• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۳۶۱۲
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

برگزاری نشست کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان

اولین نشست کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی امروز با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی تشکیل شد.

برگزاری نشست کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، دکتر محمد اسماعیل مطلق در این نشست اظهار داشت: پس از تصویب سند ملی امنیت غذا و تغذیه در هفدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، اولین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان که یکی از برنامه‌های اولویت دار این سند ملی است، در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

وی افزود: سند ملی امنیت غذا و تغذیه، به دستور رئیس جمهور در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با تلفیق ۷ سند ملی که در دستگاه‌های اجرایی تدوین شده بود، در کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه با حضور کارشناسان خبره و اساتید دانشگاه و متخصصین در حوزه غذا و تغذیه تلفیق و در هفدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، مصوب شد.

دکتر مطلق تصریح کرد: یکی از برنامه‌های اصلی در سند ۱۰ ساله ملی امنیت غذا و تغذیه، بهبود کیفیت و سلامت نان است. دبیرخانه شورا که وظیفه هماهنگی سیاست‌های غذا و تغذیه با هدف حفظ و ارتقای سلامت مردم را بر عهده دارد، این موضوع را با جدیت در دستور کار قرار داده است.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بر اهمیت همکاری همه دستگاه‌های اجرایی از جمله وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت، سازمان ملی استاندارد، اتاق بازرگانی، صنایع آرد، اتحادیه نانوایان، مراکز تحقیقاتی، سازمان هدفمندی یارانه ها، سازمان تعزیرات و سایر دستگاه‌ها در جهت ارتقای کیفیت و سلامت نان تاکید کرد.

دکتر زهرا عبداللهی، رئیس گروه هماهنگی سیاست‌های امنیت غذا و تغذیه در دبیرخانه شورا ضمن ارائه گزارشی از چالش‌های فعلی در زنجیره گندم، آرد و نان، گفت: نان به عنوان قوت غالب و غذای اصلی مردم حداقل نیمی از انرژی و پروتئین مورد نیاز روزانه برای حفظ سلامت را تامین می‌کند و حداقل ۳۰ درصد ریزمغذی‌های کلیدی از جمله آهن، روی و ویتامین‌های گروه ب با مصرف روزانه نان تامین می‌شود بنابراین عرضه نان سالم و با کیفیت در امنیت غذایی مردم بسیار حائز اهمیت است.

در این نشست در خصوص موضوعاتی همچون اختصاص گندم مناسب و با کیفیت برای تولید نان، ساماندهی نگهداری گندم در سیلو‌ها برای تثبیت کیفیت گندم، بازنگری استاندارد سبوس آرد و کاهش میزان سبوس گیری، پایش و نظارت جدی برای استفاده از آرد مناسب در نانوایی ها، عدم استفاده از جوش شیرین، الزام استفاده از خمیر مایه در نانوایی ها، حمایت از تولیدکنندگان در زنجیره گندم، آرد و نان، استمرار و توسعه برنامه ملی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در سند مصوب و ملی امنیت غذا و تغذیه مطرح و دستگاه‌های اجرایی موظف شدند گزارش اقدامات انجام شده برای بهبود کیفیت گندم، آرد و نان را به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گزارش دهند.

در نشست کمیته فنی همچنین مصوب شد که در اسرع وقت سه کارگروه تخصصی متشکل از کارشناسان و متخصصین برای بررسی مشکلات و راهکار‌های پیشنهادی در حیطه‌های گندم، آرد و نان در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تشکیل و این موضوعات تا حصول نتیجه بطور جدی پیگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)