• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۳۶۱۲
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

برگزاری نشست کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان

اولین نشست کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی امروز با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی تشکیل شد.

برگزاری نشست کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، دکتر محمد اسماعیل مطلق در این نشست اظهار داشت: پس از تصویب سند ملی امنیت غذا و تغذیه در هفدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، اولین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان که یکی از برنامه‌های اولویت دار این سند ملی است، در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

وی افزود: سند ملی امنیت غذا و تغذیه، به دستور رئیس جمهور در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با تلفیق ۷ سند ملی که در دستگاه‌های اجرایی تدوین شده بود، در کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه با حضور کارشناسان خبره و اساتید دانشگاه و متخصصین در حوزه غذا و تغذیه تلفیق و در هفدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، مصوب شد.

دکتر مطلق تصریح کرد: یکی از برنامه‌های اصلی در سند ۱۰ ساله ملی امنیت غذا و تغذیه، بهبود کیفیت و سلامت نان است. دبیرخانه شورا که وظیفه هماهنگی سیاست‌های غذا و تغذیه با هدف حفظ و ارتقای سلامت مردم را بر عهده دارد، این موضوع را با جدیت در دستور کار قرار داده است.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بر اهمیت همکاری همه دستگاه‌های اجرایی از جمله وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت، سازمان ملی استاندارد، اتاق بازرگانی، صنایع آرد، اتحادیه نانوایان، مراکز تحقیقاتی، سازمان هدفمندی یارانه ها، سازمان تعزیرات و سایر دستگاه‌ها در جهت ارتقای کیفیت و سلامت نان تاکید کرد.

دکتر زهرا عبداللهی، رئیس گروه هماهنگی سیاست‌های امنیت غذا و تغذیه در دبیرخانه شورا ضمن ارائه گزارشی از چالش‌های فعلی در زنجیره گندم، آرد و نان، گفت: نان به عنوان قوت غالب و غذای اصلی مردم حداقل نیمی از انرژی و پروتئین مورد نیاز روزانه برای حفظ سلامت را تامین می‌کند و حداقل ۳۰ درصد ریزمغذی‌های کلیدی از جمله آهن، روی و ویتامین‌های گروه ب با مصرف روزانه نان تامین می‌شود بنابراین عرضه نان سالم و با کیفیت در امنیت غذایی مردم بسیار حائز اهمیت است.

در این نشست در خصوص موضوعاتی همچون اختصاص گندم مناسب و با کیفیت برای تولید نان، ساماندهی نگهداری گندم در سیلو‌ها برای تثبیت کیفیت گندم، بازنگری استاندارد سبوس آرد و کاهش میزان سبوس گیری، پایش و نظارت جدی برای استفاده از آرد مناسب در نانوایی ها، عدم استفاده از جوش شیرین، الزام استفاده از خمیر مایه در نانوایی ها، حمایت از تولیدکنندگان در زنجیره گندم، آرد و نان، استمرار و توسعه برنامه ملی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در سند مصوب و ملی امنیت غذا و تغذیه مطرح و دستگاه‌های اجرایی موظف شدند گزارش اقدامات انجام شده برای بهبود کیفیت گندم، آرد و نان را به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گزارش دهند.

در نشست کمیته فنی همچنین مصوب شد که در اسرع وقت سه کارگروه تخصصی متشکل از کارشناسان و متخصصین برای بررسی مشکلات و راهکار‌های پیشنهادی در حیطه‌های گندم، آرد و نان در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تشکیل و این موضوعات تا حصول نتیجه بطور جدی پیگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضبط داور‌های غیرمجاز از مغازه گیاهان دارویی در ارومیه
ثبت‌نام جشنواره امتنان از کارگران و واحدهای نمونه چهارمحال و بختیاری
باد و باران در راه لرستان
ابلاغ دستورالعمل اجرایی ماده (۱۱) قانون احکام دائمی به دستگاه‌های اجرایی
برگزاری جشن تکلیف در شهرستان زهک
دستگیری سارقان قطعات خودرو
کاهش سلطه ترامپ بر حزب جمهوری‌خواه
بانوان فرهنگی علاوه بر انتقال دانش، انسان پروری می‌کنند
تقدیر نماینده ولی فقیه در گلستان از مدیرکل و معاونان صداوسیمای گلستان
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
بررسی مصوبات شورای فرهنگی عمومی استان سمنان
عملیات موفق امداد هوایی در زنجان برای نجات بیمار سکته مغزی
اجرای طرح‌های عمرانی در ۵۵ روستای بخش تخت سلیمان تکاب با حفظ بافت تاریخی
آغاز المپیاد ورزشی در زاهدان
افتتاح سالن ورزشی ریحانه النبی گلشهر
نماینده اروپا: اسرائیل دوام نخواهد آورد
نشست بانوان مدیر استان مرکزی با استاندار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
برگزاری مراسم پایانی رویداد ایتاپ هوش مصنوعی در سلامت در اهواز
تشییع پیکر مادر شهیدان محمدی در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۱ نظر)