• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۱۵۶۵
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
دریادار تنگسیری به مناسبت روز ملی خلیج فارس مطرح کرد:‌

برگزاری «اردوهای راهیان نور دریایی»‌ خلیج فارس

فرمانده نیروی دریایی سپاه به مناسبت روز ملی خلیج فارس اعلام کرد: برای آشنایی جوانان با دریا و قابلیت هایی که در عرصه خلیج فارس و جزایر وجود دارد، اردوهای راهیان نور دریایی را برگزار می کنیم.

خلیج فارس تا ابدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سردار دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در گفتگویی به مناسبت روز ملی «خلیج فارس» گفت: نام «خلیج‌فارس» در قدیم الایام با نام‌های مختلف «سینوس پارتیکوس» ، «پرشین گلف» ، «بحرالفارسی» ، استفاده می شده و اینها نام هایی بوده که به «خلیج فارس» می گفتند و از قدیم الایام، امکان حضور بیگانگان در این منطقه بوده و شما اگر تاریخ را ورق بزنید در سال ۱۵۰۸ میلادی که پرتغالی‌ها به خلیج‌فارس آمدند و ابتدا به جاسک رفتند و بعد به بندرعباس آمدند (که در قدیم نامش «گمبرون» بوده) و از «گمبرون» به جزیره «جرون» که همان جزیره هرمز است آنجا مستقر شدند و قلعه ای در آنجا ساختند که ساخت آن قلعه سی و پنج سال طول کشیده و بعد قلعه دوم که در جزیره لارک و بعد قلعه سوم که در جزیره قشم بود ساختند ، در واقع با ساخت این سه قلعه یک مثلث امنیتی و حفاظتی را برای خود تشکیل می‌دادند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: با این فرض ، پرتغالی ها در خلیج فارس حضور پیدا می‌کنند و ۱۱۷ سال در این منطقه حساس باقی می مانند در آن زمان نه نفت بوده و نه گاز ، سپس در سال ۱۶۲۲ میلادی امامقلی خان، در زمان شاه‌عباس صفوی این منطقه را از پرتغالی‌ها پس می گیرد و انگلیسی‌ها در این منطقه حضور می یابند .
وی ادامه داد : انگلیسی ها از قرن ۱۶ تا ۱۹ میلادی در این منطقه می مانند و بعد از آنها امریکایی ها برای چپاول نفت این منطقه به این‌ جا آمدند.
دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری ابراز داشت : حضور بیگانگان در این منطقه نشان از اهمیت و حساسیت بالای منطقه مهم خلیج فارس است ، امروز خلیج فارس یک منطقه بسیار حساس و دارای انرژی بسیار بالا گاز،نفت و صنعت ماهی گیری است.
سردار تنگسیری با مهم دانستن صنعت گردشگری ، توریسم و رونق اقتصاد دریا پایه با توجه به جزایر متعدد در این منطقه افزود : ثبات امنیت ، جزایر و سواحل زیبا ، منابع عظیم انرژی ، فراوانی و تنوع صید آبزیان می تواند بهره وری بالا و اقتصاد دریا پایه را رونق فوق العاده ای ببخشد و به همین خاطر این منطقه همیشه مهم و حساس بوده است ، ما ۱۹ جزیره ی مهم در عمق آب های خلیج فارس داریم که جزو جزایر راهبردی ما هستند و حضور بیگانگان در این منطقه نشان دهنده ی اهمیت همین موضوع است .
سردار تنگسیری با ایرانی دانستن این منطقه گفت: خلیج فارس از قدیم خلیج فارس بوده چون کل این منطقه به دست ایرانیان بوده اما الان هم اعتقاد داریم بر اینکه نام این منطقه «خلیج فارس» است و الآن در حاشیه ی جنوبی خلیج فارس ، کشور های عربی هستند و ایران اسلامی که ۱۳۵۷ کیلومتر مرز آبی دارد در این منطقه حساس حضور دارند.
دریادار تنگسیری گفت: ما معتقدیم که کشورهای منطقه می‌توانند امنیت این منطقه حساس را برقرار کنند و اصلا نیازی به حضور کشور های بیگانه نیست و بارها پیام صلح و دوستی را به همسایگان جنوبی اعلام نمودیم که قادر هستیم امنیت این منطقه را برقرار بکنیم و حضور بیگانگان در این منطقه اصلا توجیهی ندارد و قطعا حضور آنان موجب نا امنی است .پس متوسل شدن به دشمنان اسلام و ملت‌ها در این منطقه مثل رژیم صهیونیستی کودک کش و آوردن اینها به این منطقه ، پیام خوبی را منتقل نمی کند . بنابراین درست نیست همسایه هایی که دارند در این منطقه زندگی می کنند دشمنی ، فتنه انگیزی و نفاق را در این منطقه بگمارند و مستقر نمایند لذا ما اعلام کردیم که کشور های این منطقه قادر هستند امنیت آن را برقرار نمایند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: امریکایی ها و کشور های فرامنطقه‌ای در این منطقه جایگاهی ندارند رژیم اشغالگران قدس قطعا در این منطقه جایگاهی نخواهد داشت و ما تا یک حدی می توانیم تحمل کنیم و اگر صبر ما تمام شود قطعا آن موقع ما هشدار جدی می‌دهیم به هر کس و هر کشوری که تلاش کند برای منافع ما در خلیج‌فارس مشکلی ایجاد بکند پاسخ ما قاطع و پشیمان کننده خواهد بود .
سردار تنگسیری افزود : امروز نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس کاملاً سیادت و حضور دارد از تنگه هرمز تا شمال خلیج فارس در حیطه مسئولیتی این نیرو است و بصورت شبانه‌روزی حضور فعال و مؤثر داریم و با اشراف کامل اطلاعاتی، تمام حرکات و تحرکات بیگانگان را در منطقه رصد می کنیم و تا کنون اجازه نداده ایم و نخواهیم داد که در آبهای جمهوری اسلامی،آبهای سرزمینی و حتی آب هایی که تحت نظارت ما هستند مثل فلات قاره، نیروهای بیگانه حضور پیدا بکنند .
دریادار تنگسیری ادامه داد : نیروی دریایی سپاه از سال۹۲ راهیان نور دریایی را برای آشنایی مردم عزیزمان بخصوص جوانان رشید مملکت اسلامی مان با دریا و قابلیت هایی که در عرصه خلیج فارس و جزایر وجود دارد راه اندازی نمود و انشاءالله این راه ادامه دارد و ما درخواست می کنیم جوانان عزیز ما بیآیند و با این جزایر و ظرفیت های عظیم در خلیج فارس و این منطقه راهبردی بیشتر آشنا بشوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)