• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۷۷۳۸۴
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۲
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

کنترل روند تشکیل کلاس‌های دانشگاه تهران سامانه‌سپاری می‌شود

معاون آموزشی دانشگاه تهران از تغییر شیوه نظارت بر روند تشکیل کلاس‌ها در دانشگاه تهران از مهر ماه ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: نظارت بر روند تشکیل کلاس‌ها و حضور دانشجویان جزو وظایف ذاتی معاونت آموزشی است.

کنترل روند تشکیل کلاس‌های دانشگاه تهران سامانه‌سپاری می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، معاون آموزشی دانشگاه تهران از تغییر شیوه نظارت بر روند تشکیل کلاس‌ها در دانشگاه تهران از مهر ماه ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: نظارت بر روند تشکیل کلاس‌ها و حضور دانشجویان جزو وظایف ذاتی معاونت آموزشی است. نرم‌افزاری را با هدف پایش وضعیت تشکیل کلاس‌های درس، در سامانه گلستان آماده کرده‌ایم که تست‌های اولیه لازم از عملکرد آن صورت گرفته است؛ بنابراین امیدواریم کنترل کلاس‌ها از مهر ماه ۱۴۰۲ به صورت سیستمی انجام گیرد.

دکتر محمود کمره‌ای، معاون آموزشی دانشگاه تهران امروز شنبه ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۲ در دهمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران که در تالار شهید چمران دانشکدگان فنی در حال برگزاری است، افزود: به سامانه سپردن فعالیت‌ها در حوزه آموزش باعث می‌شود که سیستم چابک‌تر و سریع‌تر پیش برود و مشکلات آموزشی دانشجویان مستقیم‌تر و سریع‌تر حل شود.

معاون آموزشی دانشگاه تهران با برشمردن سامانه‌های آموزشی فعال در دانشگاه تهران، اظهار کرد: "سامانه پاد" مرتبط با ارتقا و تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی دانشگاه تهران تا نیمه تابستان راه‌اندازی می‌شود و به این ترتیب فرآیند ارتقای اعضای هیات علمی نیز سامانه‌سپاری می‌شود.

دکتر کمره‌ای در تشریح اهمیت آموزش، خاطرنشان کرد: هیچ کاری بدون آموزش انجام نمی‌شود. پژوهشگر خوب باید اول آموزش‌دیده خوبی باشد. آموزش هدفمند، پژوهش مبتنی بر آموزش و آموزش پژوهش‌محور از کلیدواژه‌های آموزش موفق در دانشگاه است.

وی با تاکید بر اینکه از منظر‌های محتوایی، شکلی و همچنین ارتباط با جامعه و صنعت نیازمند تحول در آموزش هستیم، به مسئولیت‌پذیری اجتماعی مورد توجه در شعار دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: علاوه بر اینکه نیاز به تربیت دانشجویانی داریم که برای حل مشکلات جامعه قدم بردارند، باید دانشجویانی نیز تربیت کنیم که در زمینه شکافتن مرز‌های علمی نقش‌آفرین باشند.

معاون آموزشی دانشگاه تهران با اشاره به برنامه وزارت علوم برای آموزش مهارتی، کاربردی و حرفه‌ای، از تشکیل شورای سیاستگذاری تحول و نوآوری آموزشی در دانشگاه تهران خبر داد و تاکید کرد: تعامل و رفت‌وآمد دانشجویان و اساتید با صنعت و محیط واقعی کسب‌وکار باعث می‌شود نیاز‌های صنعت و جامعه را بهتر بشناسیم و دانشجویان به سمت حل آن‌ها هدایت شوند. همچنین تا ۱۵ واحد درسی هر از یک رشته‌ها می‌تواند به صورت واحد کارورزی اجرا شود.

وی به اقدامات دانشگاه تهران برای بازنگری برنامه‌های درسی اشاره کرد و گفت: برای اینکه بخواهیم موفق باشیم باید برنامه‌هایمان به‌روز باشد، چون بر اساس برنامه‌های درسی ۱۵ تا ۲۰ سال قبل نمی‌توانیم نوآوری داشته باشیم. یکی از محور‌های تحول، تعریف دوره‌های نیازمحور و برنامه‌محور حرکت کردن است.

دکتر کمره‌ای در بخش دیگر سخنانش از انجام ارزیابی درونی واحد‌های دانشگاهی در دانشگاه تهران خبر داد و گفت: ارزیابی درونی به منظور ارزیابی برای بهبود انجام می‌گیرد و نه به قصد مچ‌گیری.

معاون دانشگاه تهران در پایان با اعلام اینکه اعطای پایه‌های تشویقی بر اساس سرآمدی آموزشی از سال ۱۴۰۲ قابل اجرا است، اعلام کرد: پیش‌نویس آیین‌نامه سرآمدی آموزشی را تدوین کرده‌ایم و این آیین‌نامه در جلسه بعدی هیات امنای دانشگاه تهران که به زودی برگزار می‌شود، مورد بررسی قرار خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)