و احکام مندرج در بخش ایثارگران برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و اجرای قانون سال ۱۴۰۱ و به منظور ارائه خدمات بیمه درمان تکمیلی ایثارگران ارائه خدمات درمان و توانبخشی، شهریه دانشجویی برای جامعه هدف، خدمات اشتغال و پرداخت معوقات و مطالبات ایثارگران و خانواده معظم شهداء، مسکن، مددکاری، واگذاری خودرو به ایثارگران، خرید ویلچر و آمبولانس، درمان جانبازان اعصاب و روان، کمک به جانبازان و رزمندگان معسر و پرداخت مطالبات اشخاص حقیقی و حقوقی و سایر کمکها
۳- مبلغ نود هزار میلیارد (۹۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به سازمان بازنشستگی کشوری بابت استمرار همسان سازی بازنشستگان کشوری
۴- مبلغ پنجاه هزار میلیارد (۵۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح بابت استمرار همسان سازی بازنشستگان لشکری
۵- مبلغ شصت هزار میلیارد (۶۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال منابع مذکور از طریق جداول و ردیفهای هزینهای مربوطه جهت کمک به آبرسانی روستایی، راه روستایی و طرح هادی و بهسازی روستاها اجرای ماده (۱۱۲) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، راهها و آبرسانی عشایری، بیمه قالیبافان، زنان سرپرست خانواده، مساعدت به زندانیان زن، مساعدت به زندانیان بدهکار مهریه و پرداخت مطالبات معوق معلمان مأمور به خارج از کشور.
سلام من ۳/۷۰۰میگیرم باهمسان سازی چقدرمیشه
انشاالله درست شود
بحث همیشه این بوده که دولت ها مطالبات را بپردازند اما پرداخت نشده و جامعه حقوق بگیر کارگری و مستمری بگیر به سختی امور زندگی خود را می گذراند . در کشور ایران عزیز بخاطر داشتن منابع عظیم خدادادی شخص کارگر بخاطر تن دادن به کار می بایست عزیز شمرده شود . بحث اینست دولت ها حتما از جیبشان بدهند چون امر کارگری امری فرهنگی و اجتماعی می باشد . چند سالی است که دیگرکارگر ایرانی استخدام نمی کنند چون کارگر خارجی دو برابر کارگر ایرانی کار می کند و نه از سهم بیمه خبری هست و نه از سهم های حق نهار و ایاب و ذهاب و .... خوب به این نتیجه می رسیم که اینجا دولت است که می تواند نقش موثری را ایفا کرده و کار را به کارگر ایرانی بسپارد . .
مجلس آقای قالیباف یخچال بازنشسته هاخالیه کی پرمیشه باوعده های شمامجلس انقلابی
کمی تا قسمتی انسانیت لازمه بعضی از دولت مردان ایران تا مردم را درک کنند
خدا کند سازمان تامین اجتماعی با،گرفتند نوده هزار میلیارد تومان حداقل بتوان به اندازه کافی درت بازنشستگان ومستمربگیران خودش را دوا
خدا کنه که این دولت بفکر کارگران ایرانی باشد نه خارجی ایرانیست که در ایران میماند
انشاالله درست شود
مااول منتظر۲۵درصدباقی مانده همسان سازی حقوق برپایه حقوق هستیم بعد متناسب سازی حقوق
38 درصد بعلاوه پانصد هزار تومان افزایش حقوق بازنشسته های کارگری چی شد . با افزایش حقوق 10 درصد ، کارگری که اسفند 1400 بازنشسته شده ، حقوقش از بازنشسته های سالهای قبل و شاغلین امسال بمراتب پایین تره . آیا این عدالته یا عین ظلمه؟!(مثله سوراخ قیف ، حقوق ما ته سوراخه و دو لبه قیف بازنشسته های چند سال قبل و کارگرانی هستند که هنوز بازنشسته نشده اند) . افزایش حقوق کارگران شاغل رو چرا اول نزدید ، حتما" می خوان بازنشسته ها رو اول ساکت کنید و بعد حقوق شاغلین رو 45 درصد بیشتر بزنند؟! (دست شیطان رو از پشت بستند).اگه تجمع تو خیابان نشه نتیجه نمیده.
بی سرو صدا حقوق کارکنان قوه قضایه و دادگستری رو 100 درصد بالا یردن ولی حقوق بازنشسته های تامین اجتماعی که 38 درصد + 515 هزار تومان تصویب شده بود رو 10 درصد کردن . بعد به این میگن عدالت ؟!
از مسوولین این کشور بپرسید تا حالا بازار برای خرید رفتید ، یا نوچه هاتون براتون بهتریتها رو میارن.نمایندگانی که حقوق خودشون رو با حداقل بگیرها ، 57 درصد بالا می برند یا قوه قضایه ای که حقوق کارکنانش رو 100 درصد بالا میبره و ... .ما بازنشسته های تامین اجتماعی 30 سال بیمه بازنشستگی پرداخت کردیم تا 10 درصد حقوق مون بالا بره.افزایش حقوق 38 درصد + 515 هزار تومان بازنشسته های تامین اجتماعی رو خوردن ، یه لیوان آب روش.از این آقایون چه انتظاری دارید.با احترام میگم، تا تو خیابون نیاید (بلانسبت) کسی محل سگ هم بهمون نمیزاره؟!