• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۷۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی سد چرخش ویروس کرونا

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: هنوز ویروس کرونا در چرخش است و برای پیشگیری از گردش کرونا و ابتلا به آن، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی همچنان توصیه می‌شود.

رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی سد چرخش ویروس کرونابه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس شیراوژن در برنامه «سلام صبح بخیر» شبکه سه سیما با تاکید بر اینکه آمار پایین فوت و ابتلا به کرونا به معنای پایان این بیماری نیست، افزود: هنوز هم هستند کسانی که به این ویروس هر چند خفیف مبتلا می‌شوند و اصلاً شناسایی نمی‌شوند، اما باید توجه داشت ویروس در جامعه وجود دارد و ممکن است ما آن چرخه انتقال را تکمیل کنیم و بیماری به فردی برسد که سیستم ایمنی ضعیف دارد و دچار مشکلات جدی بشود، بنابراین باید شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنیم تا این ویروس در سطح جامعه نچرخد.

وی درباره روند کم شدن آمار ابتلا و مرگ و میر کرونا ادامه داد: با پشتوانه رهبر انقلاب، تلاش مسئولان دولت سیزدهم و اعتماد مردم به نظام سلامت این موفقیت را به دست آوردیم که در مدت زمان شش ماه توانستیم حدود ۱۵۰ میلیون نوبت واکسیناسیون انجام دهیم.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اهمیت تزریق واکسن در کاهش عوارض ابتلا به کرونا گفت: بیشتر افرادی که بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می‌دهند یا اصلاً واکسن نزدند یا واکسیناسیون شان را ناقص انجام داده اند، یعنی یک یا دو نوبت زده اند و نوبت بعدی واکسن را دریافت نکرده اند، یا کسانی بودند که بیماری‌های نقص ایمنی یا زمینه‌ای داشتند یا سن شان بالا بوده است.

شیراوژن با تاکید بر تکمیل واکسیناسیون افزود: ۱۴ میلیون نفر نوبت اول واکسن را دریافت نکرده اند، ۷ میلیون نفر نوبت اول را زده‌اند، برای نوبت دوم باید مراجعه کنند و برخی نیز که نوبت سوم را نزده اند، زیرا فکر می‌کنند، اکنون شرایط بهتری داریم و لازم نیست نوبت سوم را بزنند، خواهش ما این است که برای افزایش سطح ایمنی جامعه، واکسیناسیون را کامل کنند، زیرا اگر این سطح ایمنی ُافت کند، احتمال گسترش بیماری افزایش پیدا می‌کند و ممکن است که موج‌های بیماری را با شرایط بدحال کننده‌ای داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه هر چه به ماه‌های شهریور و مهر و فصل پاییز نزدیکتر شویم، احتمال گسترش بیماری بیشتر می‌شود، ادامه داد: اکنون فرصت خوبی برای تزریق واکسن است، زیرا اگر نوبت سوم تزریق واکسن را داشته باشیم، تا ۶ ماه خیال مان راحت می‌شود که سطح ایمنی نسبتاً خوبی خواهیم داشت.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: افراد بالای ۶۰ سال و افرادی که بیماری‌های خاص یا بیماری‌های زمینه‌ای دارند، حتما برای دریافت نوبت بعدی واکسن مراجعه کنند، افرادی که نوبت سوم را تزریق نکرده‌اند و به خصوص کودکان ۵ تا ۱۱ سال که درصد زیادی از این گروه سنی، واکسن تزریق نکرده‌اند، حتماً برای تکمیل واکسیناسیون مراجعه کنند.

شیراوژن درباره وضع آخرین سویه‌های کرونا در کشور و بیماری گوارشی که در گردش است، افزود: بر مبنای آنچه که رسماً در آزمایشگاه‌های کشور به ثبت رسیده، آخرین سویه‌هایی که داریم همان اُمیکرون است که غالب است و سویه جدیدی نداریم، علائم گوارشی نیز تظاهرات بالینی بیماری است که همان اُمیکرون است.

وی ادامه داد: هم اکنون در دنیا نیز سویه جدیدی که نگران کننده باشد، نداریم.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره احتمال بروز سویه جدید گفت: این احتمال زیاد است، زیرا درصد زیادی از مردم دنیا واکسن نزده‌اند و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به خصوص در کشور‌های دیگر خیلی کم است که باعث می‌شود چرخه انتقال بیماری به سرعت ایجاد شود و احتمال اینکه سویه‌های جدید ایجاد شود وجود دارد، اما اکنون جای نگرانی وجود ندارد، امیدواریم که با سطح ایمنی خوب در برابر سویه‌های جدید، آن مقاومتی که در بدن مردم ماست، یک فضای ایمنی خوبی را در جامعه ایجاد کند و ابتلای خفیف‌تر و سبک تری داشته باشیم.

شیراوژن درباره اینکه اگر فردی می‌خواهد نوبت چهارم واکسن را تزریق کند و نوبت‌های قبلی را واکسن دیگری زده است که اکنون در مراکز واکسیناسیون نیست، افزود: مهم پلتفرم واکسن است که مشابه هم باشد در مراکز واکسیناسیون با توجه به واکسنی که قبلا تزریق شده است، راهنمایی برای نوع واکسنی که باید تزریق کنند به مراجعه کنندگان ارائه می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
اصفهان میزبان دانه‌های سفید برف می‌شود
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
صدور گواهی حصر وراثت از ثبت احوال در استان سمنان
غیر حضوری شدن برخی مدارس در استان سمنان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۳ آذر ۱۴۰۴
سطح عمومی قیمت ها در لرستان کمتر از میانگین کشوری
ورزشی با قدمتی ۱۰۰ ساله در دنیا
دعوت ورزشکاران هوراندی به تیم ملی سرکل کبدی
تظاهرات صد‌ها فرانسوی در اعتراض به سیاست‌های دونالد ترامپ
حمایت از بانوان کارآفرین اولویت‌ وزارت جهاد کشاورزی
آمادگی ۱۵۰ مسجد لرستان برای میزبانی معتکفان
راهیابی نمایش خیابانی چهارمحال و بختیاری به جشنواره تئاتر
مهر و موم تعدادی واحد صنفی متخلف در آبادان
موفقیت فست فودهاي بومی مالزی در حذف برند‌های حامی رژیم صهیونی
حمایت از طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های دانش بنیان اولویت دولت
حماس: رژیم صهیونیستی مسئول پیامد‌های نقض آتش بس است
هفته بارانی در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
هشدار دیوان محاسبات کشور درباره افزایش زمان ترخیص کالا در گمرکات ایران
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)