• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۸۳۰۶
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

آینده کشور از مسیر مدارس می‌گذرد

وزیر آموزش و پرورش گفت: به منظور تربیت مردمان قوی با هدف ایران قوی، باید آموزش را از مدارس و دانش آموزان آغاز کنیم.

آینده کشور از مسیر مدارس می‌گذردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ رضا مراد صحرایی در پایان نشست مشترک با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این نشست را سودمند ارزیابی کرد و گفت: نظام سلامت موجب افتخار جمهوری اسلامی ایران در منطقه است.
 
وی اضافه کرد: از آنجا که آینده کشور از مسیر مدارس می‌گذرد به منظور تربیت مردمان قوی با هدف ایران قوی باید آموزش را از مدارس و دانش آموزان آغاز کنیم.
 
صحرایی همکاری با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را مغتنم برشمرد و گفت: دانش آموزان به ویژه دوره ابتدایی و کودکان پیش دبستانی رویکرد اصلی این همکاری‌هاست.
 
وی با بیان اینکه این تفاهمنامه همکاری به منظور آینده بهتر کشور است ادامه داد: پیشگیری، آموزش، درمان، مراقبت تغذیه و سلامت جسمی و معنوی از جمله محورهای این همکاری است.
 
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه همکاری موجب هم افزایی بیشتر و موفقیت در عملکردها خواهد شد گفت: پیام این نشست مشترک نتیجه مضاعف همکاری بین دو وزارتخانه است.
 
صحرایی افزود: دو کارگروه از طرف دو وزارتخانه مأمور برنامه‌ریزی شدند و هر دو ماه یکبار میزان پیشرفت اجرای تفاهم‌نامه رصد و به دو وزیر گزارش خواهد شد.
 
وی گفت: تربیت پیوسته مراقبین بهداشت و رتبه‌های آموزشی آنان که از پارسال با همکاری دانشگاه فرهنگیان آغاز شده است، بر اساس این تفاهم نامه با وزارت بهداشت همکاری می‌کنیم.
 
وزیر آموزش و پرورش افزود: به منظور پیشگیری از آسیب‌های سلامت در آینده و تربیت نیروی ماهر در زمینه بهداشت، هنرستان‌های مشترکی با همکاری دو وزارتخانه دانش آموز می‌پذیرند.
 
صحرایی گفت: ۲۷ هنرستان سلامت در حوزه بهداشت فعالیت خود را آغاز کرده‌اند که  امیدواریم این تعداد افزایش یابد.
 
وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: پیشنهاد شد در تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با اولویت مناطق کمتر برخوردار یک هنرستان سلامت در کنار دانشگاه‌ها به منظور آموزش دانش آموزان در زمینه‌هایی همچون بهیاری دهان و دندان، تعمیر تجهیزات پزشکی، عینک سازی و سالمندیار ایجاد شود.
 
وی افزود: همکاری این دو وزارتخانه قدرت برنامه‌ریزی و توان اجرا و نتیجه مناسب‌تر به همراه خواهد داشت.
 
صحرایی اضافه کرد: به زودی در زمینه‌های بهداشت سلامت و تغذیه در قالب این همکاری گزارش عملکردهای این دو وزارتخانه ارائه خواهد شد.
 
وزیر آموزش و پرورش گفت: پارسال ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش آموز داشتیم که امسال نیز همین تعداد دانش آموز خواهیم داشت.
 
صحرایی اضافه کرد: اولویت اصلی این همکاری‌ها ۸ میلیون کودک پیش دبستانی در کنار ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش آموز کشور است.
 
وی گفت: نتیجه آخرین پژوهش ملی با عنوان «کاسپین ۵» که نشانگر شرایط نامناسب سلامت دهان و دندان دانش آموزان است، با همکاری وزارت بهداشت تمام بخش‌های شبکه سلامت در این زمینه با آموزش و پرورش همکاری خواهند کرد و مراقبت‌های سلامت دهان و دندان در بین دانش آموزان فراگیر می شود.
 
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مشکلات پس از کرونا گفت: با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در زمینه‌های کم تحرکی، چاقی و ورزش دانش آموزان نیز برنامه هایی اجرا خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)