• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۶۸۲۱
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی

پیشرفت علمی نیرو های مسلح چشمگیر است

رئیس قوه قضائیه گفت: پیشرفت علمی و به روز رسانی تجهیزات و آموزش در نیروهای مسلح در حد عالی و چشمگیر است.

پیشرفت علمی نیرو های مسلح ، چشمگیر استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در بازدید حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای که با حضور فرمانده کل ارتش انجام شد، بخش‌هایی از آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران شامل قدرت پهپادی، اشراف اطلاعاتی، خودکفایی، آمادگی‌های عملیاتی و حضور مقتدرانه ارتش جمهوری اسلامی ایران در مرز‌های زمینی، هوایی، دریایی و آب‌های بین‌المللی به صورت ویدیو کنفرانسی از نقاط مختلف کشور و کلیپ مستند به رئیس قوه قضائیه ارائه شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای،رئیس قوه قضائیه در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش در سخنانی در جمع فرماندهان عالی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: فرماندهی نیروهای مسلح و‌ مرزبانان در صدر اسلام بر عهده محبوب‌ترین مخلوق الهی و بالاترین شخصیت نزد پروردگار متعال یعنی پیامبر عظیم‌الشأن اسلام (ص) و پس از ایشان بر عهده حضرت امیرالمومنین علی (ع) بود که همین افتخارات برای نیروهای مسلح کافی است.

وی  با اشاره به فرماندهی مقام معظم رهبری بر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: امروز مقام معظم رهبری، ولی‌امر و‌ بالاترین شخصیت از لحاظ جایگاه حقوقی و شخصیتی، عهده‌دار مسئولیت فرماندهی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است که حقیقتا افتخار بزرگی برای نیروهای مسلح محسوب می‌شود.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به وظایف و مسئولیت‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که در قانون اساسی آمده است، گفت: «حفظ استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی»، «دفع هرگونه تجاوز و‌ شرارت از کشور»، «پیشرفت و‌ تعالی در پرورش و تربیت نیروی انسانی در تراز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران» و همچنین «پیشرفت علمی و‌ بروز‌ رساندن تجهیزات و آموز‌ش‌ها در‌ حد عالی»، از جمله وظایف نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است و بدون مبالغه می‌گویم که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در انجام وظایف خود طی بیش از ۴ دهه گذشته از همه نهادها موفق‌تر عمل کرده‌ است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای با بیان اینکه بسیاری از شهیدان، امرا، فرماندهان، شخصیت‌ها ، دستاوردها و توانمندی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران ناشناخته مانده است، بر معرفی و تبیین این موارد برای آحاد مردم تاکید کرد و اظهار داشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران و به طور کلی نیروهای مسلح ما در مقطع پس از پیروزی انقلاب اسلامی دستاوردهای شگرفی را به دست آوردند لذا ضروری است این دستاوردها و توانمندی‌ها تا آنجایی که به لحاظ طبقه‌بندی مسائل امکان دارد، معرفی و تبیین شوند.

وی با اشاره به دستاوردهای دفاعی و نظامی نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف از جمله حوزه پهپادی تصریح کرد: امروز دشمنان ما، استکبار جهانی و در رأس آنها آمریکا نمی‌توانند به امنیت و استقلال و تمامیت ارضی ما نگاه چپ داشته باشد و این امر بواسطه مجاهدت‌های نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی است.

رئیس قوه قضاییه افزود: نیروهای مسلح و ارتش ما وقتی تنها یک بخش کوچک از قدرت و توانمندی دفاعی و نظامی خود در حوزه پهپادی را معرفی و رونمایی می‌کند، دشمنان ما از تعجب انگشت به دهان می‌شوند و به فکر فرومی‌روند که علی‌رغم همه عداوت‌ها و تنگناها و مضایقی که طی 43 سال ایجاد کردند، چگونه این پیشرفت‌های شگرف برای تأمین و ارتقاء سطح امنیت و آرامش مردم ایران اسلامی توسط نیروهای مسلح و ارتش حاصل شده است.

وی با اشاره به ابتکارات ، خلاقیت‌ها و به کارگیری دانش و فناوری در حوزه‌های مختلف تجهیزاتی و راهبردی در سطوح و بخش‌های مختلف ارتش جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: ضروری است این محصولات و دستاوردهایی که حاصل نبوغ، خلاقیت، دانش‌افزایی و قدرت ارتش جمهوری اسلامی است تا آنجایی که ملاحظات مربوطه اقتضا می‌کند، برای عموم مردم در جامعه تبیین و معرفی شوند؛ چرا که این امر نقش و تأثیر بسزایی در افزایش روحیه و امید مردم و بویژه نسل جوان ما دارد.

