• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۷۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
سیاسی » مجلس
تاکيد قالیباف در نطق پیش از دستور؛

مهار گرانی و تورم مورد توجه مسئولان اجرایی قرار گیرد

رئیس مجلس شورای اسلامی : وضعیت گرانی کالا‌های اساسی، مهار تورم، معیشت و رفاه مردم مورد توجه مسئولان اجرایی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز (یکشنبه) در نطق پیش از دستور خود، گفت: فرا رسیدن سالروز ولادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) را به تمامی مردم عزیز ایران و عموم محبان و شیعیان آن حضرت در سراسر جهان، تبریک و تهنیت می‌گویم.

پرهیز از رفتار‌های نمایشی، مسئولیت تکلیفی برای عموم مسئولان کشور
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام، مجموعه‌ای از تذکر‌های اخلاقی عمیق و توصیه‌های کاری دقیقی بود که راه عبور از مسیر پرپیچ و خم کارآمدی نظام را نشان می‌دهد.
وی ادامه داد: در نظر داشتن رضای الهی در کارها، پرهیز از رفتار‌های نمایشی، دوری از غرور و انفعال و مغتنم شمردن فرصت، مسئولیت تکلیفی برای عموم مسئولان کشور محسوب می‌شود، اما نمایندگان محترم مجلس این رهنمود‌ها را باید به طور ویژه نصب العین قرار دهند چرا که در بسیاری از مناطق کشور، نمایندگان در نظر مردم نزدیک‌ترین نمونه از مسئولان کشوری هستند و کار درست و غلط یک نماینده نقشی مؤثر در اعتماد مردم به کلیت نظام خواهد داشت.

باید مدل برنامه نویسی برنامه هفتم متحول شود
رئیس قوه مقننه گفت: علاوه بر این، رهبر معظم انقلاب توصیه کاری مهمی نیز در این دیدار بیان کردند که بخش‌هایی که مربوط به مجلس است حتما مورد توجه همه نمایندگان قرار خواهد گرفت، اما در این بین با توجه به اهمیت زیاد برنامه هفتم توسعه، ضروری است توضیح داده شود که مجلس یازدهم معتقد است با تعیین پیشران اصلی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی باید مدل برنامه نویسی برنامه هفتم متحول شود تا به جای کلی گویی و تصویب مجموعه‌ای از احکام آرمانی غیرقابل دستیابی، برنامه‌ای عملیاتی را تصویب کنیم که همه ظرفیت‌های کشور را بر اولویت‌های مشخص، هماهنگ و هم افزا کند.
قالیباف افزود: در همین راستا از سال گذشته بحث‌های کارشناسی در کمیسیون‌های مجلس و مرکز پژوهش‌ها صورت گرفته و مجلس آماده است هماهنگ و هم افزا با دولت در اسرع وقت این برنامه را به تصویب برساند.
وی ادامه داد: ان شاءالله با عمل به توصیه‌های اخلاقی، شخصی و اجتماعی رهبر معظم انقلاب و توصیه‌های کاری ایشان بتوانیم بیش از پیش در ایفای وظیفه مسئولیت خود در پیشگاه مردم سربلند باشیم.

وضعیت گرانی‌ها و معیشت و رفاه مردم مورد توجه مسئولان اجرایی باشد
رئیس مجلس همچنین گفت: نکته بسیار مهمی که باید مورد توجه مسئولان اجرایی قرار گیرد، وضعیت گرانی‌ها مخصوصا اقلام اصلی، معیشت و رفاه مردم است. درست است که ریشه گرانی‌ها در تورم ناشی از عملکرد دولت‌های پیشین بوده، اما این مسأله وظیفه دستگاه‌های مربوطه را در کنترل قیمت‌ها نفی نمی‌کند و امیدوارم تلاش‌های شبانه روزی آن‌ها در مهار زدن بر افسار گرانی‌ها هرچه زودتر به نتیجه برسد و نگرانی‌های مردم در تأمین معیشت برطرف شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آتش خشم تاریخی مسلمانان در انتظار صهیونیست هاست
قالیباف ضمن محکوم کردن اقدام صهیونیست‌ها در کشتار فلسطینیان و هتک حرمت مسجدالاقصی تاکید کرد: کشتار هدفمند مردم مظلوم فلسطین به دست جنایتکاران صهیونیست و هتک حرمت مسجدالاقصی بیانگر ترس روزافزون رژیم اشغالگر صهیونیستی از مقاومت شجاعانه مردم فلسطین است. به اشغالگران هشدار می‌دهیم که آتش خشم تاریخی مسلمانان از هر زمانی شعله ورتر شده و مجازاتی سخت و در هم کوبنده در انتظار آن‌ها است.

