• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۹۵۷۱
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

کاهش هزینه‌های درمان با تقویت بیمه‌ها

وزیر بهداشت از افتتاح همزمان ۷۰طرح سلامت سراسر کشور با استفاده از ویدئو کنفرانس در مشهد مقدس خبر داد و گفت: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت، کاهش هزینه‌های مردم در حوزه سلامت و تقویت بیمه‌ها برای پوشش هزینه‌های دارو است .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از وبدا، دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه مراسم تجلیل از به ورزان، مربیان بهورزی و مراقبان سلامت نمونه کشور که در مجتمع شهدای سلامت مشهد مقدس برگزار شد، اظهار داشت: در طرح دارویار، اعتبار ارز ترجیحی که مشکلاتی را به وجود آورده بود، به بیمه‌ها منتقل شد. به مردم توصیه می‌کنیم حتما از نسخه الکترونیک استفاده تا دارو را با استفاده از پوشش بیمه تهیه کنند؛ البته برخی افراد ممکن است بدون نسخه به داروخانه مراجعه و دارو را با قیمت بالا تهیه کنند؛ چراکه ارز عمده دارو‌ها نیمایی است. 
 
وی افزود: به داروخانه‌ها اعلام کرده ایم هر بیماری که با نسخه الکترونیک مراجعه کرد می‌تواند تا سه بار دارو‌های تجویز شده را بدون مراجعه مجدد به پزشک تهیه کند. برنامه وزارت بهداشت در حوزه دارو، تقویت بیمه‌ها برای پوشش بیشتر دارو‌های ضروری و مورد نیاز مردم است. 
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به افتتاح طرح‌های بهداشتی و درمانی جدید و نیاز به استخدام نیروی انسانی، گفت: مجوز استخدام ۲۰ هزار پرستار و پنچ هزار سایر نیرو‌های حوزه سلامت را از سازمان امور اداری و استخدامی اخذ کرده ایم و آماده برگزاری آزمون هستیم؛ البته برای پرستارانی که در دوران کرونا خدمت رسانی کرده اند، امتیاز ویژه‌ای در نظر گرفته می‌شود که این امتیاز نسبت به مدت خدمت، متفاوت است و امتیاز و آزمون، ملاک جذب پرستاران خواهد بود. 
 
دکتر عین اللهی همچنین از استخدام چهار هزار بهورز خبر داد و گفت: بهورزان از خدوم‌ترین و مردمی‌ترین نیرو‌های حوزه سلامت و نیرو‌هایی از متن مردمند که خدمات پایه بهداشتی را به مردم ارائه می‌کنند و برنامه اصلی ما نیز، تقویت ساختار شبکه بهداشت و بهورزان است. 
 
وی با اشاره به افتتاح ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی در ۷۹ مرکز درمانی در کشور، گفت: تا دو ماه آینده هفت هزار و ۷۰۰ تخت بیمارستانی به ظرفیت کشور افزوده می‌شود.
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: حدود ۱۹ هزار میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های حوزه سلامت در نظر گرفته شده و امیدواریم که برای سال آینده ۱۵ هزار میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۲ و حدود هشت هزار میلیارد تومان از محل سفر‌های استانی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام، اختصاص پیدا کند. 
 
دکتر عین اللهی تصریح کرد: حدود پنچ هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه تمام بهداشتی و درمانی در سطح کشور وجود داشت که پیشرفت‌های فیزیکی متفاوتی داشتند؛ اما اولویت ما تکمیل پروژه‌های بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی است؛ برخی از این پروژه ها، بسیار بزرگ و مگاپروژه اند به طوری که حدود یک هزار تخت بیمارستانی دارند و تا یک ماه آینده، آماده افتتاح خواهند شد. 
 
وی افزود:در مشهد مقدس که میزان تخت بیمارستانی نسبت به جمعیت و زائر پذیر بودن، ناکافی است، طرح ۵۴۰ تختخوابی در حال اجرا است که از آن حمایت می‌شود. 
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: در ایام دهه مبارک فجر، هر روز تعدادی از پروژه‌های حوزه سلامت در کشور افتتاح می‌شوند؛ در روز‌های گذشته ۷۲ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی، ۲۸ پروژه خوابگاهی و رفاهی در ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی، تعدادی پروژه بزرگ بهداشت و درمان در کردستان افتتاح شد و امروز نیز حدود ۷۰ پروژه سلامت در مشهد مقدس به بهره برداری رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۶۵ قلم لوازم خانگی فاقد مجوز در جوانرود
تاریخ فلسفه فقط فلسفه یونان نیست
اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر
چمران : درخصوص حریم دعوایی نداریم، منطقی صحبت می‌کنیم تا به نتیجه برسیم
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری خوزستان با ۲۱۰  نفر از مراجعه‌کنندگان 
ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای حضور در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی ۱۱۴ پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی لرستان
درخواست تولیت آستان قدس رضوی برای جلوی از ساخت و ساز‌های نامتناسب در مشهد
همسر شهید سرلشکر فلاحی دار فانی را وداع گفت
بازگشت به زندگی آقایی ۷۱ ساله، پس از احیا موفق توسط پرسنل اورژانس شهری جاجرم
استاندار زنجان به‌عنوان پیشرو در ساماندهی امور جوانان
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده در استان همدان
بدون اصلاحات بنیادی، دستیابی به تورم تک‌رقمی رؤیایی دست‌نیافتنی است
پایداری آب روستا‌های باوی با اجرای خط انتقال آب خام تاسیسات شهدای‌ام‌الغریب
آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال
رونمایی از سامانه استعلامات قانون الزام
گرامیداشت ایام فاطمیه در دبیرستان معارف اسلامی صدرای مهریز
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
آتش‌سوزی محدود در بخش NICU بیمارستان کودکان بندرعباس
آمار طلاق در البرز در سه سال گذشته کاهش یافته است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)