• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۶۲۵۵۳
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۸
اقتصادی » صنعت
معاون صنایع عمومی وزارت صمت:

اختصاص مکان رایگان به تولیدکنندگان برای عرضه مستقیم نوشت افزار

معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: اختصاص مکان‌های رایگان به تولیدکنندگان برای عرضه مستقیم نوشت افزار داخلی موجب می‌شود این محصولات با قیمت‌های مناسب تری در اختیار مردم قرار گیرد.

آقای محمدمهدی برادران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صداوسیما با بیان اینکه نوشت افزار از صنایعی است که سود کمی دارد، گفت: مجموعه شهرداری‌ها و استانداری‌ها در هر منطقه‌ای از کشور می‌توانند مکان‌های عمومی را به صورت رایگان در اختیار تولیدکنندگان و توزیع کنندگان نوشت افزار قرار دهند تا با ایجاد فروشگاه و نمایشگاه‌هایی به صورت مستقیم به عموم مردم خدمات دهند، زیرا این دسته از تولیدکنندگان توان پرداخت هزینه‌های کلان برای برگزاری نمایشگاه‌های ادواری ندارند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی افزود: برگزاری نمایشگاه‌های ادواری تولید کنندگان داخلی بستری مناسب برای عرضه مستقیم کالاهاست و تولید کنندگان بزرگ صنعت نوشت افزار بایستی از ابتدای سال به صورت میدانی با ورود به بازار، قیمت‌ها را کنترل کنند، به عنوان نمونه قیمت محصولات همچون مداد، خودکار و دفتر مشق در نمایشگاه عرضه مستقیم نوشت افزار بسیار مناسب است و تداوم این شرایط منوط به افزایش مراکز عرضه مستقیم تولیدات داخلی در کشور است.
 
معاون صنایع عمومی وزارت صمت با اشاره به چالش تامین مواد اولیه برای تولیدکنندگان نوشت افزار ادامه داد: درباره تامین برخی مواد اولیه در کشور با محدودیت‌هایی روبرو هستیم و از همین رو از پتروشیمی‌ها خواسته ایم با واردات تلفیقی مواد اولیه نیاز‌های داخلی را برطرف کنند. برای مواد اولیه همچون پ. پ (پلی پروپیلن) که رقابت آن در بورس کالا زیاد شده تولیدات خوبی در مجموعه شرکت‌های پتروشیمی انجام می‌شود و پتروشیمی‌ها این وعده را داده اند که در حوزه تنظیم بازار محصولات با درجه‌ها (گریدها) که مصارف عمومی به آن‌ها متصل هستند هم شاهد ثبات قیمت‌ها باشیم و هم عرضه را بالا ببرند که به تولید در این حوزه کمک کنند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 ۲۴ تولید کننده نوشت افزار ایرانی در نمایشگاه زنگ مهر 
 
معاون صنایع عمومی وزارت صمت با اشاره به برگزاری نمایشگاه زنگ مهر در بوستان گفتگوی تهران گفت: بیش از ۲۴ تولید کننده از انجمن تولید کنندگان نوشت افزار ایرانی محصولات خود را ۳۰ درصد زیر قیمت فروش در نمایشگاه زنگ مهر برای عموم مردم عرضه کردند. 
 
وی با اشاره به حمایت ویژه از تولید کنندگان محصولات نوشت افزار در نمایشگاه ادامه داد: در حالی که این تولیدکنندگان چالش‌هایی را در حوزه تامین مواد اولیه دارند، این وعده را به آن‌ها می‌دهیم که اولویت تخصیص مواد اولیه با کسانی باشد که قیمت نوشت افزار را به صورت مناسب به مصرف کننده عرضه می‌کنند. 
 
به گفته برادران ایجاد نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا‌های تولید داخل ضمن حمایت و تقویت از نشان‌های داخلی بر روی دفاتر مشق، خودکار‌ها و انواع نوشت افزار ایرانی کالا‌های با کیفیت و قیمت مناسب به دست مردم می‌رسد که شرط آن قرارگیری مراکز نمایشگاهی با قیمت مناسب در اختیار مراکز توزیع است.
 
وی با انتقاد از عملکرد برخی فروشگاه‌های سطح شهر با عنوان شهر کتاب افزود: بعضی شهر کتابها، به جای ارائه محصولات فرهنگی و نوشت افزار ایرانی، محصولات تزیینی را با قیمت‌های بالا عرضه می‌کنند که باید به جنبه فرهنگی این کالا‌ها توجه شود و مجموعه شهرداری‌ها با اعمال نظارت محصولات را با سلیقه مردمی و قیمت مناسب عرضه کنند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
به گفته معاون صنایع عمومی وزارت صمت متاسفانه در مجموعه‌های شهر کتاب بار‌ها دیده شده که کالا‌های قاچاق در قالب محصولات تزئینی به نام محصولات نوشت افزار ایرانی و خارج از فرهنگ به فروش می‌رسد که جای گلایه دارد.
 
گفتنی است: نخستین نمایشگاه انجمن تولیدکنندگان نوشت افزار ایرانی تا ۱۱ شهریور در بوستان گفتگوی تهران ادامه دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)