ناقوس مرگ اشغالگران و متجاوزان به صدا درآمده است
وی با بیان اینکه خون شهید، راه حق را آشکار، مجاهدان فی سبیل الله را مصمم و صف منافقان را از مؤمنان جدا می‌کند، گفت: فلسطین بیدارتر از همیشه است و ناقوس مرگ اشغالگران و متجاوزان به صدا درآمده است. جوانان مسلمان به خصوص جوانان مجاهد فلسطینی به لطف خداوند، انتقام برادران و خواهران خود را از صهیونیست‌های آدم کش و غاصب خواهند گرفت و جمهوری اسلامی ایران تا دستیابی به هدف نهایی و با تمام قوا، پشتیبان انتفاضه نوین مردم عزتمند و شجاع فلسطین خواهد بود و جبهه متحد و مقتدر مقاومت در سراسر جهان، نقشه‌های دشمن صهیونیست را نقش بر آب خواهد کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس مجلس همچنین گفت: دولت‌های کشور‌های مسلمان در ماه مبارک رمضان باید هم صدا با ملت‌های بیدار و غیور خود، جنایت‌های رژیم اشغالگر و رو به زوال صهیونیستی را محکوم کنند، بدون شک دولت‌هایی که در برابر قتل فلسطینیان سکوت کرده اند، در نظر مسلمانان همدست جنایتکاران هستند.
قالیباف تاکید کرد: هر کسی که امروز در عمل پشتیبان مردم فلسطین نباشد و برای قطع ید جنایتکاران صهیونیست اقدامی نکند، به محاربه با خدا برخاسته است و هرچند روزه بگیرد و نماز بگذارد، همانا که جز این نیست که خداوند از دوستی ورزیدن با کسانی که با شما در دین جنگیده اند و از سرزمین خود بیرونتان رانده اند و یا در بیرون راندنتان همدستی کرده اند، شما را باز دارد و هرکه با آن‌ها دوستی ورزد از ستمکاران خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تحول گردشگری با محوریت روایت فرهنگی و اقتصاد در کیش
دانش آموزان برخی مدارس قم کتاب درسی ندارند
حمله تند ترامپ به نتایج انتخابات محلی و مطرح کردن دوباره تقلب گسترده
پیگیری مطالبات مردمی با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی
پایان برداشت بی‌رویه آب با انسداد چاه‌های غیرمجاز
اقتدار کشور، سدراه تهدیدها و جنگ
تجلیل از جهاد گران بسیجی گیلان
بررسی طرح‌های شهرسازی مشهد با تأکید بر حفظ طرح جامع مشهد
برگزاری دوره آموزشی فوتبال در سامان
پزشکی قانونی تکیه گاه اعتماد مردم است
اهدای سه دستگاه دیالیز به مرکز آموزشی درمانی رازی رشت
فریاد آزادی‌خواهی مردم لرستان در یوم الله ۱۳ آبان
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در سرخه
هدف از دفاع مقدس ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
توسعه زیست‌بوم فناوری بر پایه نوآوری ضروری است
تمام تهدیدات فرهنگی با رفع شلختگی مدیریتی و رویکرد قرارگاهی قابل حل است
خبری خوش برای متقاضیان گیلانی سرزمین وحی
بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای رسیدن به موفقیت و حفظ نظام جمهوری اسلامی
روزی که واژه‌ها از نمایش حضور و همبستگی مردم، به وجد آمدند
آغاز طرح توزیع شیر در مدارس ابتدایی دولتی زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)