• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۹۲۰۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۶:۴۸
بین الملل » غرب آسیا

وحشت ارتش صهیونیستی از قدرت حزب الله

حسن عظیم زاده، خبرنگار صدا و سیما در جنوب لبنان با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی همچنان آمار و ارقام کشته‌ها و زخمی‌ها را سانسور می‌کند، گفت: همه وحشت ارتش صهیونیستی این است که رسانه‌ها و افکار عمومی آن‌ها پی به قدرت حزب الله ببرند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسن عظیم زاده خبرنگار صدا و سیما در جنوب لبنان در ارتباط تصویری زنده با برنامه جهان امروز درباره  آخرین تحولات این کشور گفت . 
وحشت ارتش صهیونیستی از قدرت حزب الله

سوال: به ما بگویید که دقیقا در چه نقطه‌ای مستقر هستید و بعد هم امروز وضعیت در جنوب لبنان به چه شکل بود؟
عظیم زاده: بنده در منطقه‌ی خیام مقابل مزارع اشغالی شبعا و همچنین تپه‌های اشغالی کفرشوبا هستم، تحولات امروز عصر ادامه داشت و تبادل آتش در نوار مرزی کاملا محسوس بود و در جای جای مرز شنیده می‌شد. حزب الله ساعتی قبل دو بیانیه منتشر کرد شاید به فاصله چند دقیقه و اعلام کرد که در ساعت ۱۶ و ۴۵ دقیقه و همچنین ۱۷ و ۳۰ دقیقه البته به وقت محلی دو پایگاه نظامیان صهیونیست یعنی پایگاه‌های المناره و همچنین پایگاه نظامی برانیت رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده و تعدادی از نظامیان صهیونیست در این حملات کشته و زخمی شدند، بعد از آن هم صهیونیست‌ها اقدام به گلوله باران جنوب لبنان با توپخانه و همچنین با پهپاد‌های مسلح شان کردند، ایتا شعب، هولا، کفر حمام و یارون را هدف قرار دادند در ایتاشعب لبنان متاسفانه باز هم رژیم صهیونیستی منازل مسکونی و همچنین یک مدرسه را هدف قرار داد.
سوال: آیا نکته دیگری هم هست از تحولات امروز که بخواهید با ما به اشتراک بگذارید؟
عظیم زاده: مطلب مهم دیگری که عصر امروز اتفاق افتاد در فضای مجازی هم در داخل اراضی اشغالی و هم این جا در لبنان خیلی صدا کرد، مطلبی بود که شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی گفت، نظامیان صهیونیست و ارتش رژیم صهیونیستی فوق العاده سانسور گسترده خبری را درباره کشته و مجروح شدن نظامیانشان انجام می‌دهد، ویدئو‌هایی که حزب الله منتشر کرده و نشان داده که نظامیان آن‌ها را هدف قرار می‌دهد . پخش شدن این ویدئو‌ها روی افکار عمومی در داخل اراضی اشغالی فوق العاده تاثیر گذاشته، همچنین خیلی به روی رسانه‌های این رژیم هم تاثیر گذاشته رسانه‌های این رژیم به دنبال آمار و ارقام کشته‌ها و زخمی‌ها به شکل دقیق از ارتش صهیونیستی بودند که سانسور می‌کردند بالاخره شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی به طعنه خطاب به ارتش این رژیم گفت که حزب الله در مرز لبنان با فلسطین اشغالی مثل اردک نظامیان صهیونیست را دارد شکار می‌کند، این طعنه بلافاصله در فضای مجازی پخش شد و نکات مهمی پشت این طعنه بود یکی عمق اشراف اطلاعاتی و همچنین عملیاتی حزب الله را در هدف قرار دادن دقیق نظامیان صهیونیست به اعتراف رسانه‌های رژیم صهیونیستی می‌رساند و دیگر این که تلفات بالایی که حزب الله در عملیات‌های مختلف خودش گرفته، با موشک‌های هدایت شونده، مطلب دیگری که رسانه‌های صهیونیستی به آن اذعان می‌کردند این بود که حزب الله تا به امروز از ادوات خیلی سنگین و یا خیلی پیشرفته استفاده نکرده تنها با موشک‌های هدایت شونده و به صورت محدود شاید این مرز را هدف قرار داده، وحشت ارتش صهیونیستی هم از همین است که رسانه‌ها و افکار عمومی آن‌ها پی به این قدرت حزب الله ببرند، اگر جبهه‌ای در شمال گشایش پیدا بکند و آن کار احمقانه بزرگ را بخواهند صهیونیست‌ها در حمله زمینی سنگین به غزه مرتکب بشوند رسانه‌های این رژیم اذعان کردند که حزب الله دست برتر را در جبهه شمال خواهد داشت به صدا در آمدن آژیر خطر در شهر اَکا در فاصله ۲۲ کیلومتری مرز با لبنان هم یک هشدار بزرگ به صهیونیست‌ها بوده که حزب الله کاملا جای جای اراضی اشغالی حتی مناطق جنوبی آن در دسترس حزب الله است، حزب الله به راحتی می‌تواند هدف قرار بدهد و فعلا حزب الله دارد کاملا هوشمندانه میدان را در شمال اراضی اشغالی مدیریت و حتی هدایت می‌کند.
پایان

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تحول گردشگری با محوریت روایت فرهنگی و اقتصاد در کیش
دانش آموزان برخی مدارس قم کتاب درسی ندارند
حمله تند ترامپ به نتایج انتخابات محلی و مطرح کردن دوباره تقلب گسترده
پیگیری مطالبات مردمی با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی
پایان برداشت بی‌رویه آب با انسداد چاه‌های غیرمجاز
اقتدار کشور، سدراه تهدیدها و جنگ
تجلیل از جهاد گران بسیجی گیلان
بررسی طرح‌های شهرسازی مشهد با تأکید بر حفظ طرح جامع مشهد
برگزاری دوره آموزشی فوتبال در سامان
پزشکی قانونی تکیه گاه اعتماد مردم است
اهدای سه دستگاه دیالیز به مرکز آموزشی درمانی رازی رشت
فریاد آزادی‌خواهی مردم لرستان در یوم الله ۱۳ آبان
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در سرخه
هدف از دفاع مقدس ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
توسعه زیست‌بوم فناوری بر پایه نوآوری ضروری است
تمام تهدیدات فرهنگی با رفع شلختگی مدیریتی و رویکرد قرارگاهی قابل حل است
خبری خوش برای متقاضیان گیلانی سرزمین وحی
بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای رسیدن به موفقیت و حفظ نظام جمهوری اسلامی
روزی که واژه‌ها از نمایش حضور و همبستگی مردم، به وجد آمدند
آغاز طرح توزیع شیر در مدارس ابتدایی دولتی زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)