• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۹۴۵۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۶
اردبیل » علمی فرهنگی

فیلمسازان ۱۳ شهر در اردبیل اردو زدند

سومین اردوی فیلمسازی انجمن سینمای جوان استان اردبیل با حضور ۱۵ هنرمند برجسته کشوری از ۱۳ شهر مختلف آغاز شد.

فیلمسازان ۱۳ شهر در اردبیل اردو زدندبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل رئیس انجمن سینمای جوان استان اردبیل گفت: سومین اردوی انجمن سینمای جوان ایران به همت مسئولان استانی و همکاری فرهنگ و ارشاد اسلامی تا ۱۷ دی ماه در اردبیل برگزار می‌شود.
میردولت موسوی تصریح کرد: این اردو به دنبال یک فراخوان کشوری برگزار می‌شود تا تعدادی از هنرجویان و فیلمسازان که کار تخصصی در حوزه تولید فیلم دارند، بتوانند در یک هفته ایده‌های خود را تبدیل به فیلم کنند.
وی از حضور ۱۵ هنرمند برجسته کشوری از ۱۳ شهر مختلف در قالب این اردو خبر داد و گفت: سه استاد برجسته کشوری نیز که در ساخت فیلم کوتاه و بلند فعالیت مناسبی داشتند، به این اردو دعوت شدند تا در قالب گروه‌های ۶ نفره شامل یک استاد و پنج فیلمساز، روی ایده‌ها کار کرده و تولید آثار را داشته باشند.
رئیس انجمن سینمای جوان استان اردبیل افزود: از فردا در دانشکده مدیریت صنعتی استان اردبیل کلاس‌های تئوری و عملیاتی برگزار می‌شود و در ۲ روز اول شرکت‌کنندگان ایده‌ها را به فیلمنامه تبدیل می‌کنند تا در ۲، سه روز باقیمانده نیز فیلمنامه به مرحله تولید آثار و فیلمبرداری برسد و در نهایت سه فیلم در شهر اردبیل و روستا‌های آن به مرحله فیلمبرداری خواهد رسید.
موسوی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: بعد از مونتاژ، صداگذاری و تولید موسیقی در آئین اختتامیه که در ۱۶ دی ماه در فرهنگسرای بانوان خواهد بود، از سه فیلم تولید شده رونمایی خواهد شد.
وی اضافه کرد: برای شرکت‌کنندگان در این اردو گواهینامه آموزشی و مهارتی نیز صادر خواهد شد تا آن‌ها بتوانند از مزایای این گواهینامه استفاده کنند.
فیلمسازان ۱۳ شهر در اردبیل اردو زدندموسوی بیان کرد: این اردو برای فیلمسازان و هنرجویان ما فرصتی استثنایی به وجود آورده تا در مراحل مختلف در جریان کار قرار گرفته و همراه با مدیر تولید، فیلمبردار، صداگذار، دستیاران و سایر گروه‌ها بتوانند از تجربیات آن‌ها استفاده کنند.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: ۲۵ نفر از هنرجویان استان اردبیل در این اردو حضور دارند تا در کنار بهره‌مندی از آثار تولید شده، در فرآیند کار تخصصی تولید فیلم قرار گرفته و تجربه ارزشمند برای خود به دست آورند.
موسوی تصریح کرد: در هر گروه یک استاد ممتاز کشوری بر روند کار نظارت خواهد کرد تا از ایده تا عمل و از صفر تا ۱۰۰ پروژه شامل فیلمنامه، صداگذاری، تیتراژ، موسیقی و تولید نهایی اثر کار‌ها به شکل مطلوب و مناسب به پیش برود.
رئیس انجمن سینمای جوان استان اردبیل گفت: امسال سینمای جوان استان اردبیل سال پرباری را سپری کرد به طوری که هفته فیلم و عکس جشنواره مهر سینمای ایران و نمایشگاه عکس محرم را برپا کردیم و در سه ماه پایانی سال نیز در پارس‌آباد دوره فیلمسازی و اردویی شبیه به این برنامه برگزار کرده و دوره فیلمنامه‌نویسی را در مشگین‌شهر برگزار خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش عیار چغندر تولیدی به بیش از ۱۷ درصد در چهارمحال و بختیاری
بستری شدن بیماران با علائم کووید و آنفولانزا در سمنان
صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا برای استان تهران
پیروزی های کشور نشان قدرت و اراده ملت ایران است
اختصاص ۸۴ هزار میلیارد ریال برای جاده‌های بین مزارع
وزنه برداری جام فجر؛ مدال نقره و برنز دسته ۹۴ کیلوگرم برای ایران
کاروان سلامت در شهر سورمق شهرستان آباده
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های صنعتی
نمایش ظرفیت ها
اعتماد به آمریکا بزرگ‌ترین خطای راهبردی است
فینال فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰»؛ امشب 
شناور راهبردی کردستان در خلیج فارس به آب انداخته شد
اطلاعیه قطع آب برخی سایت‌های شهرک پیامبر اعظم شهر بندرعباس
تاکید امام جمعه خوی بر عزت ملی اقتدار نظامی و پیشرفت علمی ایران
امام جمعه مهاباد: اطاعت از فرامین رهبری جامعه اسلامی را به سرمنزل مقصود می‌رساند.
بانوی همدانی صاحب نشان برنز دو صحرانوردی قهرمانی نوجوانان کشور
برخورد مرگبار موتور سیکلت و خودرو در محور مشهد-میامی
تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر تامین اقلام اساسی
گرامیداشت هفته بسیج در خوی
قبرستان نو قم به باغ مزار و پارک عمومی تبدیل می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)