• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۷۴۵۴۸
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷
علمی و فرهنگی » معارف

آمادگی کامل پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی حرم رضوی در روزهای پایانی صفر

مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی با تأکید بر آمادگی کامل پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی حرم مطهر رضوی در روز‌های پایانی صفر، به تشریح خدمات پزشکی در محدوده حرم مطهر رضوی و دارالشفای امام (ع) در این ایام پرداخت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهدی سلطانی‌فر مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی تشرف میلیونی زائران حضرت رضا (ع) در ایام پایانی ماه صفر به صحن و سرای رضوی، علاوه‌بر افزایش تعداد پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی، آمبولانس‌ها و نیرو‌ها در این ایام در اماکن متبرکه رضوی، تسهیلات ویژه‌ای برای ارتقای خدمات درمانی در شرایط بحرانی و اورژانس در نظر گرفته شده است.

سلطانی فر ادامه داد: در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اورژانس ۱۱۵، خادمیاران سلامت شهر بهشت و استان‌ها، بنیاد کرامت رضوی، بیمارستان فوق تخصصی رضوی و مدیریت عالی حرم مطهر رضوی با این مؤسسه برای ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران و مجاوران از ۲۲ تا ۲۶ شهریور ماه در اماکن متبرکه رضوی همکاری دارند.

* آماده‌باش ۲۹ پایگاه
وی با اشاره به فعالیت ۹ پایگاه ثابت فوریت‌های پزشکی در حرم مطهر رضوی گفت: علاوه‌براین، ۲۰ پایگاه سیار فعال خواهد شد تا این آستان در مجموع با ۲۹ پایگاه در ایام پایانی صفر آماده خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به بیماران اورژانسی زائر و مجاور باشد.

مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی افزود: همچنین سه مرکز درمانی ویژه با برخورداری از تخت بستری موقت و تیم‌های کامل درمانی اعم از پزشک و پرستار با تجهیزات کامل در صحن امام حسن مجتبی (ع)، باب الرضا (ع) و باغ رضوان فعال است.

* استقرار اتوبوس آمبولانس تا بیمارستان سیار
سلطانی‌فر با اشاره به استقرار ۵۰ تیم واکنش سریع دو نفره دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ایام پایانی صفر در اماکن متبرکه رضوی اظهار کرد: ۶ اتوبوس آمبولانس، ۳۳ آمبولانس و ۶ موتورلانس نیز در چهار روز پایانی ماه صفر در این آستان مقدس مستقر می‌شود.

وی ادامه داد: علاوه‌براین، برپایی ۲ بیمارستان سیار به منظور ارائه خدمات سرپایی و اورژانس به زائران در محل راسته بازار (باب الرضا) و مفصل شرقی (باب الکاظم) با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بنیاد کرامت رضوی در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی تصریح کرد: بیماران اورژانسی در صورت نیاز به خدمات تکمیلی پزشکی با استفاده از این آمبولانس‌ها به بیمارستان‌های سطح شهر مشهد اعزام می‌شوند.

* تقویت خدمات شبانه‌روزی دارالشفای امام (ع)
سلطانی‌فر گفت: داراشفای امام (ع) واقع در دوربرگردان شیخ طوسی حرم مطهر رضوی نیز با تقویت خدمات و نیرو‌های خود به ویژه در بخش‌های پزشکان عمومی، اورژانس و تزریقات، پانسمان و سرم‌تراپی، آماده خدمات‌رسانی به عموم بیماران به صورت شبانه‌روزی است.
چنان‌که بخش پزشکان متخصص دارالشفا با تجهیز تخت و دیگر امکانات در این ایام به کلینیک عمومی مبدل می‌شود.

وی با تأکید بر فعالیت ۲۴ ساعته دو بخش رادیولوژی و آزمایشگاه دارالشفای امام (ع) در ایام پایانی صفر افزود: بخش‌های همودیالیز و دندانپزشکی نیز در این ایام در شیفت‌های صبح و بعدازظهر آماده ارائه خدمات به بیماران هستند.

* همکاری بیش‌از ۴۵۰ نیرو برای ارائه خدمات پزشکی
مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی اظهار کرد: همچنین بیش از ۴۵۰ نفر در ارائه خدمات پزشکی به زائران علی‌بن موسی‌الرضا (ع) در روز‌های پایانی صفر با این مؤسسه همکاری دارند.

سلطانی فر افزود: مرکز فوریت‌های پزشکی حرم مطهر رضوی از طریق تماس با شماره داخلی ۲۴۲۴ و شماره عمومی ۳۲۰۰۲۴۲۴، در همه ساعات شبانه‌روز در دهه آخر صفر آماده ارائه خدمات به بیماران اورژانسی در این آستان ملکوتی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)