محسنی اژه ای ادامه داد: دستاوردها و توانمندی‌هایی که نیروهای مسلح ما و ارتش ما طی سالیان اخیر به دست آورده‌اند علی‌رغم مشکلات و موانع فراوانی بوده که بر سر راه این نیروهای جان برکف وجود داشته است؛ دشمنان و شیطان‌صفتان به زعم خود تلاش کردند تا با ایجاد محاصره اقتصادی و تجهیزاتی از ورود مواد اولیه ادوات نظامی و دفاعی به کشور ما جلوگیری کنند اما جوانان و دانشمندان ما بویژه در بخش دفاعی در بسیاری از حوزه‌های مرتبط با تجهیزات و ادوات به خودکفایی نایل آمدند و دستاوردهای شگرفی را در این حوزه برای ارتقاء امنیت مردم کسب کردند.

وی یکی از مصادیق جهاد تبیین که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است را معرفی و بیان دستاوردها و توانمندی‌های شگرف نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی دانست و گفت : امروز عزت، استقلال، اقتدار و بازدارندگی دفاعی و نظامی کشور ما و حفظ انسجام و تمامیت ارضی ما مرهون اقدامات و مجاهدت‌های نیروهای مسلح و فرماندهان و افسران و کارکنان ارتش تحت فرماندهی فرماندهی معظم کل قوا است.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به تقدیم بیش از ۴۸ هزار شهید و بیش از ۲۰۰ هزار جانباز از سوی ارتش به انقلاب و کشور، تصریح کرد: باید برای  معرفی و شناساندن این شهیدان والامقام و این جانبازان و شهیدان زنده که عزت و اقتدار و استقلال کشور مرهون مجاهدت‌های آنان است، اقدامات و تلاش‌های بیشتری صورت گیرد.

وی به خدماتی که نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی در مواقع بحرانی و در زمان وقوع بلایای طبیعی به مردم در گوشه و کنار ایران اسلامی ارائه می‌دهند اشاره کرد و از حضور سریع و به موقع نیروهای ارتش برای یاری‌رسانی به مردم در هنگام وقوع حوادث و بلایای طبیعی، تقدیر به عمل آورد.

رئیس قوه قضاییه خطاب به فرماندهان و دست‌اندرکاران ارتش گفت: مسائل پیچیده مربوط به حوزه کاری خود که به قوه قضاییه مرتبط می‌شود و یا دستگاه قضایی می‌تواند برای حل و رفع آن‌ها کمک و یاری کند را به ما منتقل کنید و ما برای ورود به این قبیل موضوعات و مساعدت در جهت حل آنها آمادگی داریم
در این بازدید امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در سخنانی با خیر مقدم به رئیس قوه قضاییه، مهمترین راهبرد‌های ارتش در ارتقای اقتدار ملی را تشریح کرد.
همچنین امیر سرتیپ حسین ولیوند، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گزارشی از مهمترین فعالیت‌های نقش‌آفرین و تعیین کننده این دانشگاه در دوران هشت سال دفاع مقدس و پس از آن و رفع نیاز‌های آموزشی ارتش و نیرو‌های مسلح را متناسب با تهدیدات روز ارائه کرد.
در این برنامه، فرماندهان نیرو‌های زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ارتش بصورت ویدیو کنفرانس و برخط، بخشی از اقدامات راهبردی، عملیاتی، خودکفایی و آموزشی را ارائه کردند.
بازدید از مرکز بازی جنگ دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش از دیگر برنامه‌های حجت الاسلام اژه‌ای در ارتش بود.
بر اساس این گزارش، حجت‌الاسلام و المسلمین اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه و امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در ابتدای ورود به دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.
فرزندان شهید سرهنگ ابوالفضل محقق نژاد، از شهدای مدافع سلامت ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز با ذکر دلنوشته‌ای به حجت‌الاسلام و المسلمین اژه‌ای خوشامد گفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم آغاز سالتحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور اردبیل
خروش استکبار ستیزی دانش آموزان در بجنورد
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
راهپیمایی پر شور ۱۳ آبان مردم گرگان
حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان تهران در روز استکبارستیزی
جذب نیروی انسانی در سازمان تأمین اجتماعی از طریق آزمون استخدامی
روایت حضور هرمزگانی‌ها در راهپیمایی ۱۳ آبان
نصب وسایل گازسوز در حمام ممنوع
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد گیلان شد
خروش دانش آموزان خراسان جنوبی علیه استکبار
پروانه ساختمان مغازه‌های نیازمند بازسازی در اردبیل رایگان شد
رفع تصرف نزدیک به ۲۹ هکتار اراضی ملی در آذربایجان‌غربی
راهیابی مربی چهارمحال و بختیاری به مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی
 آغاز راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در قزوین
نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در مدارس زنجان
پاییز رنگارنگ در کالپوش
وزارت نفت برای ارتقای استاندارد و کیفیت سوخت اقدام کند
۱۳ آبان؛ بازخوانی حقیقت حقوق بشر و استمرار راه استکبارستیزی
راه‌اندازی دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی «الایزا» در شیراز
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)