• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۰۹۵۰
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۶
اجتماعی » تعاون و اشتغال

پزشک نیکوکاری که تخصص خود را وقف محرومان کرده است

پزشک متخصص مغز و اعصاب با تشکیل گروه جهادی «طبیب»، تخصص خود را در راستای کمک به محرومان و نیازمندان و آسیب‌دیدگان از بلایای طبیعی قرار داده است.

پزشک نیکوکاری که تخصص خود را وقف محرومان کرده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، احمدرضا حجتی، پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب، می‌گوید که کار خیر و فعالیت‌های داوطلبانه جهادی را از دوران نوجوانی و جوانی تجربه کرده و لذت این فعالیت‌ها نگرش و زندگی او را تحت‌الشعاع قرار داده است به نحوی که با پیشرفت در تحصیل و اخذ مدرک تخصصی، همچنان بخش قابل توجهی از وقت و انرژی خود را در اردوهای جهادی به صورت خدمات رایگان پزشکی، صرف و وقف کرده است.
او با حضور در ویژه برنامه جشن رمضان درباره فعالیت‌های جهادی و خدمات جهادی خود گفت: نگاه من به حرفه‌ام مادی نیست و از دوره دانش‌آموزی و دانشجویی درگیر فعالیت‌های خیریه شدم به طوری که با دوستان و همکاران با توجه به بروز حوادث و بلایای طبیعی چون سیل و زلزله‌ به کمک هموطنان و آسیب‌دیدگان می‌رفتیم. معتقدم در مقابل این حوادث خانمان‌سوز نمی‌توان بی‌تفاوت بود و هر کس توانی دارد باید وارد کار شود. حالا که من پزشک هستم یک نوع توانی دارم و ضروری است به یاری هموطنان و همنوعان بشتابم.
حجتی ادامه داد: وقتی سیل خوزستان در بهار سال ۹۸ اتفاق افتاد با دیگر پزشکان جهادگر تصمیم گرفتیم دارو و نیازهای پزشکی برای مردم سیل‌زده فراهم کنیم. برای کمک‌های پزشکی به خوزستان رفتیم و با تشکیل هسته‌های تخصصی کادر درمان در روستاهای خوزستان به افراد کمک‌های بسیاری انجام شد. این کمک‌ها در دوران همه‌گیری کرونا هم ادامه داشت البته ابتدای مسیر سخت بود چرا که خیلی‌ها از ترس ابتلا نسبت به کمک‌رسانی و خروج از قرنطینه تردید داشتند.
وی در بخشی از سخنانش با اشاره به تهیه دارو برای نیازمندان در مناطق محروم گفت: از پزشکان تا کادر درمان افراد بسیاری در این اردوهای جهادی مشارکت می‌کنند. در یکی از رویدادهای جهادی مرتبط با اوایل شیوع کرونا، در صدد تامین داروهای بیماران کرونا برآمدیم و کمک‌های مردمی را جمع‌آوری کردیم و در اختیار مجمع خیران بیمارستان قرار دادیم تا به دست بیماران نیازمند کرونایی برسد.
این پزشک نیکوکار که در گروه جهادی پزشکان «طبیب» فعالیت می‌کند، افزود: این گروه جهادی در وزارت کشور به صورت رسمی ثبت شده است و در حوادث داخل ایران و کشورهای همسایه برای کمک‌های نیکوکارانه و داوطلبانه پزشکی، گروه‌های متخصص و کادر درمان را راهی مناطق محروم می‌کند.
احمدرضا حجتی پزشک جهادگر که درحال حاضر به عنوان دستیار تخصصی جراحی مغز و اعصاب در بیمارستان امام خمینی(ره) وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت می‌کند در پایان یادآور شد: اگر در مواقع بحرانی به صورت تخصصی برنامه‌ریزی شود علاوه بر کمک‌های مردمی، باید مسئولان هم به صورت علمی برای مشکلات راه حل ارائه دهند؛ با این روش بسیاری از مشکلات و آسیب‌های ناشی از آن از جمله فقر مهار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)